Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizin kaygananızda böyle mi???
- Konu Sahibi nio
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?samimiyetine inanmadığım ve daha önce sebepsiz yere beni ağlattığı ve ağladını oğluma söyleme dediği için evet bunun için sonsuza dek KAYGANA yahut kaynana...Bugün mutlu hissettirdiği için mi kaygana oldu?
Yoksa başlıkta imla hatası mı var?
Olabilir.. Belki de eşiniz uyarmıştır, olabilir mi?iyide 4 haftadır yüz yüze gelmedik..
bu süre zarfında telefonda kırgın konuştum eşime arkamdan konuştuğu için
acaba geri adım mı attı?
Bütün hepsi aynı..
Bende evine giderim güzelce ağırlar sonra ne arar ne sorar. Ya da aradığında telefonda laf sokmadan kapatmaz.
Oğlunun yanında beni çok sevdiğini söyler ama nedense ben onu pek hissedemem.
Kadınsal egoları ağır basıyor oğullarını paylaşamıyorlar.
Hepsinin burnu yere batsın
Bende evine giderim güzelce ağırlar sonra ne arar ne sorar. Ya da aradığında telefonda laf sokmadan kapatmaz.
Oğlunun yanında beni çok sevdiğini söyler ama nedense ben onu pek hissedemem.
Kadınsal egoları ağır basıyor oğullarını paylaşamıyorlar.
Hepsinin burnu yere batsın
Canımm bilemedim o dediğin neki Cahilliğime veryahu benim görümcemde böyle
bir iyi bir kötüü
umarım serial killers filan değillerdir
Böylesi de ayrı bir garip. İlk defa duyuyorum bir iyi bir kötü kaynanayı. Psikolojik sorunları var herhalde...ben bu kadına akıl sır erdiremedim ve sanırım onu hiç bir zaman anlayamayacağım...
bir iyi bir kötü
pembe diziler deki gibi acaba bir ikizimi var diye zaman zaman düşünüyorum
cidden merak ediyorum kişili bozukulğu mu var bu kadının?
çift kişilikli mi?
yoksa standart kv tripleri mi?
yok hayır görümcem de yapıyor aynısını
zaman zaman benden mi kaynaklanıyor acaba diyorum
yani kimi zaman hoşlarına giden bir hareketim yahut gözlerine batan bir durumum oluyor da ona göre mi böyle değişiyorlar diye !
ama en son tartışmamızdan sonra neredeyse 4 hafta geçti durduk yere bir neşelenmiş benle bayağı iyi konuştu
laf ta sokmadı ve öyle kızım hı hı ne yapcan yavrum vs diye konuştu sabah beri güzümde bir gülümseme Allah Allah diye geziniyorum...
ama şu an yine vicdanım rahat demek ki bana iyi davransa bende ona iyi olucam demek ki sorun gerçekten onda..
cidden bunlar neden bir iyi bir kötü????
Ay hakkaten ya ben de onu duşunuyorum neden bu dengesizlik anlamıyorum gerçekten. Benimki herşeye karışırdı herşeyin en iyisini o bilir, sadece bana değil etrafındakilere de aynı davranır herşeye muhalefet olur, her zaman başkalarının söylediği şeylere kesinlikle daha iyi bir alternatifi vardır. Bugüne kadar asla ben de onu bilmiyorum dediğini duymadım. Hep korkuyordum bebeğimin bakımına herşeyine karışır hangi bezi kullanacağımdan tutun da nasıl uyutacagıma kadar herşeyi kendisi belirler diyordum. Bikaç gündür fark ettim ki hiç de hevesli değil hiçbişeye karışmıyor yorum filan yapmıyor. Sadece alışveriş kısmıyla ilgileniyor o da zaten alışveriş bağımlısı olduğu için. Bugun çok şukur içim rahatladı onu oyle ilgisiz görünce tabi bir yandan da anlam veremedim bu ilgisiz tavrına neden olabilir diye duşunuyorum ama şikayetçi de değilim hani bu ilgisizliğine aksine mutluyum sanki :)ben bu kadına akıl sır erdiremedim ve sanırım onu hiç bir zaman anlayamayacağım...
bir iyi bir kötü
pembe diziler deki gibi acaba bir ikizimi var diye zaman zaman düşünüyorum
cidden merak ediyorum kişili bozukulğu mu var bu kadının?
çift kişilikli mi?
yoksa standart kv tripleri mi?
yok hayır görümcem de yapıyor aynısını
zaman zaman benden mi kaynaklanıyor acaba diyorum
yani kimi zaman hoşlarına giden bir hareketim yahut gözlerine batan bir durumum oluyor da ona göre mi böyle değişiyorlar diye !
ama en son tartışmamızdan sonra neredeyse 4 hafta geçti durduk yere bir neşelenmiş benle bayağı iyi konuştu
laf ta sokmadı ve öyle kızım hı hı ne yapcan yavrum vs diye konuştu sabah beri güzümde bir gülümseme Allah Allah diye geziniyorum...
ama şu an yine vicdanım rahat demek ki bana iyi davransa bende ona iyi olucam demek ki sorun gerçekten onda..
cidden bunlar neden bir iyi bir kötü????
