Çocuğun anneye bağırmaması lazım okey de yani 8 yaşında çocuğu rahatsız edecek derecede ağız şapırdatmak cak cak sakız çiğnemek de normal bir davranış değil ben bu yaşımda şu seslere maruz kalsam midem bulanır uyarımdan anlamıyorsa da bağırırımYani bilmiyorum normal mi tuhaf mi.
Kızım 8 yaşında çok asi hırçın.
Evde sakız çiğniyemiyorum yemek yiyemiyorum resmen ağız şapirtatmasindan nefret ediyor ki çok dikkat ediyorum.
At o sakızı diye bağırıyor
Damarıma basıyor
Yani hayat gayesi hep anne ile zıt lasma çok üzülüyorum artik
Birde başkalarının yanında bana extra saygısızlık yapıyor
Çocuk yaramaz doğmaz demişti bir kurs hocam sıfır model olarak size verilir ve siz onu şekillendirirsiniz diye bahsetmişti. Tek hatamız cocukları değiştirmek bi süreden sonraYani bilmiyorum normal mi tuhaf mi.
Evde sakız çiğniyemiyorum yemek yiyemiyorum resmen ağız şapirtatmasindan nefret ediyor ki çok dikkat ediyorum.
Damarıma basıyor
Belli ki çocuğa fazla bağırıp çağrılmış yada onun yanında böyle konuşulmuş. Çocuğa yumuşak olunsaydı o da yumuşak davranırdı.Bi dünya psikolojik rahatsızlık saymış üyeler haklı olabilirler lakin bence size insan içinde bagirmasj ve saygısızlığı tamamen terbiyesizlik disiplinsizlik biraz fazla yumuşak kalmissiniz. Sakız konusunda da cignemeyin canım çok mu önemli bisey
Bosanamiyorum ki ah bosansam herşey düzelecek biliyorum
Siz annesi olarak "benimki mi olmamış " gibi çocuğunuzun özdeğerini zedeleyecek şekilde, dünyaya açık bir ortamda ona saygısızlık yapıyorsunuz ama ondan tam tersini bekliyorsunuz. Ben bir yabancı olarak rahatsız oldum.
Annemisiniz bilmiyorum ama herşey normal gibi karşılaşmış neredeyse anneyi suçliycaksınız.. Anne babanın aynası olan çocuk dönemi bitiyor sanırım çevrede çocuklar okadar hırçın ve saygısız ki.. anne babası mükemmel eğitimli ailenin çocuğunu küfür ederken duydum. Yanılıyorsunuz siz.Zıtlaşmayı nereden öğrendi peki?
Çocuklar anne babadan gördüklerini aynalarlar. Siz de onu sürekli düzeltiyor, emir veriyor olabilir misiniz?
Ayrıca tek sorun sakız ve ağız şapırdatmaysa çocuk da haklı. Yani sessiz sakız çiğneyen sessiz yemek yiyen biri değilsiniz demek ki.
Ağzını kapatmadan şap şap yemek yiyen insandan bende hazzetmem mesela.
Ben anne olarak oldum mu diye sormak aklına gelmiyor.Ben katılıyorum. Benimki olmamış mı ne demek, sepetle kapına mı bıraktılar kardeşim bu çocuğu, sen nasıl yetiştirdiysen öyle. Çocuk 'olmaz' , aile çocuğu o şekle sokar. Ufacık 8 yaşındaki bile sinir hastası etmeyi başarıyorsan önce kendin düşünürsün ben ebeveynlik işini beceremedim diye.
Napalım 8 yaşında bacak kadar çocuğu mu suçlayalım?Annemisiniz bilmiyorum ama herşey normal gibi karşılaşmış neredeyse anneyi suçliycaksınız.. Anne babanın aynası olan çocuk dönemi bitiyor sanırım çevrede çocuklar okadar hırçın ve saygısız ki.. anne babası mükemmel eğitimli ailenin çocuğunu küfür ederken duydum. Yanılıyorsunuz siz.
Bazı insanların bazı duyu organları çok daha hassas oluyor. Benim kızım da kokuya çok hassas olduğundan yemekleri o evde değilken yapıp aspiratör kullanıyorum. Soğan kokusu onu rahatsız etmesin diye.Yani bilmiyorum normal mi tuhaf mi.
Damarıma basıyor
Evet anneyim. Gözlemim de bu valla. Bizim evde küfür olmaz. Çocuğumda da küfür duymadım. Ben öfkelenince ayh diye bağırır odayı terk ederdim. Oğlum birebir bu şekilde sinirlenmeye başlayınca tavır değişikliğine gitmek zorunda kaldım.Annemisiniz bilmiyorum ama herşey normal gibi karşılaşmış neredeyse anneyi suçliycaksınız.. Anne babanın aynası olan çocuk dönemi bitiyor sanırım çevrede çocuklar okadar hırçın ve saygısız ki.. anne babası mükemmel eğitimli ailenin çocuğunu küfür ederken duydum. Yanılıyorsunuz siz.
Bizim evde de yoktur küfür hakaret kavga. bu yüzden kardeşim sinirlenince sen halısın üstüne basıyorum yastıksın vs diye hakaret ediyordu. Aşırı hırçındı o da. Ayak falan diyordu bize. Sonra düzeldi sakinleşti birden. Durup dururken sinirleniyordu. Masada yüzüne mi baktın kıyamet kopuyordu. Bazı çocukların huyu tuhaf benceEvet anneyim. Gözlemim de bu valla. Bizim evde küfür olmaz. Çocuğumda da küfür duymadım. Ben öfkelenince ayh diye bağırır odayı terk ederdim. Oğlum birebir bu şekilde sinirlenmeye başlayınca tavır değişikliğine gitmek zorunda kaldım.
Ev içinde gördükleriyle şekilleniyorlar.
Küfür şiddet görmeyen çocuk öyle davranmaz.
Ona yaklaşımınız nasıl. Hoşgörülü vvesakin misiniz ?Tam tersi o kadar dikkat ederim ki ses çıkmaz rahatsız etmemek için çaba sarf ediyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?