Senin imzana lüzum yok zaten. Ama abiye yapılan devir in mal kaçırma amacini ıslat etmek zor olmaz, umarım yaniAma imza fln atmadım bilgim dışında olmuş üstelik devir ettiği abisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin imzana lüzum yok zaten. Ama abiye yapılan devir in mal kaçırma amacini ıslat etmek zor olmaz, umarım yaniAma imza fln atmadım bilgim dışında olmuş üstelik devir ettiği abisi
İşinin ehli bir avukat bulman lazımİnşallah bayağı uzun zaman girdi araya o korkutuyor beni iste
İnşallah kötü niyetli olan bir işlem zatenSenin imzana lüzum yok zaten. Ama abiye yapılan devir in mal kaçırma amacini ıslat etmek zor olmaz, umarım yani
Kesinlikle hakkınızın peşinden koşun vazgeçmeyinBilmiyorum dava uzun sürer dedi avukat ama sürsün hakkım olanı almak istiyorum
Tuttum bakalım o alırsın diyorİşinin ehli bir avukat bulman lazım
Geçmem zaten ben en güzel yılları verdim ona hakkım o benimKesinlikle hakkınızın peşinden koşun vazgeçmeyin
İnşallah içim hen ferah hem korku hemde çok ağır kırgınlık varEvın yarı parasını size ödemek zorunda . Yok öyle kafama göre mal kaçırdım muhabbeti
İnşallah. Uyanık herife bak resmen önlem almış.Tuttum bakalım o alırsın diyor
Evet evlilik birliği içinde alındıEvi evlendikten sonra mı almıştınız
İste koynunda yılan demek buna denirİnşallah. Uyanık herife bak resmen önlem almış.
Evet yıllar alıyormuş ama kendisi TSK da çalışıyor mal kacirma suçİşte mal kaçırma amacini kanitkamak zor. Ama şöyle bir şey de var. Yine aynı Yargıtay diyor ki anne baba eş kardeş çocuk a yapılan devirler muvazaalidir yani mal kacirma amaciyladir. Cok ugrastirir bu mesele sizi. İyi bir avukatla çalışın
Söylemedim elim gitti yazmaya ama yazmadım çok acı birseyAvukatınız hukuki olarak gerekeni yapmış zaten, uzun sürer ama alırız hakkınızı demiş , bekleyip göreceğiz, eski eşinizle konuştunuz mu bunu?
Hadi beni geçtim de ( geçmeyin asla lafın gelişi) çoluk çocuğundan da mal kaçırmaya utanmıyor musun be adam diye .
Nasılsın kadın bebiş nasılİnşallah. Uyanık herife bak resmen önlem almış.
Devir yapmışDevir mi satış mı yapmış
İyiyim çiçeğim bebik hareketlendi ya içimde sağa sola kayıp duruyor sağlığımız yerinde çok şükür. Sen ve ikizlerin nasılsınızNasılsın kadın bebiş nasıl
hiç muhattap olma hele ki mal konusunda dava edeceğini sakın ha söyleme. Evi satarlar bu sefer ortada ev falan kalmaz. Ayıkla pirincin taşını sonraSöylemedim elim gitti yazmaya ama yazmadım çok acı birsey
Evet biraz da saf ayağına yattim şimdi abisi de satar gibi gösterir ortada iyice kalirimİyiyim çiçeğim bebik hareketlendi ya içimde sağa sola kayıp duruyor sağlığımız yerinde çok şükür. Sen ve ikizlerin nasılsınız
hiç muhattap olma hele ki mal konusunda dava edeceğini sakın ha söyleme. Evi satarlar bu sefer ortada ev falan kalmaz. Ayıkla pirincin taşını sonra![]()
Elhamdülillah iyiyiz hepimiz :) kıpırdıyorlar artık tekme tokat Allah ne verdiyse analarınaİyiyim çiçeğim bebik hareketlendi ya içimde sağa sola kayıp duruyor sağlığımız yerinde çok şükür. Sen ve ikizlerin nasılsınız
hiç muhattap olma hele ki mal konusunda dava edeceğini sakın ha söyleme. Evi satarlar bu sefer ortada ev falan kalmaz. Ayıkla pirincin taşını sonra![]()
Tepkiden ziyade aksiyonum olur mal kaçırmadan şikayet ederim oturup bunun kavgasını onunla yapmaya gerek bile duymam gitsin hakime anlatsın derdiniİyi akşamlar boşanma surecinde esimin bize ait olan evi abisinin üzerine devir ettiğini öğrendim evliyken yani bundan 3 yıl önce o surede kavga etmiştik ben ailemin evine gelmiştim 15 gün o sırada yapmış sizin tepkiniz ne olurdu?(1 yıldır bosanma surecindeyim)