Sorun onun kitap okuyup araştırma yaparken senin köşede beklemen. Sen de oku, sen de araştır ortak ilgi alanı yaratın, oturun uzun uzun munazara yapın o konu hakkında. Aynı şekilde sen kendin içinde değişik ilgi alanları yarat.
Bu arada bu sosyal medyada paylaşma olayı maalesef günümüzün problemi. İnsanlar artık anın tadını çıkartmak yerine sosyal medya için yaşar hale geldi. Çok gezen, çok eğlenen harika ilişkilere sahip insanların kaçı gerçekten gösterdiği hayatı yaşıyor sanıyorsun.
Evet haklısın, insan bir çiçek bekliyor ama bunu farklı yollarla ifade edebilirsin.
-Hayatım bilmem ne çiçeğinin tam mevsimi, gelirken eğer bulursan bir demet alır mısın?
veya
Birlikte dışarı çıktığınızda, çiçeklerin önünden geçerken bana bu şu çiçeklerden alır mısın diyebilirsin.
Aldığında da sevinçten deliye dönmüş gibi davran, çocuk gibi sevin hatta... Adam şaşkına dönecek tabii, bir çiçek bu kadar mı mutlu diyor benim hatunu diye zaten devamı gelir.
İşte bu kadar. Erkekler düz varlıklar, suçlayarak, eksikliğini gözüne sokarak, başkalarını örnek göstererek sonuç almak mümkün değil, azıcık pohpohlayarak direkt söylemek en iyisi.
Bir dene bakalım ne olacak...