Sorumluluk almak istemiyo galiba. Bilemiyorum cidden çok zor bi soru sordunYa "mudur" guya ama satisa da bakiyor,elemanlardan giren cikan paradan sorumlu..
Suan calistigi is kendi meslegiyle alakasiz bi is ama ogrendi,diger teklif aldigi is ise kendi meslegi..
Bikac ay once hissetmis gibi "snn meslegin degil bu is,memnun musun bu isinden,simdi bi optik magazasi ararsa seni,150 200 tl fark icin cikar misin"diye sormustum esime.
Oda "150 200 degil de 400 500 fark olsa birakirim giderim,cunku kendi isimi yapmak istiyorum" demisti..
Ama bugun de bana "sn yok dersen kabul etmem" dedicunku eski islerinde kendi basina verdigi kararlarla hep uzulduk sonucunda ve ben hic onaylamamistim,ki hakli cikiyordum,simdi bana birakti.
Sorumluluk almak istemiyo galiba. Bilemiyorum cidden çok zor bi soru sordun
Bence 400 lira için değmez. Birakmasin
Ya maddi açıdan iyi ama suan çalıştığı patronu kovmaz bencebu kadar yakinlarsa ama yeni işinde bu böyle olmaz begenmezlerse issiz kalabilir esin. Bu ihtimalide göz önünde bulundurmak lazim
Off ya inan suan 5 tl ye bile ihtiyacim oluyor bazen,ogrenciyim demistim ya.
Ama bilemedim simdi..off
her halukarda daha karlı yenı ısı, tek sıkıntısı alışık oldugu ıs ortamından uzaklaşmak ama en az 600-700 tl kardasınız yemek fıslerı ıle eve bıle alışverıs yapabılırsınız.hem sıgortası da olacakmıs, bu cok onemlı bırsey. lafta mudurluktense satıs danısmanlıgı yapması daha avantajlı sorumlulugu az parası cok gayet mantıklı. borc ısıne gelıncede su an ev sızın uzerınıze cek senet vb bırsey yoksa borc ıcın sızı sıkıstıracagını sanmıyorum patronunun zaten kendı aranızda anlaşmısınız ıs baska dostluk baska dıye bosa dmemısler..Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs bicok sorunumuz var yani.
8 yil icinde akraba kaynakli ve esimin mantikli dusunmemesinden kaynakli 4 is degistirdi,kendisi.Neyse simdi ki isinde 9 aydir calisiyor ve 1000 tl maas+ prim aliyor,yaklasik 1400 falan elimize geciyor,simdi sorunumuz su,esim ozel bi sirkete is basvurusunda bulunmustu,bu ise girmeden.
Bugun sirketten esimi aramislar ve mayis 14te gelip baslayin demisler,1800maas+prim sigorta+380tl lik yemek fisi olacak demisler..
Sizce isini birakip gitsin mi yeni ise ? Ee tabi ki gitsin,dediginizi duyar gibiyim ama suan calistigi isteki patronu esimi eve getirip goturen,1 yilda 2 defa zam yapan ve en onemlisi mutahitlikte yaptigi icin bize ev almamiza cok yardimci olan biri..
20 binlik borcumuz var adama,ev ile ilgili,adam ben atanana kadar bizi slklstirmayacagini soyledi..
Sizce boyle bi adami yuzustu birakip yeni ise baslamali mi esim ? Bide sizce esim ciksa isten,adam borcunu ister mi bizden ?
Cok karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin..
Soru net olarak su 400tl lik maas farki icin siz olsaniz isinizi birakir yeni ise girer misiniz,bi suru slklntl cektigimizi en onemlisi maddi olarak zorlandigimizi belirteyim (hatta bu yuzden Bi sorunumuz olmadigi halde cocuk icin dogru duzgun bi tedavi olamadik,hep erteliyoruz)ama simdiki patronu sayesinde ev sahibi oldugumuzu da belirteyim.
