sizin tercihiniz ne olurdu ?

Sorumluluk almak istemiyo galiba. Bilemiyorum cidden çok zor bi soru sordun

her halukarda daha karlı yenı ısı, tek sıkıntısı alışık oldugu ıs ortamından uzaklaşmak ama en az 600-700 tl kardasınız yemek fıslerı ıle eve bıle alışverıs yapabılırsınız.hem sıgortası da olacakmıs, bu cok onemlı bırsey. lafta mudurluktense satıs danısmanlıgı yapması daha avantajlı sorumlulugu az parası cok gayet mantıklı. borc ısıne gelıncede su an ev sızın uzerınıze cek senet vb bırsey yoksa borc ıcın sızı sıkıstıracagını sanmıyorum patronunun zaten kendı aranızda anlaşmısınız ıs baska dostluk baska dıye bosa dmemısler..

Ya maddi açıdan iyi ama suan çalıştığı patronu kovmaz bencebu kadar yakinlarsa ama yeni işinde bu böyle olmaz begenmezlerse issiz kalabilir esin. Bu ihtimalide göz önünde bulundurmak lazim
Evet haklisin,yeni isin merkezi patronlari vs istanbulda,kimseyi bireysel olarak birebir tanimazlar.

Esimde aynen sizin gibi dusunuyor,sonra da sen yok dersen kabul etmem diyor.
Dediginiz gibi o fisleri alisveris icin kullanabilecegimizi soylemisler,buda hosuna gitmis.

Suanki isinin avantaji samimiytten dolayi isten cikarilma riskinin az olmasi ama yeni isi buyuk bir sirketse memnun kalmadik diyebilirler.bu riski alabilcekseniz yeni ise gecsin en azindan kendi meslegni yapar

1 yılda iki defa zam demişsiniz şu anki işinde. Belki diğer işte zam olmayacak, şimdiki işinde kazandığı daha çabuk artacak. Diğer işte zam konusu konuşulmuş mu?

Ben olsam huzurumu bozmazdım, para herşey demek değil iş söz konusu olunca.

400 lira için bırakmasın bence işini... Yeni işinde ne olacağı hiç belli olmaz. Şimdi mağaza müdürüymüş, satış danışmanı olup ne yapacak? Milletle uğraşıp duracak. Bu pozisyonu çok iyi. Hem adama borcu da varmış, ben olsam asla bırakıp gitmezdim. 9 aydır çalışıyormuş ne güzel. Belki öbür yerde patronuyla anlaşamayacak. Belki performansından memnun olmayacaklar. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmasın derim ben.

Esimde aynen sizin gibi dusunuyor,sonra da sen yok dersen kabul etmem diyor.
Dediginiz gibi o fisleri alisveris icin kullanabilecegimizi soylemisler,buda hosuna gitmis.

arkadaşım yemek fişi falan güzel de devamlılığı olursa güzel
her insan iş değiştirirken bir düşünmeli, eğer olur da burası yürümezse ne kadar işsiz kalmayı idare edebilirim diye
benim anladığım, şu anda sizin için"işsizlik" kesinlikle göze alamayacağınız birşey, doğru değil mi?
hem bulunduğu yerden de memnun, kötü değil yani işi
sen iş bulana kadar risk göze almayın derim ben

400 tl için yarı yolda bırakmaz olmaz.Hani şimdiki patron kötü olsaydı hemen başlasın derdimde iyi bir adammış sonuçta.

benım kafama şuda takıldı bır senede ıkı kere zam aldı dıyorsunuz ama esınızın aldığı maaş 1000 tl.....demek kı baslarken 800 yada 900 e basladı.bence bu işçiyi sömurmektır....tamam sıze faydası olmuş ama dığer tarafın verdıgı şartlaa bakılırsa 400 tl çok ıyı bır rakam....rıskı sevmeyen bır ınsan olarak ben bıle rısk alır gıt derdım esıme

asla bırakmazdım,can sıkıcı başka bır durum yoksa,zaten bir kaç iş sahıbı ile sohbetlerim var,derlerki zamanında bi eleman yardım ettik,bizi bıraktı gitti falan fılan,ve sonra hiçbir elemana değer vermıyorlar...

Size bu kadar yardımı olmuş bir insanı bırakmanız doğru olmaz bence. Ben olsam aklımdan dahi geçirmez yarı yolda bırakmazdım. Haa anlaşmazlık olur, o ayrı konu.

vefa paradan daha önemli bir kavramdır .
Ben olsam şimdiki patronunu yüzüstü bırakmazdım.

azıcık aşım ağrısız başım. iyi bir patron huzurlu bir iş yeri zamanında yatan maaş yüksek meblağlardan daha iyidir emin olur. belki oraya 1800 tl alıcam umuduyla başlayıp hiç beklemediği sonuçlara karşılaşabilir ( başıma geldiği için biliyorum, maaşı ödemeyen mi dersin - borç öder gibi taksit taksit ödeyen mi dersin) en iyisi hazır alışmışken düzenine devam etsin. bir de sürekli iş yeri değiştirmek iyi bir şey değil. bende işyerim kapandıktan sonra çok iş yeri değiştirdim çoğu 3 ay çalıştırıp maaşın yarısını bile vermeye tenezzül etmediği için ayrıldım bu yüzden ön yargılı yaklaşıyorum biraz da

patronla kanka olmuş destek görmüş neden bıraksın.ordakş 1800 değişmez ama sürekli zam için sözünde duruyorsa 1800 e erişir maaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…