Sizin Sülalede Oluyor Mu Böyle Şeyler ?

2 yıldır evlısın ve kımse hıc gelmedı demek :26: Esın hıc sormadı mı sebebını ?

üzüldüm böylelerini akraba eş dost yerine koymanıza üzüldüm.inanın akrabadan ne eş ne dost oluyor.arkadaşı eşi dostu allah rızası için isteyin eminim karşınıza çıkacaktır

üzüldüm böylelerini akraba eş dost yerine koymanıza üzüldüm.inanın akrabadan ne eş ne dost oluyor.arkadaşı eşi dostu allah rızası için isteyin eminim karşınıza çıkacaktır

Bır arkadasım var o bana yetıyor zaten takmıyorum artık

Sizi cekemiyolar ap açık ortada.

Evett tatlmm catlatacagım onları bundan sonraa

ay bu densizleri evınızde ne yapacaksınız bırakın gelmesınler yaşlarınıda yazmışsınız ben en fazla 20 yaşında herhalde unlar dedim konuşmalara bak masanın resmını koyda güzelse gelelim ben bunları yolda görsem kafamı çevirirm böyle mısafır olmasın daha ıyı

böyle akraba olmaz olsun, hiç kendini harab etme gelmiyorlar diye. ne kadar iyisin sende bi öncekini unutup hemen yardımlarına koşmaya hazırsın. yaşlarıda 30 luymuş ama kafaları hiç gelişmemiş. benimde annem babam ayrı. ben babamı ve baba tarafımı hiç bilmiyorum, annem de sorunlu bi insan olduğu için akrabalardan hep uzak olduk. şimdide haliyle benimde akrabam yok. eşimin işi nedeniyle sürekli yurt dışı, yurt içi yer değiştiriyoruz. bende 32 yaşındayım ve beni üzenlerden, üzeceğini hissettiklerimden uzak duruyorum. belliki seni kıskanıyorlar, evine gelmemeleri daha hayırlı bence yoksa evine de fesat sokarlar bunlar.

Arkadaslar...
Yorumlarınız ıcın tesekkur edıyorum hepınızee,ıyı kı varsınız
Tekrar soyluyorumm...Gorusmeyecegım artık onlarlaa ve catır catır catlatacagım hepsını artık
Sızlerıı sevıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…