sizin ceveplarınıza çok ihtiyacım var

inş. kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin canımcım inşallah sonuç pozif çıkar senin ki ben bugün kan aldırdımn ama geç kaldığımız için sonuç yarın saat 11:30 alıncak herkese sevgiler :)))))))))))

merhaba arkadaşlar bu gün test sonucunu aldım sonuç maalesef negatif miş çok üüzgünüm ama ALLAHım herkes için hayırlısını versin napalım...senağlama galiba stres çok etkiliyo nolur strestende uzak durmaya çalışalım benim ki bu yüzden 1 gün oldu kesildi boş yere ümitlendik :çok üzgünüm: neyse kısmet diyoruz ne denilirki başkasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

merhaba arkadaşlar bu gün test sonucunu aldım sonuç maalesef negatif miş çok üüzgünüm ama ALLAHım herkes için hayırlısını versin napalım...senağlama galiba stres çok etkiliyo nolur strestende uzak durmaya çalışalım benim ki bu yüzden 1 gün oldu kesildi boş yere ümitlendik :çok üzgünüm: neyse kısmet diyoruz ne denilirki başkasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ne kadar üzülme desemde olmuyor biliyorum... hayırlısı olsun,inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun :1hug: sakın umutsuzluğa kapılma

Üzme o tatlı canını bende senin gibi üzülüyorum ama söylesene elden ne gelir yaradan verirse yüzümüz gülecek yoksa ölüm yok ya ucunda napalım hayatım kolay değil çok ii anlıyorum seni ama yapacak hiç bişey yok.Rabbimin bildiği bi vakit vardır inşallah NOLUR ÜZÜLME...

üzülme bitanem hayırlısıyla olur inşallah seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben 6 yıldan sonra anne oldum sabredince rabbim mükafatını veriyor sabret canım allah gönlüne göre versin öpüldün

X