Sizi üzen akrabaları Engeller misiniz ?

Ben o konuda tam bi kekoyum ya. Halamlarla aramızda bi miras konusu var. Eşim hukuk bitirdi bu sene, gittim mezuniyet törenini videosundan "X üniversitesi hukuk fakültesi mezunlarını sahneye alıyoruz" kısmı kesip durumuna attım sadece halama açıp. Kendimce rahatsız etmeyi seviyorum dışardan komik görünse de fjfj

Son düzenleme:
Ben de sevmediğim herkesi sildim. Soranlara da akrabaların hepsini çıkardım dedim

Sizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
numaranı değiştir kimseye verme sosyal medyada da akrabalarla takipleşme soruya cevaben çok çok iyi anlaşmama rağmen geçmişte babamı bir yıl engelleyip açmamışlığım var bunu düşünmeye bile vakit harcama yani

Hakaret içeren mesajlar yazıyorlarsa
Aşırı kalp kırıyorsa

Ovvvvv hem de hakaret edecek, önce hakaretlerini yutturur sonra engellerim, ki o çok yakın akrabalardan 2 tanesini hayatımdan çıkardım birkaç tanesi pamuk ipliğine bağlı, akraba elemek kadar rahatlatan ve hafifleten bir şey yok

Sadece Instagram'dan değil hayatımdan da engellerim. Yaşınız da küçük değil aslında, aynı yaştayız. İnsanlara seninle görüşmek istemiyorum demek çok zor olmamalı bence hele de hakaret ediyorsa.

Kendimi bildikten sonra hic sorgulamadan engeli basarım ve bana bir iki aynı sekil iğneleyici sitemli mesajda geldi cevap vermeye tenezzül etmeden engelide bastım tavsiye ederim konu ne olursa olsun bir insan huzur bozmak istiyorsa onunla iyi olmanın imkanı yoktur

Nasıl sinirim bozuluyor anlatamam sana
İnsanlar hiç üstüne vazife olmayan şeylere bulaşıyorlar

Ağzılarına mıçıp engellerim onlarda beni engeller genelde.Kendi akrabalarımdan da eşimin akrabalarından da nefret ediyorum hiçbiriyle de görüşmüyorum hiç birini bir kez olsun evime davet bile etmedim.Eşimin bi akrabası beni eklemişti instadan ayıp olmasın diye kabul etmiştim sonra dün onuda engelledim bi zararıda yoktu bana aslında ama kılım ben akrabalara

Engelle gitsin annen nerden bilecek

Ben akraba olayını sevmiyorum o yüzden pek kimseyle görüşmüyorum. Çoğunda numaram bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…