- Konu Sahibi HasnictirR
-
ne garip diyaloglar bunlar böyle. bizde pek yakın değiliz
kuzen çok var bende. bir tanesi aşırı derece yalancı ve ortalığı karıştıran bir tip oldugu için, onunla pek muhatap olmuyorum
faceden onu silmiş olmama rağmen,sürekli istek gönderir
duvarıma saçma sapan şeyler yazıyordu, sanki ben onu istemıyor muşum gibi gösteriyordu
onu kabul etmıyor ve görüşmüyorum çünkü, öyle garip bir yaratık ki anlatamam
her yerde kavgaya hazır, bir laf söyle başkalarından söylemediklerini duy.
bir tanesi ile çocukluğumuz birlikte geçti, çok iyiyiz allaha şükür.
diğerleri pek de umurumda değil, kim bana ne şekilde yaklaşırsa bende ona göre davranırım.
bana yaklaşmayana ben asla yaklaşmam, kardeşim olsa bile.
aslında hiç önemli değil, ne ara onları ne de sor
boşver burunları kalkmış onların, ya da kıskanıyorlar seniçok da lazım değil hani
4 kuzenim var. 2 tanesi sanırsın Sultan Süleyman'ın çocuğu.Al bir balyoz indir kafalarına,o derece sinir oluyorum.Sen bugüne dek elinden geleni yapmışsın,uğraşma artık,bırak. Sana nasıl muamele ediyorlarsa sen de öyle davran.İyi niyetin enayilik olarak görülür çünkü,üzülme daha fazla.
Bir gün babaannemlerdeyiz.Normal zamanlarda bir iş yapmayan kuzen,sofralar kuruyor,şeker tutuyor falan. Bir yandan da ben oturduğum için laf sokuyor üstü kapalı. Hiç istifimi bozmadım ve şunu dedim :
''Ayaktasın madem bir bardak su getirir misin ? ''
Millete rezil olmamak için mecbur getirdi,o suratını hiç unutmuyorum.
ahh canım ahh dört dörtlük hiç bi aile (sülale)yok benimde var böyle bi kaç tane onlarda öyle arkadan konuşurlar konuşurlar sonra bişey olmamış gibi bebegim canım konuşurlar hele biri var seni kim olursa olsun yanında rencide rezil etmeye cabalar hele bu ne ki benim dügünüm zamanı biriyle tartıştım kuzenim olur kendi hem haladan hem dayıdan demiş işte amcamların yanında falan ben onun düğününde ona yapacagımı biliyorum diye amcamgilde beni çok sever büyük amcam onu nerdeyse dövecekmiş sen o kızın dügünüi rezil et ben sana yapacagımı biliyorum diye ve o kişi benden kaç yaş büyük ve o da eşinden ayrılmış düşün artık tatlım ama ben takmayınca arkamda dolanan olan o oldu memlekete falan gittigimde bi ilgi bi ilgi anlatamam yanii..
evet tam tahmin ettiğim gibi...
boşveerrr sana kart açtığımda demiştim ...
böyle şeker tipler kimin sülalesinde yok ki.. bir daha ne çağır ne de ara.. hatta whatsapp dan yazdıklarında oku ama cevap verme.. ne oldu derlerse, musait olmadığını söyle..
Kiskandiklarindan oyle yapiyolar baska bi aciklamasi yok bunun. Uzak dur onlardan araniz iyi olsa da en ufak biseyde zarar vermekten geri durmazlar. Bosver oyle aileye akrabaya gerek yok takma
Benim 9 kuzenim var sadece 1 tanesini sevmem.
Bize geldiğinde falan da sanki geçmişte o kadar lafı kendi sokmamış gibi "neden bize gelmiosaaaan" der ya al öldür. Ben onu sevmediğim gibi o da beni sevmez ki hiç birbirimizi eklemedik, numaralarımız bile yoktur o derece.
