• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin kaygananızda böyle mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nio nio kadınların hırsı işte.
Egolarını bastıramıyorlar.
Oğlu ilk defa yeni bir kadın seviyor kendi dışında!
Oğlu ilk defa sevdiğini el üstünde tutuyor kendi dışında!
Oğlu ilk defa her özelini sevdiği ile paylaşıyor kendi dışında!
Yani kıskançlık çok kötü bir duygu. Hastalık derecesine getiriyorlar. Objektif bakamıyorlar.
Oğlum sevmiş mutlu gelinim her istediğini yapıyor oğlumu üzmüyor diye düşünmüyorlar.
Aksine oğlum benden uzaklaşcak.
Oğlum benim dışımda kimseyi el üstünde tutmasın
onu benden çok sevmesin
onu ben yetiştirdim
o benim
o ben
ben..:KK53: diye gidiyor..
Benim nişanlım şimdiden durumu anladı da çok şükür onların aldığı evde oturmak istemiyor. Başka yere gidelim diyor bakalım bizim de sorunlarımız çok farklı. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
:KK43:

Beeennnn doğurdummmmmmmm :KK53:

nio nio kadınların hırsı işte.
Egolarını bastıramıyorlar.
Oğlu ilk defa yeni bir kadın seviyor kendi dışında!
Oğlu ilk defa sevdiğini el üstünde tutuyor kendi dışında!
Oğlu ilk defa her özelini sevdiği ile paylaşıyor kendi dışında!
Yani kıskançlık çok kötü bir duygu. Hastalık derecesine getiriyorlar. Objektif bakamıyorlar.
Oğlum sevmiş mutlu gelinim her istediğini yapıyor oğlumu üzmüyor diye düşünmüyorlar.
Aksine oğlum benden uzaklaşcak.
Oğlum benim dışımda kimseyi el üstünde tutmasın
onu benden çok sevmesin
onu ben yetiştirdim
o benim
o ben
ben..:KK53: diye gidiyor..
Benim nişanlım şimdiden durumu anladı da çok şükür onların aldığı evde oturmak istemiyor. Başka yere gidelim diyor bakalım bizim de sorunlarımız çok farklı. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
:KK43:

tespitler muhteşem..
nişanlılıkta bunun farkına varmanız harika!
böyle akıllı gençleri pistlerde görmek istiyoruz :)

tespitler muhteşem..
nişanlılıkta bunun farkına varmanız harika!
böyle akıllı gençleri pistlerde görmek istiyoruz :)

Teşekkürler :KK22:
Biz akıllıyız da onlar level atlamış şeytanlıkta yüksek lisans yapıyorlar
:KK53:
ona henüz çözüm bulamadım o_O

Ben ezdirmem zaten kendimi. Cevap verince eşime saldırıyorlar karı koca.
Bende görüşmeyi kestim.
Evime bile gelemezler. Bende bayramdan bayrama gidiyorum.

ne güzel şeeey keşke benimde olsa :KK37:
Nasıl kestin görüşmeyi eşin ne dedi bu duruma
:KK64::KK53:

hangimizin ruh hali gunlerce ayni kaliyorki....
kv lere has bi durum degil yani ;)

Benim kaynanam ve görümcemle tanışmış olsaydınız eminim sizinki melek gibi gelirdi size :)

Kaynanaların %70'inde bu tip sorunlar var ve ben artık bu tavırlarını kadınların oğullarına aşık olmalarına ve gelinlerini oğullarını elinden alan kişi olarak görmelerine bağlıyorum. (Aslında onlarda kadın olduğundan bizi en iyi anlayan kişilerin onlar olması lazım ama nerdeeee...)

Biz onlara göre tehlike arz ediyoruz sanırım. Çok dert etmeyin. Sabrınıza mümkün olduğunca hakim olmaya çalışın. Bırakın yaptıklarından belki utanır ;)

kızına cektirme kıııııız sen oğlununkine yaparsın onlarda ona yaparlar:KK12:
Aslında empati yapmak çok önemli bu konuda her konuda evet bu söylediğiniz çok önemli benim kızımda olabilir şuan gözümden sakındığım pamukprensesim diye sevdiğim kızım :KK43: Aman aman ben gelinimi sevim oğlumuda:KK60:

kızlar mrb biraz göz attım foruma ben de 9 aydır evliyim eşim çok sessiz hep kavga ediyoruz çok üzülüyorum sudan sebepler bile kavga sebebi olabiliyor. aileleri dışarda bıraktık bi süre görüşmeme kararı aldık. evliliğin ilk yılları hep mi böyle geçiyor nasıl oturacak bu ilişki :((((

Back
X