Sizin nasihatlerinize ihtiyacım var

Üstten ders alarak üniversiteyi erken bitirmek istedim. Okuduğum yerden memnun değildim ve ne kadar çabuk biterse kendimi daha iyi hissedeceğim için üstten ders alarak okulumu bölüm birincisi olarak bitirdim. Zaten ailem varlıklı ama ayriyetten belirttim sosyal medyadan bir gelirim var diye. 2. Paragraftaki güzel yorumunuz içinde ayriyetten teşekkür ederim

Kimse Yok galiba cevaplayacak.

cevaplıyım. gencecik yaşında gezdim bitti sıra evliliğe geldiyi anlamadım.
annen de teyzende haklı. evliliklerinin iyi olması önemli değil.
şimdi evlensen senin de evliliğin iyi olabilir ama ne gerek var 23 yaşında evlenmenin?
elbet o kirli çorapları bir gün koltuk altından toplayacaksın ne acelen var anlamadım..

Aceleniz nedir?
Ortada aday da yok,kiminle evleneceksiniz su Ingilterede miydi neredeydi haliyla evlenen bir kadin vardı

Aceleniz nedir?
Ortada aday da yok,kiminle evleneceksiniz su Ingilterede miydi neredeydi haliyla evlenen bir kadin vardi.
Acelem falan yok ben sadece yaşayan gören bilen insanlarında fikirlerini merak ettiğim için yazdım. Sadece annem mi boule düşünüyor fark ettiniz mi bilmiyorum ama zaten orda kendim de bir öz eleştiri yaptım ben mi yanlış düşünüyorum acaba diye. Keşke insanlara yaklaşımlarınız bu denli sert olmasa.

Cok asik olmadigin sürece 25yasindan önce evlenme.

Sert degil ki ortada insan yok demek.
23 yasinda ortada bir aday bile yokken evlilik konusu acmak,tarih vermek,bunun geyigini yapmak dahi anlamsiz.

19.5 yasinda evlendim. 12.5 senelik evliyim. Evliligimde bir problem yok. Ama gercekten ne aceleniz var.
Dusunuyorum da suan olsa 20lerimde,yani 25in oncesinde en azından evlenmezdim.

Ben buraya evlenmek istiyorum izin vermiyorlar diye yazmak istemedim. Ben düşüncemin yanlış mı olduğunu sizlerden de duymak istedim. Aile koruyucudur o yüzden bir anda keskin bir set koyabilir. Ama buradaki benden yaşça büyük ablalarim olarak sizede sormak istedim çünkü siz beni tanımıyorsunuz ve daha objektif bir cevap veriyorsunuz tarafsız bakıyorsunuz. Yoksa aday yokken tabikide bunun derdine düşmedim.

Güzel yaklaşımınız ve güzel yazınız için çok teşekkür ederim. Beni anlayıp sert bir dille bunu söylemediğiniz içinde.

Her insan 4/4lük değildir. Çok şükür kendimi bu zamana kadar bir yerlere getirdim ve getirmeye de devam ediyorum. Yazım yanlışım imla hatam elbet her insan gibi benim de çoğu zaman olabilir. Bunu burda bu tarz söyleyip keşke rencide edici bir itamda bulunmasaydınız. Ama yine de cevabiniz için teşekkür ederim.

23 yaş evliliğin hayalini kurmak için bile erken. Hayatım düzenli, para kazanıyorum şimdi sıra evlilikte diye düşünmeyin.

Tabiki de dediğiniz çok yerinde bir yorum olmuş hepimiz bir önceki gün ki aklımızı beğenmiyoruz. Guzel yorumunuz için teşekkür ederim

Aslında çok şükür bir şeyin eksikliği yok. Ama galiba çok küçük yaştan bu yana istediği çoğu şeyi yapmış biri olarak (gezmek , istediğini almış olmak) şimdi bir boşluğa düştüm. Bu güzel yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim

Bunun derdine düşmediyseniz neden konu açtınız ki? Kusura bakmayın ama bana çok anlamsız geldi ortada olmayan bir aday üzerinden evlilik tarihini konuşmak. Hayatın ne getireceği belli olmaz

Yavrum, evladım madem istemediğiniz bir bölümü mecburen okuyup bitirdiniz şimdi de istediğiniz bir bölümde tekrar okuyun, yüksek lisans yapın, sertifika programlarına katılıp kendinizi geliştiri, sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışın, 23 yaşında olsam zaman yetmezdi bana.
Üniversite bitti, işim-param var, her yeri gezdim, gördüm acaba evlenip monoton hayatıma renk mi katsam? Şeklinde düşünmek için çok gençsiniz.

25 imde evlendim 30 umda boşandım. İki kişilik hayat yaşamak zor ve yorucu. İsterdim ki eski eşimle bu yaşımda karşılaşıyım. Evlilik hayalinizdeki gibi romantik değil. Anneniz de bunun farkında. Dünya düşündüğünüzden daha büyük, çok fazla yapılacak şey var. Vizyon başka birşey işte.

Ve onca zekana ragmen, ortada aday olmadan evliligi düşünmek...
Kezbanlikta level atlamak buna derler

Kuzum sevgiliniz olsa askinizdan olseniz bir yere kadar anlarim da daha fol yok yumurta yok. Neden bunun tasasina dustun?

Annenle ayni yastayim , annen hakli
Kizim 23 yasindayken gelip de evlenmek istiyorum dese ben onu yetistirirken nerde hata yaptim diye once kendimi sorgulardim sonra da terlikle kovalardim herhalde ( siddetin hicbir turlusu bizim evde uygulanmaz ama cocuk yasta evlencem diyen cocuga ayakkabimi firlatirdim buyuk ihtimalle )

Daha cocuksun sen , isine gucune bak ve gercekten olgunlasana kadar annenin sozunu dinle belli ki gayet akilli bir kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…