Sizin tepkiniz ne olurdu?

Avukatınız hukuki olarak gerekeni yapmış zaten, uzun sürer ama alırız hakkınızı demiş , bekleyip göreceğiz, eski eşinizle konuştunuz mu bunu?

Hadi beni geçtim de ( geçmeyin asla lafın gelişi) çoluk çocuğundan da mal kaçırmaya utanmıyor musun be adam diye .

İşte mal kaçırma amacini kanitkamak zor. Ama şöyle bir şey de var. Yine aynı Yargıtay diyor ki anne baba eş kardeş çocuk a yapılan devirler muvazaalidir yani mal kacirma amaciyladir. Cok ugrastirir bu mesele sizi. İyi bir avukatla çalışın
Evet yıllar alıyormuş ama kendisi TSK da çalışıyor mal kacirma suç

Avukatınız hukuki olarak gerekeni yapmış zaten, uzun sürer ama alırız hakkınızı demiş , bekleyip göreceğiz, eski eşinizle konuştunuz mu bunu?

Hadi beni geçtim de ( geçmeyin asla lafın gelişi) çoluk çocuğundan da mal kaçırmaya utanmıyor musun be adam diye .
Söylemedim elim gitti yazmaya ama yazmadım çok acı birsey

Nasılsın kadın bebiş nasıl
İyiyim çiçeğim bebik hareketlendi ya içimde sağa sola kayıp duruyor sağlığımız yerinde çok şükür. Sen ve ikizlerin nasılsınız 🤩🤩🤩
Söylemedim elim gitti yazmaya ama yazmadım çok acı birsey
hiç muhattap olma hele ki mal konusunda dava edeceğini sakın ha söyleme. Evi satarlar bu sefer ortada ev falan kalmaz. Ayıkla pirincin taşını sonra 😒

İyiyim çiçeğim bebik hareketlendi ya içimde sağa sola kayıp duruyor sağlığımız yerinde çok şükür. Sen ve ikizlerin nasılsınız 🤩🤩🤩

hiç muhattap olma hele ki mal konusunda dava edeceğini sakın ha söyleme. Evi satarlar bu sefer ortada ev falan kalmaz. Ayıkla pirincin taşını sonra 😒
Evet biraz da saf ayağına yattim şimdi abisi de satar gibi gösterir ortada iyice kalirim

Elhamdülillah iyiyiz hepimiz :) kıpırdıyorlar artık tekme tokat Allah ne verdiyse analarına 🤣🤣🤣

İyi akşamlar boşanma surecinde esimin bize ait olan evi abisinin üzerine devir ettiğini öğrendim evliyken yani bundan 3 yıl önce o surede kavga etmiştik ben ailemin evine gelmiştim 15 gün o sırada yapmış sizin tepkiniz ne olurdu?(1 yıldır bosanma surecindeyim)
Tepkiden ziyade aksiyonum olur mal kaçırmadan şikayet ederim oturup bunun kavgasını onunla yapmaya gerek bile duymam gitsin hakime anlatsın derdini

Back
X