- Konu Sahibi HasnictirR
-
Bu arada kuzenlerımın yası 30'lu yaslar ben 25 yasındayım...
Kuzenımın ıkısı de evlenmıs ayrılmıslar bununla ılgısı olabılır mı?
Herkes senı kıskanıyorlar uzak dur onlardan dıyor...
üzülme canım bizdede var öyle kendini bilmez sülale tek değilsn 4 yıl önce 2 kez hastanye yattım kimse sormadı hala oplu düğün etti amca oğulları aramadı şimdi bile öyle boşver sende arama demek seni kıskanıyolar
Oyle mıı ? Demek sızınkıler de hayırsızmıs
Benı kıskandıklarını herkes soyluyor ama ben konduramıyorum neden kıskansınlar kı
b u huylarını bile bile hala nedne iyi niyetle yaklaşıyorsun kii
benim evime gelecek misafiri ben aramasam gelmeyeceğini söylemeye tenezzül etmeyecek, ben olsam o gün keserdim ilişiğimii
sana kendini affettireceğini ergenler gibi laf dalaşına giriyor hala
ve sen hala iyi niyetle yaklaşmaya çalışırsan her lafı hakettiğini düşünüp bu seferde, yapmadığımız kalmadı hala yüzümüze gülüyo ne biçim insan diyecekler haberin ola
çek elini ayağını bence
Bizim de amca, hala çocukları kardeş gibiler, aşırı samimiler ama bizi dışlarlar hep.
Bunun sebebi de babam (onu anlatmayayım ayrı bir dava),
Ben bir gün de takmadım neden diye hiçbirini sevmiyorum çünkü, mecbur kalmadıkça konuşmam.
Zaten akrabalıkları da sevmiyorum, soğuk bir insanım sorun değil benim için.
Sizin neden böyle olduğunuza gelince anne babanız ayrı ve annenize karşı sanırım bir düşmanlık hakim o sülalede e sen de onun kızısın o yüzden sana da cephe almışlar.
Kıskanırlar kuzuuum sen çok iyi kalplisin hep olumlu düşünüyorsun ama karşındakı insanlar senin gibi olamazlar
Üzme o tatlı canını değmezler boşver görüşme sende onlarla madem çocukluk yapıyorlar
Eşinden de utanma güzelm benim eşin senin herşeyinnnn ..
canim kiyamam ya :26:
Her halde konusmadigin halde birileri onlara senin hakkinda birseyler anlatmis :26:
Ne bileyim onlar hakkinda konustugunu söyleisler gibi geldi bana .
Ama öyle bile olsa gelip bunu sana söylemililerdi biz böyle böyle birsey duyduk nedir bunun asli diye
Istersen bir sekilde bulusup otur konus bakalim sorun neymis ne duymuslar ne olmus .
Ve bundan sonra bir sey oldugundada acik scik konusmalarini iste böyle kendi kendilerine tavir almasinlar .
Hic sevmedigim seydir bu
Anlat önce niye kirildin ne oldu bende hata yaptiysam özür dileyeyim
yanlis anladiysan dogrusnu anlatayim sonra sende o na göre tavrini alInsaniz yani konusarak anlaicaz .
Ama gercekden bundan anliyacaklarsa ! Yoksa hic ugrasma canim
Seni anliorum bi arda olmak istiyorsun ama iste ...
Aynen oyle canım cok ıyı kalplıyım yemın edıyorum kotu dusunemıyorum kımse ıcın
Esımden utanmak degıl bebegımm sadece kotu hıssedıyor ınsan kendını , hanı aılesınden kımse evıne gelmıyor , esın de el oglu sonucta hanı dusunur mu dusunurBugune kadar oyle dusundugunu hıssetmedım tabıı ama ıste ınsan uzuluyorr
ooooo kızıyorum vallahı ınsanlara neden bukadar değer verıyosunuzbenim düğünüme dogrudurust akrabam gelmedi hepsi tatıldeymişşşşşşş,hastaymış falanda fılan .bir kaç ay sonra gelmeyenlerden 3 yakın akrabam ayrı ayrı zamanlarda ısrarla evıme gelmek istedi '' düğünüme gelmeyenin evımde işi yok diğer gelmeyenlere de soyleyın bosuna hepinize dert anlatmayayım ,benı mesgul etmeyın'' dedım acıklama yapıp cevap vermelerıne bıle müsade etmedım beklemedıklerı için kekeleyıp durdular. hıçbiriyle goruşmuyorum hepsini çıkarttım hayatımdan .kendinizi kıymetlı gorun bıraz sıze değer vermeyen insanlarla zaman harcamayın
Bunları anlayacak kısılıkte ınsanlar degıller canım...Bazen hıc hatam olmadıgı halde ozur dıledıgım oldu ıyıce ezdıler benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?