Sizin eşiniz de böyle mi

Kendinizi duzgun ifade edemiyorsunuz. Bazi talepleriniz hevesleriniz var ama gercek hayattanda esinizdende uzak.
Bence degismesi - duzelmesi gereken sizsiniz cunku bu tavriniz esinizi sogutur yada ben esiniz olsaydim sogurdum. Sosyal medya fln hikaye mutlulugun en guzel ifadesi sesszliktir.
Sonra adam ilgisizdi cok konustum cok kavga ettik yiprandik yapamiyoruz ayriliyoruza donmesin konulariniz ..

Sorun onun kitap okuyup araştırma yaparken senin köşede beklemen. Sen de oku, sen de araştır ortak ilgi alanı yaratın, oturun uzun uzun munazara yapın o konu hakkında. Aynı şekilde sen kendin içinde değişik ilgi alanları yarat.

Bu arada bu sosyal medyada paylaşma olayı maalesef günümüzün problemi. İnsanlar artık anın tadını çıkartmak yerine sosyal medya için yaşar hale geldi. Çok gezen, çok eğlenen harika ilişkilere sahip insanların kaçı gerçekten gösterdiği hayatı yaşıyor sanıyorsun.

Evet haklısın, insan bir çiçek bekliyor ama bunu farklı yollarla ifade edebilirsin.

-Hayatım bilmem ne çiçeğinin tam mevsimi, gelirken eğer bulursan bir demet alır mısın?

veya

Birlikte dışarı çıktığınızda, çiçeklerin önünden geçerken bana bu şu çiçeklerden alır mısın diyebilirsin.

Aldığında da sevinçten deliye dönmüş gibi davran, çocuk gibi sevin hatta... Adam şaşkına dönecek tabii, bir çiçek bu kadar mı mutlu diyor benim hatunu diye zaten devamı gelir.

İşte bu kadar. Erkekler düz varlıklar, suçlayarak, eksikliğini gözüne sokarak, başkalarını örnek göstererek sonuç almak mümkün değil, azıcık pohpohlayarak direkt söylemek en iyisi.

Bir dene bakalım ne olacak...

Sevgili bayanlar neden bu kadar agresif yorumlar yapiyorsunuz anlamadim dogrusu!!Herkesin evlilikten beklentisi farklidir.Bazilarini mutlu eden bazi davranisla diger birini mutlu etmeyebilir.Hoslanmadiginiz bir durumda illahiki yapici olmayacak bir yorum yapmak zorundamisiniz?Sevgili dora sizde evliliginizi baska kisilerin evlilikleriyle kiyaslamayin,helede sosyal medyadaki gosterise takilmayin bence.Beklentilerinizi minimuma indirmeye calisin.Bunlari yaparsaniz inan kendinizi daha iyi hissedeceksiniz:)))

Ne kadar sıkıcı bi kadın oldugunuzuda söyledimi? Aa demedimi öyle bişi. Demekki gayet kibar bi bey. Bana niye çiçek almıyosun sosyal medyaya koycam ne demek ya:)) Bı bide soruna cevap vereyım hayır eşim sizinki gibi değil zira bende sizin gibi değilim

Eşin gayet normal .. Gerçek romantizim aldatmayan dürüst işinde gücünde sana değer veren ( gösterme şekli nasıl olursa olsun) bir eşe sahip olmaktır. O sosyal medyada koyulan çiçeklere aldanma , mutlu bir evliliğe sahip olan o kadar az insan varki, inan face de falan o gülen yüz fotolarının çoğu sahte sırf elaleme rol kesme amaçlı. Anladığım kadarı ile kocan düzgün bir adam . Onun nasıl hobileri varsa araştırma yapmak gibi, sende kendine bir hobi bul. İnan bana en sağlıklı evlilikler bu tarz adamlarla olur ama birbirinize alışma ve birlikte yaşama senkronunu tutturma sürecini atlatmanız lazım .

şu sosyal medya kısmına ben de takıldım. ben konu ile ilgili sunumlar yapıyorum insanlara. sosyal medya ve aileler üzerindeki etkilerini içeren bir konu. bu olayı örneklendirirken gerçekten yaşanmış bir olay yoktu aklımda.. şu an ise sizin yazdıklarınız gerçek hayattan bir örnek oldu bana. arkadaşların dedikleri gibi her evlilik kendine özgü, kesinlikle başka evliliklerle kıyaslamayın çünkü sürekli eksiklik bulursunuz. bu da sizi ve eşinizi mutsuz eder. sosyal medyada fazla zaman harcamayın derim (tabiki hayat sizin hayatınız ve karar da sizin, benimki sadece bir öneri) orada e-sosyal olmaktansa gerçekte hayatta"AN"ı yaşayın elinizden geldiğinizce..
Sevgiyle kalın..

