• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizinde bebeginiz misafir gelince agliyormu??

esin58

2 kız anasi:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
1.895
6
116
İstanbul
kizlar sizinde bebeginz misafir gelince cok agliyormu?benim bebegim 4aylık misafir gelince korkuyor ve deli gibi agliyor.gecen misafir gelmişdi hic aglamayan kizimi susuturamadik.acaba biyerimi agiryor dedik doktora götürdük ama gayet saglikli dedi dr.merak ettim sizinkide böylemii.normal bi süreçmidir bu.bana yazin lütfen..dayanamyorum melegimin öyle aglamasina :((((

sağı solu belli olmuyor ama genelde çookkk ağlıyor en son annemler gelmişti o kadar ağladıki gitti onlarda onlar gitti kızım gülücükleri saçmaya başladı:)doktora götürdüğümde de çok ağladı dr yabancılamaya erken başlamış çok nazlı dedi ama napsın kuzum bi beni bi babasını görüyo,yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum yabancılara

Bebeklerde bu normal,yabancılardan cok hoslanmıyorlar. gelenlere söyle bir tavsiyede bulunun ;
eve gelir gelmez bebekle ilgilenmesinler o yokmus gibi davransınlar bebek bir müddet sonra alısıyor.
Benim 5,5 aylık kızımda yapıyordu ama bu taktik bayagı ise yaradı .

evet kzlar ya benimkide aynı sizinki gibi insan kyamıyor.bende 2 gündür dısar cıkarıyorumki biraz kalabalığa alışşsın diye.bizimkide pek nazlı:)

ya bu çocuklar niye böyle?
misafir gelince eve çıldırıyolar.akşam benimde misafirlerim vardı valla çayı demledim insanlar servislerini kendileri yaptı.
valla çok ayıp oldu misafirlere:utangac::utangac:

evet ya ashkom aynı dedigin gibi bende servis falan yapamıyorum.kucagimda susturmay denedigim için sürekli agliyor.valla onlarda sucluluk hissediyor.rahatsizlik verdik düşüncesi olusuyor.bende hic ilgilenemedim.ama bunlarinda ne yapacagi belli olmuyor.:))

ooff aynen ya ne misafirlikten anlıyorum , ne bana gelen bişey anlıyo
illa bi gazı bişeyi tutuyo
bi oturupta bakmıyo yaa

yarın akşamada benim misafirim gelcek şimdiden düşünüyorum napçam diye ağlamaz inş.
pera doğru söylüyosun ama bazılarıda hemen bebeğe gidiyor sevmek için hele bi komşu görmüştü yolda bağıra bağıra bi sevdi kızımı nasıl ağlamıştı yavrum,artık söylüyorum bende yabancılıyo alışana kadar sevmeyin diye

ama bazılarıda hiç anlamıyor yaa.bebek psikolojisi bu anlatamyonki.azıcık yanında dur bagıra bagıra sevme dimi yani.onlarıda anlıyorum ama dayanamıyorum kuzumun agglamasına ya.pazar günü gene misafirim gelecek bakalım napacak.çok aglarsa dışarı cıkarırım napim

kizlar sizinde bebeginz misafir gelince cok agliyormu?benim bebegim 4aylık misafir gelince korkuyor ve deli gibi agliyor.gecen misafir gelmişdi hic aglamayan kizimi susuturamadik.acaba biyerimi agiryor dedik doktora götürdük ama gayet saglikli dedi dr.merak ettim sizinkide böylemii.normal bi süreçmidir bu.bana yazin lütfen..dayanamyorum melegimin öyle aglamasina :((((

ne tuhaf benimkide evde kalabalık olunca uyuyor ve susuyor..:)

ya kızlar benimkinde bir terslik var herhalde benim kızım misafir geldiğinde ya hiç uyumadığı kadar uyur ya da hiç sesini çıkarmadan bakar bende diyorum her zaman böyle değil inanmıyorlar ne var bu çoçuğa bakmaya diyorlar ah her zaman öyle olsa.

normalde evde biz varken hic susmuyor surekli agliyor ama nedense misafir gelince uyuyacagi tutuyor.bugun bir arkadasim kizimi gormek icin geldi ama kuck hanim uyanmadi bir turlu.biz de kiyamadik:)

kançiçeğim sen hep birilerini davet et canım :)))

valla misafir varken mışıl mışıl uyuması güzelmiş..kalabalıkta bizimki de çok huysuz oluyo, eminim herkes amaan ne huysuz bişey bu diyodur :) daha çok küçük ama huyu suyu değişecektir..

bende çok dertliyim bu konuda benim oğluşumda 4 aylık ve biri geldimi kabuk değiştiriyor sanki hiçbir şekilde durmuyor ayrıca artı yetenek olarakta biryere gidincede aynısını yapıyor yanmışım ben valla dışarımı çıkarmak lazım hani kalabalığa alışsın diye bilmiyorum :uhm:

biz de 4. ayımızı yeni doldurduk.
özellikle de akşamları misafir gellirse, ya da biz gidersek
burnumuzdan getiriyor.
yabaniyiz biraz :delphin:

kançiçeğim sen hep birilerini davet et canım :)))

valla misafir varken mışıl mışıl uyuması güzelmiş..kalabalıkta bizimki de çok huysuz oluyo, eminim herkes amaan ne huysuz bişey bu diyodur :) daha çok küçük ama huyu suyu değişecektir..

canim zaten doguma gelen digen cok oldugu icin davet etmeme gerek kalmiyor.insallah uykusu duzene girer :Saruboceq:en kisa zamanda cunku hic halim yok uykusuzluktan harab oldum..:delphin:

bizim oğlanda yabancıları hiç sevmez..geçen gün k.validenin mevlüdüne gittik..
sözde bizim için yaptı mevlüdü ama ne gelenle ilgilenebildim ne biriyle bir çift laf edebildim.
hediyeler verildi misafir gitti ben kim ne getrdi görüpte tşk. bile edemedim.
çokta mahçup oldum..ama napim çocuk bu durdan sustan anlamıyorki..
daha sık dışarı çıkartalım alışsın desek bu seferde havalr soğuk..rüzgar esse grip oluyor..
korkarım sosyal bir çocuk olmayacak off off

benım oglum mısafıre ve kalabalıga bayılıyor.evımızde bırılerı oldugunda cok neselı oluyor.genelde evde ıkımızkende sıkılıyor sanırım sureklı mızırdanıyor

Back