Evet haklisin,yeni isin merkezi patronlari vs istanbulda,kimseyi bireysel olarak birebir tanimazlar.Ya maddi açıdan iyi ama suan çalıştığı patronu kovmaz bencebu kadar yakinlarsa ama yeni işinde bu böyle olmaz begenmezlerse issiz kalabilir esin. Bu ihtimalide göz önünde bulundurmak lazim
Esimde aynen sizin gibi dusunuyor,sonra da sen yok dersen kabul etmem diyor.her halukarda daha karlı yenı ısı, tek sıkıntısı alışık oldugu ıs ortamından uzaklaşmak ama en az 600-700 tl kardasınız yemek fıslerı ıle eve bıle alışverıs yapabılırsınız.hem sıgortası da olacakmıs, bu cok onemlı bırsey. lafta mudurluktense satıs danısmanlıgı yapması daha avantajlı sorumlulugu az parası cok gayet mantıklı. borc ısıne gelıncede su an ev sızın uzerınıze cek senet vb bırsey yoksa borc ıcın sızı sıkıstıracagını sanmıyorum patronunun zaten kendı aranızda anlaşmısınız ıs baska dostluk baska dıye bosa dmemısler..
400 lira için bırakmasın bence işini... Yeni işinde ne olacağı hiç belli olmaz. Şimdi mağaza müdürüymüş, satış danışmanı olup ne yapacak? Milletle uğraşıp duracak. Bu pozisyonu çok iyi. Hem adama borcu da varmış, ben olsam asla bırakıp gitmezdim. 9 aydır çalışıyormuş ne güzel. Belki öbür yerde patronuyla anlaşamayacak. Belki performansından memnun olmayacaklar. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmasın derim ben.Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs bicok sorunumuz var yani.
8 yil icinde akraba kaynakli ve esimin mantikli dusunmemesinden kaynakli 4 is degistirdi,kendisi.Neyse simdi ki isinde 9 aydir calisiyor ve 1000 tl maas+ prim aliyor,yaklasik 1400 falan elimize geciyor,simdi sorunumuz su,esim ozel bi sirkete is basvurusunda bulunmustu,bu ise girmeden.
Bugun sirketten esimi aramislar ve mayis 14te gelip baslayin demisler,1800maas+prim sigorta+380tl lik yemek fisi olacak demisler..
Sizce isini birakip gitsin mi yeni ise ? Ee tabi ki gitsin,dediginizi duyar gibiyim ama suan calistigi isteki patronu esimi eve getirip goturen,1 yilda 2 defa zam yapan ve en onemlisi mutahitlikte yaptigi icin bize ev almamiza cok yardimci olan biri..
20 binlik borcumuz var adama,ev ile ilgili,adam ben atanana kadar bizi slklstirmayacagini soyledi..
Sizce boyle bi adami yuzustu birakip yeni ise baslamali mi esim ? Bide sizce esim ciksa isten,adam borcunu ister mi bizden ?
Soru net olarak su 400tl lik maas farki icin siz olsaniz isinizi birakir yeni ise girer misiniz,bi suru slklntl cektigimizi en onemlisi maddi olarak zorlandigimizi belirteyim (hatta bu yuzden Bi sorunumuz olmadigi halde cocuk icin dogru duzgun bi tedavi olamadik,hep erteliyoruz)ama simdiki patronu sayesinde ev sahibi oldugumuzu da belirteyim.
valla bız her ay o fıslerle evın market alısverısını yapıyoruz esıme yemelık fısde kalıyor..Esimde aynen sizin gibi dusunuyor,sonra da sen yok dersen kabul etmem diyor.
Dediginiz gibi o fisleri alisveris icin kullanabilecegimizi soylemisler,buda hosuna gitmis.
Esimde aynen sizin gibi dusunuyor,sonra da sen yok dersen kabul etmem diyor.
Dediginiz gibi o fisleri alisveris icin kullanabilecegimizi soylemisler,buda hosuna gitmis.
vefa paradan daha önemli bir kavramdır .Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs bicok sorunumuz var yani.
Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs bicok sorunumuz var yani.