Daha yeni evlisiniz ve hicbsy filmlerdeki dizilerdeki gibi olmuyor malesef. Gercek hayatta bole erkekler bellki %10 yoktur bile. Esiniz ne gzl kitap okuyormus keske benimkide okusa. Sende internette arastirma yap kim karisina cicek almis etmis bunlari dgl yararli seyleri arastir. Bi insan 7de neyse 70de de odur. Esinizi degistirmeye calismayin onu boyle sevin oldugu gibi. Mutluluklar

bir kere sosyal medya olayına çok karşıyım,bir arkadaşım kardeşi sevilisine altın almış onu gösteriyor ,ne bu dedim,kız paylaşmış fb..çok tuhaf geldi bana...ikincisi bana çokkkkkk çiçek alan bırı vardı,ama şimdi yok,tatlım adam sneın yanında daha ne olsun,zaten böle giderse o araştırıp basar gider kültürde sne geride kalırsın bence sen bırak çiçeği tatlım,sende adam sohbet edebilcek düzeyde kal asıl sorun bu olur ilerde

Herkes beni yalnış anlamış banada çiçek alsın bende koyucam falan gibi düşünmüş o anlamda demedim gördüm özendim sen neden yapmıyorsun dedim ne var ki bunda hiç bişeye özenmez mi insan ben köşede sap gibi otryrum derken yine yalnış anlaşıldım bende araştırmayı Okumayı gayet severim ama eşimin ki abartılı olduğu için bu Şekil de ifade ettim kendimi

Burada ne sorunlar var sizinki de dert mi kendinize sorun aramayın şükredin

Şimdi hepimiz çiçeğe takıldık ama konu sahibinin anlattığı aslında henüz ortak paydada buluşamadıkları.

Yeni evlisiniz; insanlar ilk yılda nasıl birlikte yaşanacaklarını öğreniyorlar; onun için ilk yıl kavga ediliyor.
Eğer biz kavga etmiyoruz vs diyorsanız işte halen ayrı ayrı yaşadığınızdandır.

Ortak yaşamı kurup paylaşımı artırmanız lazım; bu bazen çiçekle bazen kedi ile bazen de börek ile olur...

Eşim dedi ki 10 yıl önce bir börek yapıyordun müthişti; artık yapmıyorsun dedi. Ben de dedim ki yaptığım zaman kırk kulp buluyordun şimdi mi aklına geldi. O zaman eğlence olsun; konu olsun diye börekle uğraşıyordum dedi.

İletişim kurmayı öğrenmek gerekiyor; kitap okuyor; araştırma yapıyor; arada da siz başka şey için çağırın film alın; bir değişik konu açın vs.

Çiçek de istiyorsanız kendiniz alın; çiçekçi kendine mi alıyorsun demez ki; alın getirin koyun baş köşeye eşiniz bu kimden deyince de bennndennnn dersiniz. Belki bu isteğinizin gerçek bir istek o0lduğunu laf olsun diye söylemediğinizi anlar.

Bir de pantolon hediye alan birisi bana çok değişik geldi. Zira benim eşim tşört bile almaz; beğenmezsin der.

Pantolon denenmeden görmeden nasıl alınır ki...

Mutluluklar

daha dur bekle bacım ohoo nasıl üstüne gelicek dertleşmek için açtığın bu konuda hemcinslerin !

Valla cnm seninki yine kitap okuyomus .Benimki elinde telefon ne güzel söz ne bir hediye ne romantiklik hiç birşey yok ama ben alıştım kafama çok takardim sende alisirsin zamanla

Eşim polis onun kadar yorucu ve stresli bir iş olan meslek bilmiyorum
ona rağmen ilgilidir yani benimki bunu bahane olarak göstermiyor
değişebilir mi demişsin değişir değişmeli
bunun için başkalarını örnek verme kıyaslama
bana bir çiçek alsan çok hoşuma gider birlikte biraz zaman geçirelim de ama tatlı tatlı yani öyle kinaye falan yok

bende 15 aylik evliyim benim kocamda dunyanin en iyi insandr biz evlenmeden once sohbet muhabet hediyeler simdi sabah is aksam spor derken gormuyorum bile gece gorusrz alistimmm sende alisirsinn cnmm sikma caninii

onu öyle kabul et bence. değişmesi için sen ona karşı değişik davranmayı deneyebilirsin insanlar yakınlarının davranışını kopyalar. yapmayanlar da olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…