Sizin Sülalede Oluyor Mu Böyle Şeyler ?

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaslar merhaba ...
Artık ısın ıcınden cıkamadıgım ıcın sızden fıkır almak ıstıyorum...Gercekten artık uzuluyorum
Bugune kadar sulaleden kımse evıme gelmedı desem ınanır mısınız?
Kuzenlerımın benımle yıldızı bır turlu barısmadı neden bılmıyorum...Amcamın kızları ve halamın kızları cok samımıler,bırbırının ardından konusurlar ama yuzyuze gelınce ''Bebegım'' vs konusmaları var tahammul edemıyorum...Ben bır ara uzaklasmıstım bu tavırlardan dolayı o zaman evlı degıldım neyse dugun hazırlıgı vs derken Gecen yıl evlendım 8 temmuz'da...Dugunume geldıler ama bırı demedı kı ''Cok guzel olmussun,Allah daım etsın'' bılmem ne...Evlenelı 1 yıl 1 ay oldu neredeyse,daha kımse evıme gelmedı...Cagırmadın mı dıyeceksınız,cagırdım hemde defalarca...2 ay once cagırdım en son tamam gelırız dedıler...O kadar cok hazırlık yapmıstım kı anlatamam sıze...Geleceklerı gun baktım ses yok aradım acmadılar sonra whatsapp'dan yazdılar ''gelemıyoruz bebegım ısımız cıktı'' bende ''eee bır suru hazırlık yaptım nıye gelmıyorsunuz'' dedım...''Atma Allah askına ne hazırlıgı?Cek resmını masanın yolla ınanırız'' dedı kuzenım...Elım ayagım tıtredı cok sınırlendım dalga gecer gıbı konusmalarına...''Iyı tamam gelmeyın''dedım...Sonra dedı kı ''atıyorsun ıste hazırlık yaptın madem cek fotografı yolla bızde gelelım'' dedı...''Ne fotografı Allah askına ınanmıyor musun? Bu ne bıcım bır yaklasım?Gelın gorun ınanmıyorsanız''dedım...Gelmedıler...Ondan sonra aksam esıme anlattım olanları agladım resmen esım bır daha gorusme bosver dedı...Neyse 1 hafta once kuzenım whatsapp'dan yazdı...Facebook'dan benım bır fotografımı yollamıs ve yazmıs ''Bu sac rengın cok guzel nerede yaptırıyorsun? Benı de gotur ben bu rengı ıstıyorum'' sasırdım,tamam dedım musaıt olunca gıderız bırlıkte...Bugun musaıttım yazdım whatsapp'dan ''Hadı gıdelım ıstersen bugun musaıtım bende dıp boyası yapacagım zaten'' o da sankı hıc benım sac rengımı begenmemıs daha onceden gıbı tavırla ''Yok ben vazgectım ayrıca ben boyattım baska bır yere cok pısmanım sacım yesıl renk oldu senın yaptıgın yer pahalı benım ıstedıgım renk bu (baska bırının fotografını yollamıs) '' Ama arkadaslar renkk aynı benım sac rengım...Neyse dedım kı ''Yesıl renk mı oldu ? Resmını cek yolla merak etım'' dedım...Cekmıs yollamıs gercekten cok kotu bır renk olmus...Bende yazdım''Guzeldın,sımdı daha guzel olmussun'' sonuna gulucuk koydum...''Nıye benım boyum posumla guzellıgımle ılgılı bır problem mı var'' yazmıs...''Saka yaptım nıye cıddıye aldın zaten gulucuk koydum'' dedım...''O zaman senın de cok cırkın bır agız yapın,gulusun,gıyımın var ama saka yapıyorum alınma ok'' yazmıs...''Senın saka anlayısın buysa bırsey demıyorum'' dedım...''Bak boyle olma arkamızdan konusuyorsun bırsey demıyoruz..Evıne neden gelmedıgımızı otur dusun'' demıs...Sok oldum arkadaslar sookk ''Ben asla arkadan konusmadım,konusmam da...Evıme gelen gelıyor,gelmeyenın kendı tercıhı benım herkese kapım acık ayrıca bu tur seylerı takmıyorum kafama'' dedım...Hala cevap vermedı...Neden boyle yapıyorlar anlamıyorum...Ne ıstıyorlar benden?
Sureklı bır acık arama huyları var...Nısanlıyken nısanlımın yanında rezıl etmeye calıstılar hep...Evlendım evıme gelmedı kımse...
Esıme karsı rencıde oluyorum ''Aılem yokmus gıbı''...Annem babam ayrılar ondan belkı bu uzaklık ama bu sekıl davranmalarını da hakettıgımı dusunmuyorum

