- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi esraylmz03
Yok tanıyarak evlendim ama o zaman öğrenciydi daha farklıydı bu arada eşim evden dışarı Çıkmayan biri değil aksine eve zor giriyoruz her gece bi tantanası vardır mutlakaEşinizi tanımadan mı evlendin iz?
Yok tanıyarak evlendim ama o zaman öğrenciydi daha farklıydı bu arada eşim evden dışarı Çıkmayan biri değil aksine eve zor giriyoruz her gece bi tantanası vardır mutlaka
bi gün bi bağırdım senin arkana 112 yazdırcam diye gülüo halen dahaBunları yeni evliyken bende çok takıyordum. Alıştım galiba. Hatta bi ablaya dert yanmıştım böyle böyle diye meğer kadın kocasından şiddet görüyormuş. İşte dert var dert var. Zamanla oturdu herşey şükür.
Yok bizim sorunumuz hediye değil çok alır herseyi düşünür saolsun ama onu bile bi tuhaf alır Kapıya sana bi pantolon aldım şunu deneseneAnladım. .
peki sen ona hediye alıyor musun?
içinden gelerek almıyorsa zorla isteme zaten. .
benimki doğum gününde,yıl dönümünde falan alır..
sürekli hediye beklemem..
arada bende alırım. .
Yok bizim sorunumuz hediye değil çok alır herseyi düşünür saolsun ama onu bile bi tuhaf alır Kapıya sana bi pantolon aldım şunu denesene
Der ya sabır diyorum bende ne diyim
bence kendi kendine dert aranıyosunYok bizim sorunumuz hediye değil çok alır herseyi düşünür saolsun ama onu bile bi tuhaf alır Kapıya sana bi pantolon aldım şunu denesene
Der ya sabır diyorum bende ne diyim
Bu kadar değildi .şimdi hiç guzel bi söz soylemio bu da benim zoruma gidio
112 ne alaka çözemedim :)bi gün bi bağırdım senin arkana 112 yazdırcam diye gülüo halen daha