Sizin nasihatlerinize ihtiyacım var

Aceleniz ne daha yaşınız 23. Evlenince sadece adamla değil ailesiyle de evleniyorsunuz. Şimdiden görümce kaynana koca kahrı çekmeyin bence de. Hayatınızın en güzel en genç en taze anlarını doya doya yaşayın. Tabi her şey kötü olur demek yanlış ama bekarken sorumluluk daha az. Özgürsünüz. Evlenince bi de çocuk olunca her şey sizin dışınızda gelişiyor ben 26 yaşında evlendim 28de anne oldum. Keşke bekleseydim biraz daha Hakkınızda hayırlısı olsun

Çok gençsin flörtün olmalı 3 yıl 5 yıl ne kadar uzun flört dönemi yaşarsan o kadar iyi aynı kişide olabilir farklı kişilerde, flört etmek çok keyifli geziler konserler diğer etkinlikler bunları birde flörtünle yaşa. Evlenince istesende o heyecan kaçıyor. Biz eşimle bi kahvecide falan otursak flört eden çiftlere imreniyoruz. Daha uzun flört etseydik diye

25 yaş ideal bende kendimi hazır hissetmiyordum bu yaşlarımda daha hazır olduğunu düşünüyorum

Sevdiğiniz biri varsa evlenin. Sonuçta bu sizin kararınız. Geç evlenenler çok mutlu diye bir şey yok sonuçta.

Bence siz ailenizin gözünde çok evlilik meraklısı bir kız olarak intiba bırakmışsınız. Aile arasında sürekli evlilikten mi bahsediyorsunuz ki teyzeniz bile evliliği kötülüyor?
Böyle evliliği kafasına çok takanlar genelde evlenemiyorlar yada çok zor eş buluyorlar o yüzden biraz oluruna bırakın.

ben 24 yasindayim 3 bucuk yillik iliskim var, dun sevgilimin evlenme teklifini kabul ettim 2.kez. ilkinde geri vazgecmistim

ben mesela bu teklifi kabul ettim ama evlenmem en erken iki sene sonra olacak. ha yarin sabah evlensem de degisen bir sey olmayacak cunku benim hayata bakisim, tarzim farkli. ailem bir sey demedi sevindi cunku evliligin benim hayatimda vaaoovv bir etki yaratmayacagini biliyorlar.

ama eger evlilik beni kisitlayacak olsaydi, bir seyleri icimde heves olarak birakacak olsaydi benim ailem de izin vermezdi. sizde daha aday da yok ama yasadiginiz cevre, kulturunuz de onemli. belki de anneniz evlenince ozgur olamayacaginizi dusundugu icin karsi cikiyordur.

Doğru kişiyi bulmayı bekle acele etme iki kez kötü bir tecrübe yasamissin olayları akışına bırak elbette bir gün hayatında biri olacak ve evleneceksin

Devir değişti. Aslında gerçek sevgiyi bulabilirsen evlenmek aile olmak kötü değil ama gerçekten seni çok sevecek el üstünde tutacak kişiyi bulmak çok zor..Srnin yaşında insan bazı şeyleri göremiyor.1 yıl önceyle 1 yıl sonraki sen aynı olmayacaksın ama bu hiç değişmeyecek..Kaç yaşına gelisen gel hep geçmişteki senden farklı olacaksın.40 yaşındayım.Yaş geçtikçe hayata daha farklı bakıyorsun..Herşeye daha mantıklı bakıyorsun ama içindeki o heyecanlarda gidiyor..Etrafta o kadar kötü evlilik örnekleri varki.Ama kötü bir evliliği bitirip 2. yi yapanında 40 yaşında evleneninde bir garantisi yok..Biraz kader şans işi..Aslında aklı başındaysan evliliğin yükünü ve sorumluluğunu taşıyabileceksen, velevki yürümedi ayrılınca yıpranmayacak hayata güçlü devam edebileceksen , yani artısıyla eksisiyle ben varım diyebiliyorsan evlene bilirsin..Çocuk yapmakta acele etmezsen en azından deneyimlemiş olursun.Çünkü hayatta hiçbir şeyin garantisi yokki..30 unda evlenince mutlu olursun 25 inde mutsuz diye birşey yok..

BENCEDE HEMEN EVLENME BKLE GENCSN GEZ TOZ BENDE YENI EVLIYIM 5 AYDIR YAŞIM 29 AMA KEŞKE EVLENMESEYDIM DIE DÜŞÜNÜYORUM EŞİMLE MUTLUYUM AMA BI YUVAYI YURUTMEK BAKMAK COK ZOR

Ya ne güzel dertleriniz var gerçekten bazen özeniyorum size.Nişanlandığım günden beri nişanlımın maddi sıkıntısı, ailesinin saçma sapan hareketleri, ailemin hadi bir an önce şu düğünü yapın artık baskıları ve kavgalar bitmiyor.O yüzden çok meraklanmayın bence bu zamanları çok ararsınız.

yasiniz evet genc bence de ama resitsiniz, isterseniz evlenirsiniz.

su an zaten aday da yok.
hani seviyorum birini, annem izin vermiyor durumunda degilsiniz

sorun/dert nedir? hic anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…