Sizin Sülalede Oluyor Mu Böyle Şeyler ?

kuzenlerimle benimde aram iyi degildir kücüklügümden beri zaten pek anlastigimizda söylenemez. herkes kendince haklidir ama bizim hayata bakis acilarimiz farkli kuzenlerimle. eskiden bayramlarda görüsürdük ama o da kalmadi baktim onlar bizim evimize gelmeye tenezül bile etmiyorlar bende artik gitmiyorum sorarlarsada acik acik diyorum insan sectiklerini. dügünde cenazede görüstügümüzde sen yasiyormusun hic arayip sormuyorsun dediklerinden daha cok sinir oluyor hadi telefondan ulasamiyorsun o zaman facebooktan felan yaz ama maksat giciklik olsun onlarinki zaman zaman beni cok elestirdiler sakin ve soguk oldugum icin ama benimde yapim bu insanlarla cok fazla icli disli olamiyorum. neyse ki bayilmiyoruz birbirimize cok sükür soyadlarimiz disinda ortak cokta biseyimiz yok

Aramam sormam canım zaten kararım kesın aynen dedıgın gıbı burunları kalkmıs ... Ama gorecekler bundan sonra hadıı bakalımm

Insallah onlar gıbı olabılırımm Sende ıyı yapmıssın valla

Herkeste bır rezıl etme cabası var almıs basını gıdıyor...Ben neden hıc boyle olmadım dıye dusunuyorum:26:Takmayacagım bakalım neler olacakk:26:

Bunlarr açık seçik kıskanıyolar senii mutluluğunu eşini evliliğini hep bir çekememezlikk.bırakk bulaştırma kendine yarın br gün yuvanıda dağıtırlar boşverr..senn mutlu mutlu resimler att sankii gezmelerdesin eşinlee gününü gün ediosun gibi oll patlasınlar

böyle şeker tipler kimin sülalesinde yok ki.. bir daha ne çağır ne de ara.. hatta whatsapp dan yazdıklarında oku ama cevap verme.. ne oldu derlerse, musait olmadığını söyle..

Evet gordugum kadarıyla herkes aynı dertten muzdarıp
Tamam canım sagoll

Cok guzel anlatmıssın canım
Yok duzeltmeye calısmıyorum artıkk bundan sonra gorecekler
Zaten bır tanecık arkadasım var o bana yetıyorr
Bır de varr o daha cok yetıyorr

kıskançlık diz boyu kıskançlıktan çatır çatır çatlamışlar ergensel tavırlarla yaklaşıyolar gülerim ben buna sende gül umursama misafirin başımızın üstünde yeri var ama onların yeri yer değil

Gorusmeyecegım artık gururumu kırmalarına ızın vermeyecegımm...

sizin kuzenler bayağı haddini aşmış, çok sabırlıymışsınız valla..

benim yedi tane kuzenim var, bir tanesi hariç hiçbirinden hazzetmem, geliş gidiş yapmam. o bir tanesine de çok gitmem ama içten severim. bu mesafenin eksikliğini hissetmiyorum,zira insanın başına ne gelirse akrabasından geliyor,ailece test ettik onayladık bunu zamanında. babamla annem(tabi ikisi de kendi akrabaları için) beni çok mesafeli olmakla suçluyor diğer akrabalar gibi ama açıkçası pek umrumda değil,kafam rahat. mis.

Bızımde artık soyadımız dısında ortak noktamız yok maalesef...
Dedıklerınde cok haklısın...Sankı bırsey olmamıs gıbı davranmaları cok sınır bozucu bılıyorum bızımkıler de aynen oylee ...

kime kötülük yaptıysan ondan iyilik görürsün. onlar egolarını tatmin ediyorlar. seni hafife alıyorlar. yap bakalım gerçekten dedikodu. yağcı ol incitici laf söyle ondan sonra senden iyisi var mı yok mu gör :):)) sen çağırmadan evine gelirler elleri kolları dolu bir şekilde. yapamam diyorsan da onları sil. ilk whatsapptan :))) onlar hiç hayatında yokmuş gibi yaşa artık. onlara mı kaldın sen? dersen ki ne yapayım akrabadır bağımız kopmasın gelip gidelim böyle de insan düşmanına yapmaz. akraba diye çok değer vermemek gerek 2 tane aile dostu bulun eski arkadaşlardan miss. kıskananlar çatlasın sonra

Eveettt Gorsunlerr bundan sonraa sırf onları daha cok gıcık etmek ıcın ugrasacagımm
Facebook'u dondurmustum actım az onceee yarından sonraa baslıyorumm herseyı paylasmaayaa

Umursamıyorum artıkk Cıddı cıddı kıskandıklarına artık emınımm

Yok canım sılmeyecegımm...Sılmek cocukluk bence aksıne bırseyler paylasıp onları ıyıce cıldırtacagımm

Son düzenleme:

En guzelını yapıyorsun bende oyle olacagımm

Hiç üzülme arkadaşım. O zihniyette insanlarin gelmesinin sana faydadan cok zarari olur.bende 2 yildir evliyim. Benim evime de kimse gelmedi. Cagirmadim cagirmayi da düşünmüyorum :) ben misafir sevmem zaten. Onlara yapacağım hazirligi masrafi kocama yaparim daha iyi. Sende boyle düşünsen belki rahatlatir bu düşünce seni.

Kuzenlerım fotograf paylasmıslar kızlar Hep beraber bır cafeye gıtmısler yedıklerının ıctıklerının fotografını koymuslar ve altına da sunu yazmıslar ''Bu sohbet bugun uzar gıder,sabah olmasın'' ...
Ben ustume alındım acıkcası:26: Kesınlıkle hakkımda konusuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…