Gelinlere goz actirmayan bir seri katil...
The Hatice.
Bildiginiz herseyi unutacaksiniz.
Hehe tabi tabi o beyaz atlı çıksında karşına bak nasıl kanat takıyonben evlenmiyyyyyyyyceeeeeeeeeeem
Ben unuttum Yarın ararım KV niye dün gelmediniz çok bekledim der bende oğlun getirmedi diyom,otobüse bin gel der İki çocukla bu kız otobüsle nasıl gitsin
Yoo benimki hep kötü.
tabi ki bunlar kademe kademe
sizinki level atlamış zaar
evine iderim güzelce ağırlamaz laf sokar yaptığımı beğenmez yemek yapmadı diye şikayet eder yapayım derimm mutfağıma karışma der herşeye ama herşeye muhalefet olur...saçımın açıklığından tut namaz kılma meselesine herşeye burnunu SOKARDI artık sokamıyor..yani sizinki yinede iyiymiş..
Yok canım eltin değilim KV hacıya gitmedi benim inş Allah nasib eder,şimdi biz normalde KV çok yakın oturuyoruz şuan kendisi kızında uzun bi sürede orda bizi özlüyor torunlarınıda tabiki o yüzden gelin diyor yanıma sürekli eşimde götürmüyor napimacaba eltim olabilirmisiniz??
çünki aynısının tıpkısı bende var
hacıya gitti bana diyor ki hiç aramadın
ee eşim aradı kaç kez yurt dışı hem ulaşım zor hem de net çekmiyor kp kapattı çekmediği için
ben nasıl arayayım dedim
İSTEYEN ARAR diyor uyuzzz uyuz karıııı
Var beyaz atlı prensm ama bılmym kaynanamda ıyı gbı amaHehe tabi tabi o beyaz atlı çıksında karşına bak nasıl kanat takıyon
Kızlar kaynanamı 'Nasıl yüzüne gülüp arkasından konusuruz' kursuna yazdıracağım.
Arkasından konusma kısmında bir dünya markası ama yüzüme gülerken sahte oldugu belli oluyor.
Ne önerirsiniz?
Bence onların kursa gitmeye ihtiyaçları yok yeterince şeytanlar.
Bizim kv ye karşı kurnazlık dersleri almaya ihtiyacımız var.
Kabul edin çok başarısız kalıyoruz
İnş iyi olur canım hakkında hayırlısıVar beyaz atlı prensm ama bılmym kaynanamda ıyı gbı ama
Haklısın
O zaman ben yeni açılan 'Kaynananın iğneleri nasıl savusturulur' kursuna yazılayım.
O iğneyle geliyorsa sence bıçakla git gözü korksun haha
aman boşver napıcan çekcen artık tribıni bende evlençem bendeİnş iyi olur canım hakkında hayırlısıBenim KV de kötü kadın değildir var bazı sürtüşmeler ama bende az değilim hani Evindeyken çağırmaz bizi ben arasam bahane yapar arada 1 aydır kızında nolur gelseniz diyor Bayada uzak yol ben anadolu yakasında o Avrupa yakasında şuan
Ay canım benim adım gelin
Ben ah desem küfür etmiş oluyorum
Bir kere laf ettimde ne kıskanclıgım kaldı ne saygısızlığım
Saygı görmek için saygı göstermek lazım. Kendileri büyük, bize yol gösterecekleri yerde yarışa giriyorlarhepside aynı yolun yolcusu.
Kendi kızı var mı
Var var 16 yasında. Onu kıskanıyomuşum zaten
Eşimin başının etini yer ya yoksa ben ona pabuç bırakmam ama işte sadece kendini düşünemiyosun
Sen evlimisin?
Ooo alırım bi dalkendi kızının evlenmesine şurda en fazla 7 sene var diye tahmin ediyorum.
Yaptıklarının acısı ondan çıkar elbet.
Yok daha nişanlıyım eylülde bende sizden oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?