üzülme canım bizdede var öyle kendini bilmez sülale tek değilsn 4 yıl önce 2 kez hastanye yattım kimse sormadı hala oplu düğün etti amca oğulları aramadı şimdi bile öyle boşver sende arama demek seni kıskanıyolar

b u huylarını bile bile hala nedne iyi niyetle yaklaşıyorsun kii

benim evime gelecek misafiri ben aramasam gelmeyeceğini söylemeye tenezzül etmeyecek, ben olsam o gün keserdim ilişiğimii

sana kendini affettireceğini ergenler gibi laf dalaşına giriyor hala

ve sen hala iyi niyetle yaklaşmaya çalışırsan her lafı hakettiğini düşünüp bu seferde, yapmadığımız kalmadı hala yüzümüze gülüyo ne biçim insan diyecekler haberin ola

çek elini ayağını bence

Bu arada kuzenlerımın yası 30'lu yaslar ben 25 yasındayım...
Kuzenımın ıkısı de evlenmıs ayrılmıslar bununla ılgısı olabılır mı?
Herkes senı kıskanıyorlar uzak dur onlardan dıyor...

olabilir, bak nişanlının yanında rezil etmeye de çalışmışlar

böylesi gelmesin görmesin daha iyi,

Oyle mıı ? Demek sızınkıler de hayırsızmıs
Benı kıskandıklarını herkes soyluyor ama ben konduramıyorum neden kıskansınlar kı

Bizim de amca, hala çocukları kardeş gibiler, aşırı samimiler ama bizi dışlarlar hep.
Bunun sebebi de babam (onu anlatmayayım ayrı bir dava),
Ben bir gün de takmadım neden diye hiçbirini sevmiyorum çünkü, mecbur kalmadıkça konuşmam.
Zaten akrabalıkları da sevmiyorum, soğuk bir insanım sorun değil benim için.
Sizin neden böyle olduğunuza gelince anne babanız ayrı ve annenize karşı sanırım bir düşmanlık hakim o sülalede e sen de onun kızısın o yüzden sana da cephe almışlar.

Oyle mıı ? Demek sızınkıler de hayırsızmıs
Benı kıskandıklarını herkes soyluyor ama ben konduramıyorum neden kıskansınlar kı

Kıskanırlar kuzuuum sen çok iyi kalplisin hep olumlu düşünüyorsun ama karşındakı insanlar senin gibi olamazlar

Üzme o tatlı canını değmezler boşver görüşme sende onlarla madem çocukluk yapıyorlar

Eşinden de utanma güzelm benim eşin senin herşeyinnnn ..

canim kiyamam ya :26:
Her halde konusmadigin halde birileri onlara senin hakkinda birseyler anlatmis :26:
Ne bileyim onlar hakkinda konustugunu söyleisler gibi geldi bana .
Ama öyle bile olsa gelip bunu sana söylemililerdi biz böyle böyle birsey duyduk nedir bunun asli diye
Istersen bir sekilde bulusup otur konus bakalim sorun neymis ne duymuslar ne olmus .
Ve bundan sonra bir sey oldugundada acik scik konusmalarini iste böyle kendi kendilerine tavir almasinlar .
Hic sevmedigim seydir bu
Anlat önce niye kirildin ne oldu bende hata yaptiysam özür dileyeyim
yanlis anladiysan dogrusnu anlatayim sonra sende o na göre tavrini al Insaniz yani konusarak anlaicaz .
Ama gercekden bundan anliyacaklarsa ! Yoksa hic ugrasma canim
Seni anliorum bi arda olmak istiyorsun ama iste ...

benimde kuzenlerimle ara soğuktur gerçi ben anne babalarını sevmem ama tabi onlarla da araya mesafe giriyor mecburen

hatta düğünüme bile gelmediler, hiç neden gelmediniz bile demedim, bayramlarda babannemlerde falan gördüğümde merhaba merhaba

o kadar hesap sorcak kadar yakınım olsaydı gelirdi düğünüme zaten, evime de çağırmadım ,

ha gelselerdi kapım açıktı, kendileri bilirler, hiçte neden gelmiyosunuz bile demem

