Anneni maşallah tebrik ettime sen "bana bunca lafi dedin daha bayramda bile gelmem" diyemedin mi?
annene de "bikmadin küçüklükten beri el icin bizi ezdirmeye. ben sen degilim engelledim oh iyi yaptim. daha canımı sıkarlarsa kavga da ederim. herkes haddini bilsin" de
insanlar ne kuzu ya
biz de ablamla yasimiz da daha küçükken ayri ayri zamanlarda annemin iki kardeşini evden kovduk. hala daha birisiyle hic konuşmuyorum. annem degil bana trip atsin duyup arayip kinayanlara "valla haksiz degillerdi" demisti.
annemiz böyle olunca kimse gik diyemedi - herkes konuyu unuttu bile. ama annem bizi ezip (yuzde bin hakli olmamiza ve az bile yapmamiza ragmen) bizi haksiz bulsaydi o elalem bizim suratimiza bile ne eleştirilerde bulunurdu
Basın sağ olsun munecimDenk gelirsen görmezlikten geleceksin, ben bir tanesiyle annemin cenazesinde karşılaştım ki zaten kendisi dayım olur ne kendisiyle ne karısıyla ne çocuklarıyla konuşmadım, cenaze diye sustular kavga çıkmadı ama kavga çıkarsalardı ağızlarının payını alırlardı, başka bir tanesiyle de maalesef bir ortak tapu meselemiz vardı satış için bir araya geldik kavgamızdan kurum inledibaşlatan ben değildim sus burası resmi kurum dedim susmadı aldı ağzının payını, dayı olacak şahıs bu kavgaları biliyor ondan da direkt yüzüme bir şey demeye çekinir kendisi pısıktır zaten onun yerine karısı kavga eder, o da annemin cenazesinde kavga edemedi içinde patlamış hastanelik olmuştu.
Onlar senin odana falan gelmiyor muben annemin kardesiyle 1 dakika mesafede oturuyorum hep de gelirler benim ailem de gider
ne olacak yani gelince hosgeldin diyip odama çekiliyorum. 20 senede 20 cumle kurmadım:)
hic zor degil. hatta bir bayram otobusle köye gidecektim. bizim koy de bayram trafiğiyle 20 saat falan. annem dedi "kardeşim de gidiyor onla git" düşün arabasini pencereden bakinca görüyorum o yakınlıkta. ve tabii konforlu. ama "otostopla giderim daha iyi" dedim , ikili koltukta teyzenin tekiyle gittim:)
bence hic zor degil
Engelleyin geçin hiç takmayınBayramda çok az kalmışım
Hayırsız birisi imişim falan filan
Çünkü işsiz saçma sapan insanlarNasıl sinirim bozuluyor anlatamam sana
İnsanlar hiç üstüne vazife olmayan şeylere bulaşıyorlar
neden gelsinler ki? gelirlerse de "bir sey mi oldu" diye sorarim giderler. ben istemeden odamda mi duracaklar? huylari buysa onlar gelince sen çık ya da kapini kitle uyuyor numarasi yapOnlar senin odana falan gelmiyor mu
Biz senin iyiliğin istiyoruz diyorlardır ebelik de
hem teyze hem erkek olani.Anneni maşallah tebrik ettim
Benimki asla böyle demez
Ezik büzük durur
Teyzeni mi evden kovdun ?
Evet öyleler zatenneden gelsinler ki? gelirlerse de "bir sey mi oldu" diye sorarim giderler. ben istemeden odamda mi duracaklar? huylari buysa onlar gelince sen çık ya da kapini kitle uyuyor numarasi yap
hem teyze hem erkek olani.
iste senin annen omur boyu ezilmis senin de ezik olmanı istiyor. önünde iki yol var. kimseyi kırmayıp yine de yaranamayip annen gibi olmak mi hakedene hak etttigi cevabi vermek mi?
inan boyle olursan dhaa kiymetli olursun. bizim ozellikle baba tarafi annesinin babasının ezdirdigi cocuklari carsiya ciksin laf ederler - kinarlar. her hareketine bir kulp bulurlar. ben tek basima ulke ulke gezerim ayni insanlar bana "aferin kiz gez dünyayı gör konyayi" derler . bunlar ayni insanlar. 33 yaşındayım bekarim dugunde cok cok bana "hadi sıradaki senin olsun" derler. ama ailesi ve kendisi aman ayip olmasin diye susan kiza 23 yasindayken bile dugunlerde evde kaldin baskisi yaparlardi
yani senin bu manyak teyzen emin ol daha disli yeğenlerine canim cicim agam paşam takılıyordur, egosunu sende tatmin ediyordur
e sen de kendini degistir..dunya boyle bir yerEvet öyleler zaten
Ananemin cenazesine hiç gelmeyen kuzenime hiç söz etmiyorlar
Bana kalınca her şeyi diyorlar
Akraba dediğin kardesmiWp den yazıyorlar
Teyze dayı amca yenge kuzen bunlarAkraba dediğin kardesmi
Sizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Yorumlarda ne kadar ezik olduğumu fark ettim missValla bu konudaki tek ornek anneannemdir, dedem 6 kardes, 6 kardesin 6sini da evden kovmus dedem de dahilHatta buyuk amcayi kazma kurekle kovalamis adam canini zor kurtarmis. Yani engellemek ne ki kovalarim bile
Yorumlarda ne kadar ezik olduğumu fark ettim miss
Tabi ki engellerim, onun pisliğini neden göreyim ki, gitsin başkasına çemkirsin, dönsün aynaya baksın. Hakaret edene tepkisiz kalmak saygı değil kendini aşağılamaktır.Hakaret içeren mesajlar yazıyorlarsa
Aşırı kalp kırıyorsa
Ohoooo bir sürü hem deSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?