Sizin tepkiniz ne olurdu?

Avukatınız hukuki olarak gerekeni yapmış zaten, uzun sürer ama alırız hakkınızı demiş , bekleyip göreceğiz, eski eşinizle konuştunuz mu bunu?

Hadi beni geçtim de ( geçmeyin asla lafın gelişi) çoluk çocuğundan da mal kaçırmaya utanmıyor musun be adam diye .
Bence ese hic bahsetmesin bu sefer evi agbide satar yada baskasinin ustune yapar isler iyice sarpa sarar .Direk hukuki yoldan haberleri olsun .

Bence ese hic bahsetmesin bu sefer evi agbide satar yada baskasinin ustune yapar isler iyice sarpa sarar .Direk hukuki yoldan haberleri olsun .
Haklısınız sevimli hanım, mal rejimi davası açtık, avukatta alırız borç olarak yarısını öder falan deyince, eski eşe hukuki yoldan haber gitmiş bilgisi var diye düşünerek yazmıştım, bilmiyorsa henüz uyandırmanın manası yok tabiiki.

Haklısınız sevimli hanım, mal rejimi davası açtık, avukatta alırız borç olarak yarısını öder falan deyince, eski eşe hukuki yoldan haber gitmiş bilgisi var diye düşünerek yazmıştım, bilmiyorsa henüz uyandırmanın manası yok tabiiki.
Avukat belki serh falan hukuki bir islem yapip dava bitene kadar agbinin satmasini da engelleyecek bisey yapar .Sordunuz mu ?

Back
X