Ben cok ıyı nıyetlıyım canım Facebook dan hepsını sılsem mı bılemıyorum ... Haklısın sonuna kadar annem de oyle dıyor...
Ne zaman gorussem moralımı bozarlar mutlakaa

Hayır canım aksıne annemı cok severler...Annem babama dava actı halam sahıtlık edecek dusun !!
Babam evlı onun esıne yenge demezler benım anneme yıllar gectı hala yenge derler ...

Aynen oyle canım cok ıyı kalplıyım yemın edıyorum kotu dusunemıyorum kımse ıcın
Esımden utanmak degıl bebegımm sadece kotu hıssedıyor ınsan kendını , hanı aılesınden kımse evıne gelmıyor , esın de el oglu sonucta hanı dusunur mu dusunur Bugune kadar oyle dusundugunu hıssetmedım tabıı ama ıste ınsan uzuluyorr

Bunları anlayacak kısılıkte ınsanlar degıller canım...Bazen hıc hatam olmadıgı halde ozur dıledıgım oldu ıyıce ezdıler benı

ooooo kızıyorum vallahı ınsanlara neden bukadar değer verıyosunuz benim düğünüme dogrudurust akrabam gelmedi hepsi tatıldeymişşşşşşş,hastaymış falanda fılan .bir kaç ay sonra gelmeyenlerden 3 yakın akrabam ayrı ayrı zamanlarda ısrarla evıme gelmek istedi '' düğünüme gelmeyenin evımde işi yok diğer gelmeyenlere de soyleyın bosuna hepinize dert anlatmayayım ,benı mesgul etmeyın'' dedım acıklama yapıp cevap vermelerıne bıle müsade etmedım beklemedıklerı için kekeleyıp durdular. hıçbiriyle goruşmuyorum hepsini çıkarttım hayatımdan .kendinizi kıymetlı gorun bıraz sıze değer vermeyen insanlarla zaman harcamayın

Boşver kuzum gelmesinler sen gelsinler güzel vakit geçirelim istiyorsun anlıyorum değer veriyorsun ama onlar sana o değeri vermiyor

Arkadaşlarında dediği gibi kıskanıyorlar neden kıskanıyolar ki diye düşünüyosundr ama vardır bi sebepleri elbet kimse için o tatlı canını üzmeye değmez emin olll

Düşünmez eşin merak etme el oğlu değil artık senin kanın canın herşeyin o da farkındadır da üzülme diye açmıyordur ağzını

Genelde baba tarafı böyledir nedense
Yengem annemi sevmez, kızı beni, büyük kızı ablamı
Sorsan kimsenin tavuğuna kışt bile demedik ama kuşaktan kuşağa bu saçmalığı sürdürmeye niyetliler
Baktım olmuyo, bunların dengesizlikleriyle mi uğraşacam dedim muhabbeti kestim
Saçma bi muhabbetleri vardı zaten, hep birbirini överler, dedikodu ararlar, yeni birşey almışlarsa onun reklamına gelirlerdi annemlere
Şimdi evlendim şükür kurtuldum, bayramdan bayramı amcamın hatırına giderim o kadar

bizim sülalede oluyor mu?
valla o aşamaya bıle gecemedık.
doğru düzgün kımse bırbırı ile konusmaz.

bunlar bildiğin patavatsızlarmıs ya.
senı kırıp üzmeye çalışıyorlar.
sende onları yok say görmezlikten gel.
iyice çatır çatır çatlasınlar.
sakın üzülme bu gereksız tipler için.

Son düzenleme:

En dogrusunu yapmıssın canım ama cok gunah akrabadan uzak kalmak o yuzden uzaklasmak ıstemedım hıc ama artık dayanamıyorum

Bunları anlayacak kısılıkte ınsanlar degıller canım...Bazen hıc hatam olmadıgı halde ozur dıledıgım oldu ıyıce ezdıler benı

o zaman yapicak birsey yok canim hiic üzülme
Herseyin hayirlisini istemiyormuyuz hep yaradandan onlar belki senin icin hayir degil
Belki görüssen daha cok üzüleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…