Hahayyyyy aynisindan bendede var bir bakiyosun bildiğin melek iki arkadaş gibiyiz aradan zaman geçiyor bakiyorum hicc olmayacak şeye ortaligi kaldiriyor...bende nazil davranicahimi bilemiyorum arada mesafe koysam anne kiz gibi olalim diyor koymasam illa bizi yapiyor ama ben olayi cozdum sorun kesinlikle benden degil ,benimki söyledi zaten aramiz iyi gibi görünse de her hareketimi yediğini içtiğini düzenini herşeyi dikkat edip eksiklerini topluyor en ufak bisdede koz olarak kullanıyor o yüzden onun yaninda çok dikkatliyim muhtemelen seninkide öyledir...aman sende onun yaninda çok dikkatli ol eşine tavirlarinla evinin düzeniyle oturman kalkman....hayir anlamiyorum yani uç günlük hayat ne varki yasayip gitsek illa bir entrika illa bir ekşın solucanlar araya
Muhtemelen senin ondan bebek bakimi konusundan destek görmek isticeksindir diye düşünüyordur o yüzden de belki kendini uzak tutarak benden bizi bekleme mesaji veriyor olabilir,ama inşallah değişmez benim KV. öyleydi bebek bakimi konusunda hic muhalefet olmadi kendini hep geri çekti ama dediğin gibi diğer konularda ben ve herkeze muhalefet tir kendi KV. adini başhekim koymuşAy hakkaten ya ben de onu duşunuyorum neden bu dengesizlik anlamıyorum gerçekten. Benimki herşeye karışırdı herşeyin en iyisini o bilir, sadece bana değil etrafındakilere de aynı davranır herşeye muhalefet olur, her zaman başkalarının söylediği şeylere kesinlikle daha iyi bir alternatifi vardır. Bugüne kadar asla ben de onu bilmiyorum dediğini duymadım. Hep korkuyordum bebeğimin bakımına herşeyine karışır hangi bezi kullanacağımdan tutun da nasıl uyutacagıma kadar herşeyi kendisi belirler diyordum. Bikaç gündür fark ettim ki hiç de hevesli değil hiçbişeye karışmıyor yorum filan yapmıyor. Sadece alışveriş kısmıyla ilgileniyor o da zaten alışveriş bağımlısı olduğu için. Bugun çok şukur içim rahatladı onu oyle ilgisiz görünce tabi bir yandan da anlam veremedim bu ilgisiz tavrına neden olabilir diye duşunuyorum ama şikayetçi de değilim hani bu ilgisizliğine aksine mutluyum sanki :)
aynen kim bilir hangi tavuğuna kışt dediniz???
neye taktı neyi neye yordu kim bilir
Ben artık anlamaya calismayacagim, çocuk gibi hareketleri cekemiyorum. Varsın oğluyla gorussunler ben uzak kalayim. Aslında oğlunu hafta sonu saat başı arayıp "şimdi ne yapiyorsunuz" demeside ayrı bir sinir sebebi.aynen kim bilir hangi tavuğuna kışt dediniz???
neye taktı neyi neye yordu kim bilir
Evet davranışlarına kendince anlamlar yükleyerek dilediğin şekilde hitap edebilirsin elbette ama bu değişik sıfatlar onun eşinin annesi olduğu gerçeğini değiştiremez.samimiyetine inanmadığım ve daha önce sebepsiz yere beni ağlattığı ve ağladını oğluma söyleme dediği için evet bunun için sonsuza dek KAYGANA yahut kaynana...
Araştırmaya gerek yok ki, onların zihniyetinde en kötü ihtimal ayrılırlarsa kız zorda kalır, adı dul olur.Ben zaten kizim olursa git yetistirme yurdundan cikma copsuz uzum bul kendine dicem :))
gercekten erkek ailelerinde cok tuhaf, manyakca bi ego, bi haller oluyor..
kiz aileleri ise genelde tam tersi, aman cocuklar mutlu olsun diyor hep..
bilim adamlari arastirsin bu durumu..
Erkek bir daha bulur evlenir.. Toplum Yargısı bu..
Benim Oğluma bişicik olmaz, kız düşünsün mantığı
ben tam 1,5 yıldır senin yaptığını yapıyorum,kesin çözüm :))Aaaa bnm kaynanm son 7 aydir cokkkk iidirrrr.....
Nası iyi nası iyi hic kalbimi kırmaz ..
Olur olmaz aramaz benden aramami beklemez hic laf sokmaz...
Yaaa bunu nasil basardim dur formülü vereyim....
Sonunda muhabbetimi keserek...
Bayan sorunla 7 aydir görüşmüyorum da ...
Allahim nasil huzurluyum nasıl mutlu sesini bile duymuyorum....
2 bucuk yıl ömrümden caldı resmen...