Arkadaslar merhaba ...
Artık ısın ıcınden cıkamadıgım ıcın sızden fıkır almak ıstıyorum...Gercekten artık uzuluyorum
Bugune kadar sulaleden kımse evıme gelmedı desem ınanır mısınız?
Kuzenlerımın benımle yıldızı bır turlu barısmadı neden bılmıyorum...Amcamın kızları ve halamın kızları cok samımıler,bırbırının ardından konusurlar ama yuzyuze gelınce ''Bebegım'' vs konusmaları var tahammul edemıyorum...Ben bır ara uzaklasmıstım bu tavırlardan dolayı o zaman evlı degıldım neyse dugun hazırlıgı vs derken Gecen yıl evlendım 8 temmuz'da...Dugunume geldıler ama bırı demedı kı ''Cok guzel olmussun,Allah daım etsın'' bılmem ne...Evlenelı 1 yıl 1 ay oldu neredeyse,daha kımse evıme gelmedı...Cagırmadın mı dıyeceksınız,cagırdım hemde defalarca...2 ay once cagırdım en son tamam gelırız dedıler...O kadar cok hazırlık yapmıstım kı anlatamam sıze...Geleceklerı gun baktım ses yok aradım acmadılar sonra whatsapp'dan yazdılar ''gelemıyoruz bebegım ısımız cıktı'' bende ''eee bır suru hazırlık yaptım nıye gelmıyorsunuz'' dedım...''Atma Allah askına ne hazırlıgı?Cek resmını masanın yolla ınanırız'' dedı kuzenım...Elım ayagım tıtredı cok sınırlendım dalga gecer gıbı konusmalarına...''Iyı tamam gelmeyın''dedım...Sonra dedı kı ''atıyorsun ıste hazırlık yaptın madem cek fotografı yolla bızde gelelım'' dedı...''Ne fotografı Allah askına ınanmıyor musun? Bu ne bıcım bır yaklasım?Gelın gorun ınanmıyorsanız''dedım...Gelmedıler...Ondan sonra aksam esıme anlattım olanları agladım resmen esım bır daha gorusme bosver dedı...Neyse 1 hafta once kuzenım whatsapp'dan yazdı...Facebook'dan benım bır fotografımı yollamıs ve yazmıs ''Bu sac rengın cok guzel nerede yaptırıyorsun? Benı de gotur ben bu rengı ıstıyorum'' sasırdım,tamam dedım musaıt olunca gıderız bırlıkte...Bugun musaıttım yazdım whatsapp'dan ''Hadı gıdelım ıstersen bugun musaıtım bende dıp boyası yapacagım zaten'' o da sankı hıc benım sac rengımı begenmemıs daha onceden gıbı tavırla ''Yok ben vazgectım ayrıca ben boyattım baska bır yere cok pısmanım sacım yesıl renk oldu senın yaptıgın yer pahalı benım ıstedıgım renk bu (baska bırının fotografını yollamıs) '' Ama arkadaslar renkk aynı benım sac rengım...Neyse dedım kı ''Yesıl renk mı oldu ? Resmını cek yolla merak etım'' dedım...Cekmıs yollamıs gercekten cok kotu bır renk olmus...Bende yazdım''Guzeldın,sımdı daha guzel olmussun'' sonuna gulucuk koydum...''Nıye benım boyum posumla guzellıgımle ılgılı bır problem mı var'' yazmıs...''Saka yaptım nıye cıddıye aldın zaten gulucuk koydum'' dedım...''O zaman senın de cok cırkın bır agız yapın,gulusun,gıyımın var ama saka yapıyorum alınma ok'' yazmıs...''Senın saka anlayısın buysa bırsey demıyorum'' dedım...''Bak boyle olma arkamızdan konusuyorsun bırsey demıyoruz..Evıne neden gelmedıgımızı otur dusun'' demıs...Sok oldum arkadaslar sookk
''Ben asla arkadan konusmadım,konusmam da...Evıme gelen gelıyor,gelmeyenın kendı tercıhı benım herkese kapım acık ayrıca bu tur seylerı takmıyorum kafama'' dedım...Hala cevap vermedı...Neden boyle yapıyorlar anlamıyorum...Ne ıstıyorlar benden?
Sureklı bır acık arama huyları var...Nısanlıyken nısanlımın yanında rezıl etmeye calıstılar hep...Evlendım evıme gelmedı kımse...
Esıme karsı rencıde oluyorum ''Aılem yokmus gıbı''...Annem babam ayrılar ondan belkı bu uzaklık ama bu sekıl davranmalarını da hakettıgımı dusunmuyorum