Sen de aranı düzeltmeye çalışma,3-4 tane kuzenine mi kaldın? Hele ki böyle can sıkıcı tiplerse hazırlık yaparak kendini yorma boşuna. yeni arkadaşlar edin daha iyi.
Bu tipler maalesef bende de var. Kuzenlerimle anlaşamam hep bir kıskançlık ve kıyaslama var onlarda. Biri benden 1 sene önce girdi okula ben bitirdim 2 yıl oldu o hala mezun olamadı neymiş onun ki iyi bölümmüş benim ki kötüymüş :) Diğeri de hep kilosuyla beni ezmeye çalışır çok zayıf ya hani sanki bana dünyayı kurtarmış zayıf olmuşta. Ötekinin varsa yoksa sevgilileri diğerinin hain komploları saymakla bitmez. Ben hiç biriyle görüşmüyorum. Telefon numaramı bile vermedim valla.
İnsan olanla muhatap olmak lazım.
Sende görüşme bundan sonra kendileri yüzsüz bir de sana derler neler dedikte hala görüşüyor diye.
Millet riyakar olmuş saygı sevgi sıfır.
kuzenlerimle benimde aram iyi degildir kücüklügümden beri zaten pek anlastigimizda söylenemez. herkes kendince haklidir ama bizim hayata bakis acilarimiz farkli kuzenlerimle. eskiden bayramlarda görüsürdük ama o da kalmadi baktim onlar bizim evimize gelmeye tenezül bile etmiyorlar bende artik gitmiyorumsorarlarsada acik acik diyorum insan sectiklerini. dügünde cenazede görüstügümüzde sen yasiyormusun hic arayip sormuyorsun dediklerinden daha cok sinir oluyor hadi telefondan ulasamiyorsun o zaman facebooktan felan yaz ama maksat giciklik olsun onlarinki zaman zaman beni cok elestirdiler sakin ve soguk oldugum icin ama benimde yapim bu insanlarla cok fazla icli disli olamiyorum. neyse ki bayilmiyoruz birbirimize cok sükür soyadlarimiz disinda ortak cokta biseyimiz yok
Bunlarr açık seçik kıskanıyolar senii mutluluğunu eşini evliliğini hep bir çekememezlikk.bırakk bulaştırma kendine yarın br gün yuvanıda dağıtırlar boşverr..senn mutlu mutlu resimler att sankii gezmelerdesin eşinlee gününü gün ediosun gibi oll patlasınlar
kıskançlık diz boyu kıskançlıktan çatır çatır çatlamışlar ergensel tavırlarla yaklaşıyolar gülerim ben buna sende gül umursama misafirin başımızın üstünde yeri var ama onların yeri yer değil
kime kötülük yaptıysan ondan iyilik görürsün. onlar egolarını tatmin ediyorlar. seni hafife alıyorlar. yap bakalım gerçekten dedikodu. yağcı ol incitici laf söyle ondan sonra senden iyisi var mı yok mu gör :):)) sen çağırmadan evine gelirler elleri kolları dolu bir şekilde. yapamam diyorsan da onları sil. ilk whatsapptan :))) onlar hiç hayatında yokmuş gibi yaşa artık. onlara mı kaldın sen? dersen ki ne yapayım akrabadır bağımız kopmasın gelip gidelim böyle de insan düşmanına yapmaz. akraba diye çok değer vermemek gerek 2 tane aile dostu bulun eski arkadaşlardan miss. kıskananlar çatlasın sonra
sizin kuzenler bayağı haddini aşmış, çok sabırlıymışsınız valla..
benim yedi tane kuzenim var, bir tanesi hariç hiçbirinden hazzetmem, geliş gidiş yapmam. o bir tanesine de çok gitmem ama içten severim. bu mesafenin eksikliğini hissetmiyorum,zira insanın başına ne gelirse akrabasından geliyor,ailece test ettik onayladık bunu zamanında. babamla annem(tabi ikisi de kendi akrabaları için) beni çok mesafeli olmakla suçluyor diğer akrabalar gibi ama açıkçası pek umrumda değil,kafam rahat. mis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?