Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs sorunlarimiz var yani.
8 yil icinde akraba kaynakli ve esimin mantikli dusunmemesinden kaynakli 3 is degistirdi,kendisi.Neyse simdi ki isinde 9 aydir calisiyor ve 1000 tl maas ve prim aliyor,yaklasik 1400 falan elimize geciyor,simdi sorunumuz su,esim ozel bi sirkete is basvurusunda bulunmustu,bu ise girmeden.
Bugun sirketten esimi aramislar ve mayis 14te gelip baslayin demisler,1800maas+prim sigorta+yemek fisi olacak demisler..
Sizce isini birakip gitsin mi yeni ise ? Ee tabi ki gitsin,dediginizi duyar gibiyim ama suan calistigi isteki patronu esimi eve birakan,1 yilda 2 defa zam yapan ve en onemlisi mutahitlikte yaptigi icin bize ev almalmamiza cok yardimci olan biri..
20 binlik borcumuz var adama,adam ben atanana kadar bizi slklstirmayacagini soyledi..
Sizce boyle bi aadami yuzustu birakip yeni ise baslamali mi esim ? Bide sizce esim ciksa isten,adam borcunu ister mi bizden ?
Cok karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin..
Soru net olarak su 400tl lik maas farki icin siz olsaniz isinizi birakir yeni ise girer misiniz,bi suru slklntl cektigimizi en onemlisi maddi olarak zorlandigimizi belirteyim ama simdiki patronu sayesinde ev sahibi oldugumuzu da belirteyim.
Suanki isinde magaza muduru,yeni iste satis danismani olacak.pozisyonları yazabilir misin
şu anda ne olarak çalışıyor
orada ne olarak çalışacak eşiniz?
bir de eleman sirkülasyonları nasıl şirketlerin?
şimdiki ve yenisinin yani, bilginiz var mı?
Bilemiyoruz kiEşinizin işten ayrılması adamı zor durumda birakacaksa kötü olur yardimci da olmuş size ama bir yandan da daha iyi bir iş var. Acik acik Konussaniz anlayışla karsilamaz mi?
Suanki isinde magaza muduru,yeni iste satis danismani olacak.
Sirket adini verirdim de yasak uyari alirim diye korktum
Yeni isinin,tv de cikiyor reklami,unlu bi optik sirketii.
Evet adamin evini satin aldik,normalde 110a sattigi evi bize 100 e verdi ve biz 80binini bankadan cekip verdik 20 binini ben ataninca verecem,oyle konustuk.adama 20.000 borcunuz varmış sizide sıkıstırmıyormus odeyin diye. 400 tl için bilemedim şimdi heralde degıstırmezdim işimi. okulunuz bıtınce sizde calısırsınız
Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs bicok sorunumuz var yani.
8 yil icinde akraba kaynakli ve esimin mantikli dusunmemesinden kaynakli 4 is degistirdi,kendisi.Neyse simdi ki isinde 9 aydir calisiyor ve 1000 tl maas+ prim aliyor,yaklasik 1400 falan elimize geciyor,simdi sorunumuz su,esim ozel bi sirkete is basvurusunda bulunmustu,bu ise girmeden.
Bugun sirketten esimi aramislar ve mayis 14te gelip baslayin demisler,1800maas+prim sigorta+380tl lik yemek fisi olacak demisler..
Sizce isini birakip gitsin mi yeni ise ? Ee tabi ki gitsin,dediginizi duyar gibiyim ama suan calistigi isteki patronu esimi eve getirip goturen,1 yilda 2 defa zam yapan ve en onemlisi mutahitlikte yaptigi icin bize ev almamiza cok yardimci olan biri..
20 binlik borcumuz var adama,ev ile ilgili,adam ben atanana kadar bizi slklstirmayacagini soyledi..
Sizce boyle bi adami yuzustu birakip yeni ise baslamali mi esim ? Bide sizce esim ciksa isten,adam borcunu ister mi bizden ?
Cok karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin..
Soru net olarak su 400tl lik maas farki icin siz olsaniz isinizi birakir yeni ise girer misiniz,bi suru slklntl cektigimizi en onemlisi maddi olarak zorlandigimizi belirteyim (hatta bu yuzden Bi sorunumuz olmadigi halde cocuk icin dogru duzgun bi tedavi olamadik,hep erteliyoruz)ama simdiki patronu sayesinde ev sahibi oldugumuzu da belirteyim.
Ya ayibi pek olmaz bunun sonucta zor durumdasiniz aldiginiz yetmiyorBilemiyoruz kiaslinda zorda kalmaz adam 30 40 calisani var sadece o magazada..
Ama biz ayip olacak diye ne yapicaz bilemedik.
Magaza müdürü nasil 1000 lira aliyor ki. Birakmasin bu isi o zaman satis elemani olacaksa benceSuanki isinde magaza muduru,yeni iste satis danismani olacak.
Sirket adini verirdim de yasak uyari alirim diye korktum
Yeni isinin,tv de cikiyor reklami,unlu bi optik sirketii.
Ya "mudur" guya ama satisa da bakiyor,elemanlardan giren cikan paradan sorumlu..Magaza müdürü nasil 1000 lira aliyor ki. Birakmasin bu isi o zaman satis elemani olacaksa bence