Sizin eşiniz de böyle mi

Kızlar canımı sıkan bişey var belki çok önemli değil ama paylaşmak istedim 8 aylık evliyiz eşim iyi bi insan çok büyük zorlukları göze alarak evlendi benimle ama evde çok ilgisiz yani bi güzel bişey demez çok ama çok yorucu sıkıntılı bi işi var bunu biliyorum sürekli yorgun bi değişik yani bunun yanında aşırı sosyal bi insan ama aşırı yani gecen konumda bahsettim sürekli bişeylerle uğraşır bi Arkadaşının işine koşar ama sürekli bu sorunu biraz hallettik ama bu odunlugunu bi turlu düzeltemedim hiç romantik değil evde sürekli kitap okur araştırma yapar ben de sap gibi bi köşedebeklerim açık açık söyledim dedim sen bana neden çiçek almıyorsun dedim özeniyorum herkes sosyal medyaya koyuyo dedim ben sana bi sürü Kıyafet alıyorum diyo al işte ne alaka yani düzeltebilen var mı eşi tavsiye bekliyorum
Ayyy evde sürekli kitap okuyan araştıran eş. Benim en istediğim şey mesela. Işte her insanın isteği farklı oluyor. Bana çiçek almasın kitap alsın bende onu koyarım sosyal medyaya. :)))

Kızlar canımı sıkan bişey var belki çok önemli değil ama paylaşmak istedim 8 aylık evliyiz eşim iyi bi insan çok büyük zorlukları göze alarak evlendi benimle ama evde çok ilgisiz yani bi güzel bişey demez çok ama çok yorucu sıkıntılı bi işi var bunu biliyorum sürekli yorgun bi değişik yani bunun yanında aşırı sosyal bi insan ama aşırı yani gecen konumda bahsettim sürekli bişeylerle uğraşır bi Arkadaşının işine koşar ama sürekli bu sorunu biraz hallettik ama bu odunlugunu bi turlu düzeltemedim hiç romantik değil evde sürekli kitap okur araştırma yapar ben de sap gibi bi köşedebeklerim açık açık söyledim dedim sen bana neden çiçek almıyorsun dedim özeniyorum herkes sosyal medyaya koyuyo dedim ben sana bi sürü Kıyafet alıyorum diyo al işte ne alaka yani düzeltebilen var mı eşi tavsiye bekliyorum
Bence eşindede sendede sıkıntı var ..eşinin seninle ilgilenmemesi problem tabi haksız bu konuda ...
Ama seninde sosyal medyada gorduğun o yapmacık fotoları ozenip eşine bu şekilde soylemen abes olmuş :)yani komik cidden neden çiçek almıyorsun demen ,şu saatten sonra alınca mutlu olucakmısın yani :)ayrıca her insan farklıdır senin eşin çiçek almaz diğerininki onunla ilgilenmez başkası çok ilgilenir ama başka hoşlanılmayacak bir huyu vardır ...eşini başka erkeklerle karşılaştırman hoş değil ...problemi çozmeye yonelik bir hareket değil çünkü ,makul olun ve empati yaparak konuşun onunla ,
Şu hemcinslerimi anlayamadım vesselam ...

canım bak evlilik sonuçta bu tamam sen bişeyler istiyo olabilirsin ama her zaman alamıyosun istediklerini evlilikte benim eşim de alışkın değil öyle şeylere ama ben çiçekti böcekti ne biliyim hediyeydi bunları istemiyorum zaten tek istediğim akşam işten sağsağlim cıkıp evine gelmesi ve onu biraz olsun rahat ettirebilmek ... eğer o ilgi göstermiyosa sen git dibine gir öp gıdıkla ne bileyim birşeyler yap ben öyle yapıyorum evin maskotu çocuğu gibiyim sende biraz çocuklaş mesela ben evde olduğu zamanlarda dibinden hiç ayrılmam o uzandıysa bende hemen itekleyerek yanına yatarım bi kolunu alıp kafamın altına diğer kolunuda üstüme koyarım sarılsın diye :) gece bile uyanıp kolunu üstüme çekerim... o oturuyosa dizine yatarım yani hep bişeyler yaparım ondan bekleme sen yap o da alışacaktır zamanla senden gördükçe

o sosyal medyaya hiç özenme onlar yapmacık eşim bana çiçek alsa neden onu millete ayan ediyim ki kurutup hatıra kutumda saklarım ... bak eşin eve gelmeden arasın seni sen alıştır eşine söyleye söyleye alıştır hergün işten gelmeden önce aradığında mesele canım çikolata istiyo ya da şeker ne bileyim dondurma vs.... iste yani sonra ona tesekkür et çok iyi bi eş olduğunu söyle daha sonra ona yemek yaptığında da iyi ki benimle evlenmişsin yoksa benim gibisini bulamazdın de ama şakayla söyle bunu yani hem onu yücelt hem senin ondan aşağıda olmadığını belirt ama şakayla yap bunları yani sen cilveli ol canım belki kadın olarak çok seyi üstleniyoruz ama emin ol ben yapıyorum bunları ve çok mutluyum rabbime şükürler olsun

Canım takılma öyle şeylere sevgiliyken bendede aynı sorun vardı yüzüne vuruyorum umursamiyodu ama simdi allahima bin şükür çiçeğini böceğini gormedimde bir öpücüğü bakışı bir bakışı dünyalara bedel takma kafana gecer canım taktıkca Aranız bozulur yapma derim.

bence bi yerlerde sap gibi bekleyecegine sende kendine bi ugras bulsan? sende kitap okusan, baska bi hobi edinsen?
hem onun gözünde daha enteresan olursun, hemde kendini kücük seyler icin mutsuz etmezsin.

bide erkeklerin en sevmedigi seylerden biri (gerci kimse sevmez), baskalariyla kiyaslanmak. yapma bence

Resim ekleyince ne oluryorki.....
Amannnn sende elbıselerını koy cok heveslenuyorsan

Benim eşimde almaz çiçek falan birgün sordum aldığım cvp aynen şöyle ben bizim için çalışıp çırpınıyorum eskiden içki içerdim ne zaman dünyama geldim içkiye yemin ettim sigara içerdim dünyama senin ve benim ortak meleklerimiz geldi sigarayı bırakdım gece gezerdim senle yuva kurduk gece gezmelerim senin yanın oldu evdeki huzur için herşeyden vazgeçtim önceliğim sen ve çoçuklarım oldu ben hayatımı sil baştan kurdum seni tanıyınca dedi veeeee şimdi bir çiçekmi seni sevdiğimi gösteren dedi bence değil otur iyice düşün bakalım benim seni ne kadar sevdiğimi değer verdiğimi dediiii ve gerçekden sevgi ilgi çiçek romantiklik degilmiş evdeki huzuru hiçbir şeye değişmem takılmayın bu kadar başkalarının dertlerini dinledikçe allahım ben bencilmiyim diye sorguluyorum kendimi önce huzur sevgi saygı gerisi boş şeyler

X