- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
- Konu Sahibi HasnictirR
-
Oyle mıı ? Demek sızınkıler de hayırsızmıs
Benı kıskandıklarını herkes soyluyor ama ben konduramıyorum neden kıskansınlar kı
Boşver kuzum gelmesinler sen gelsinler güzel vakit geçirelim istiyorsun anlıyorum değer veriyorsun ama onlar sana o değeri vermiyor
Arkadaşlarında dediği gibi kıskanıyorlar neden kıskanıyolar ki diye düşünüyosundr ama vardır bi sebepleri elbet kimse için o tatlı canını üzmeye değmez emin olll
Düşünmez eşin merak etmeel oğlu değil artık senin kanın canın herşeyin o da farkındadır da üzülme diye açmıyordur ağzını
bizim sülalede oluyor mu?
valla o aşamaya bıle gecemedık.
doğru düzgün kımse bırbırı ile konusmaz.
bunlar bildiğin patavatsızlarmıs ya.
senı kırıp üzmeye çalışıyorlar.
sende onları yok say görmezlikten gel.
iyice çatır çatır çatlasınlar.
sakın üzülme bu gereksız tipler için.
o zaman yapicak birsey yok canim hiic üzülme
Herseyin hayirlisini istemiyormuyuz hep yaradandan onlar belki senin icin hayir degil
Belki görüssen daha cok üzüleceksin
benim evimede kimse gelmez ben engelli biriyim beni arasın sorsunlar istemem zaten ama yıllardır öyle okul ve askerlik bitti bz unutuldu en büyü kuzenım 34 yaşında ben 28 küçüklerimde var ama böyle baba tarandı kız yok bir ben birde kız kardeşim
Hayır canım aksıne annemı cok severler...Annem babama dava actı halam sahıtlık edecek dusun !!
Babam evlı onun esıne yenge demezler benım anneme yıllar gectı hala yenge derler ...
Allah yardımcın olsun canım
O zaman aklıma gelen iki ihtimalden diğeri seni kıskanıyorlar canım.
Bunu seni teselli etmek için söylemiyorum gerçekten böyle.
Bir de kendini mesela onların yerine koy sen olsan sana iyi niyetle yaklaşan bir insana neden kötü davranmak istersin, içindeki hırsın sebebi ne olabilir?
Tamam akrabayla küs kalmak dinimizce uygun değil ama bırak günahın bu olsun başka şeylere dikkat et bu da senin kusurun olsun.
Çünkü ısrar edersen yüzsüz, gurursuz, saf, enayi gibi yakıştırmalarına maruz kalırsın.
En dogrusunu yapmıssın canım ama cok gunah akrabadan uzak kalmak o yuzden uzaklasmak ıstemedım hıc ama artık dayanamıyorum
Bak bu acıdan hıc bakmadım...Ne yapayım yanı sımdı ?
Facebook'dan sılmek cocukca gelıyor ne yapsam da hayatımdan cıkarsam onları?
Bak bu acıdan hıc bakmadım...Ne yapayım yanı sımdı ?
Facebook'dan sılmek cocukca gelıyor ne yapsam da hayatımdan cıkarsam onları?
Allah korusunda başına bişey gelse sevinir böylesi
Umursama, gül geç
Onlar küçük dağları kendi yarattıklarını sanıyo
Bizde de var böylesi
Ama fazla meraklılar
Normalde selam vermezler
Evlenirken çeyiz götüreceğimiz gün bi telefon geldi
Amcamın kızı, Çekirgeee hadi nerdesiniz ?
Evdeyiz dedim
Eee çeyiz günü değil mi
Evet ama yeni yüklüyolar dedim
Evleri uzak yememiş içmemiş sabahın köründe bizden önce o semtte olmuşlar
Bi süre sonra da o evleniyodu
Meraktan geliyolardır dedik
Neyse yaklaşınca ararız sizi daha yükleme yapılıyo vs. dedim kapadım.
Yengem geldi, bu kadarına ne gerek va, biz X e almadık dedi
Böyle tipler yani, sen ona niye oyun buyun yok demezsin, herkesin bütçesine bağlı tercihine ya da dimi
Onlar tam tersi eksik bişeyiyle bile övünüyolar
Güler misin ağlar mısın
Oyle mı dersın canım ? Nasıl catır catır catlatabılırım:26:Evet artık benı uzmeye calıstıkları apacık ortada
HIIIC uzulme canim bosver. Ben 3 senedir evliyim ve benim ailemden sadece babam gelir( annem babam ayri). Ben kac defa halama amcama teyzelerime baba anneme -anne anneme gitmisimdir. Onlar ne ararlar ne sorarlar nede gelirler. 1 bucuk senedir artik ne ben gidiyorum nede ariyorum. Sadece bayramda. Benimde bir ailem esim var ve artik esimde gitmem diyor. Beni dusunmuyeni ben neden dusunimki. Sozde cok severler beni. Aglayip zirliyolar simdi gelmiyo bizim onda okadar emegimiz var diye. Ama Bana 3 senedir gelmeyene ben neden gidim. Ve aramizda sadece 20 dakikalik yol var.
Bosver ya degmez. Gelipte senin huzurunu kaciracaklarina uzak dursunlar daha iyi
Evett esımle aramda bırsey olsa yemın edıyorum sevınırler (Allah korusun)...
Cok ıyı gıden bır evlılıgım varAllah herkese nasıp etsın bunu cekemedıklerını dusunuyorum
Senın durumunda aynıymıs canım..Sırf meraktan,fesatlıktan ıste yapıyorlar...
"Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, '' hadısını hayata uygulayanlardanım .ablamın dugununde de aynı mevzular olmustu.Anladım ki insanlara herseferınde şans vermek senı kıymetsızlestırıyo.çünkü nezaketten anlayacak ınsanlar değiller.hem seni üzen insanlara hala neden tahammul ediyosun ki. onlarla iletişimin devam etsın dıye hem bedenıne hem nefsine zarar veriyosun bu da günah bide boyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?