- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Ya sabırBayramda çok az kalmışım
Hayırsız birisi imişim falan filan
Bu yaşta annene hesap verme artık bir zahmet. Sen onun kuklası mısın?Anneme söylerler
Senin kızın bizi engelledi diye
En çok ben üzülüyorum diye beni manipüle ediyor annemBu yaşta annene hesap verme artık bir zahmet. Sen onun kuklası mısın?
Ben hesap vermem kimseye yaşın da varmış annene de şikayet ederlerse etsinler. Ben direk dedim şunu şunu engelledim kimse ile muhatap olamıycam diye33
Buraya 2 yas büyük yazmıştım taaa kaydolduğumda
Kızarsa kızsın sallama ya, benle yaşıtsın. Büyüklere saygı başka bir husus büyüklerin kuklası olmak başka bir konuEn çok ben üzülüyorum diye beni manipüle ediyor annem
Hastaneler paklasin onu, cok gicik oldum.Denk gelirsen görmezlikten geleceksin, ben bir tanesiyle annemin cenazesinde karşılaştım ki zaten kendisi dayım olur ne kendisiyle ne karısıyla ne çocuklarıyla konuşmadım, cenaze diye sustular kavga çıkmadı ama kavga çıkarsalardı ağızlarının payını alırlardı, başka bir tanesiyle de maalesef bir ortak tapu meselemiz vardı satış için bir araya geldik kavgamızdan kurum inledibaşlatan ben değildim sus burası resmi kurum dedim susmadı aldı ağzının payını, dayı olacak şahıs bu kavgaları biliyor ondan da direkt yüzüme bir şey demeye çekinir kendisi pısıktır zaten onun yerine karısı kavga eder, o da annemin cenazesinde kavga edemedi içinde patlamış hastanelik olmuştu.
Ya şimdi bişey diyicemde gerçekten insnaı delirtiyolar kadını engelledim heryerden (görümcem) engelleidğimi biliyo görüyo. Gelmiş bana çocukların gotosunu çek bana at diyo nasıl atayım engellisin. Saf ya. Sabahtan akşama kadr stalk ypaıyo tabi engellerim herşeyi ss alıyoSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Terapi alıp bu baskıdan kurtulması gereken o kadar çok insan var ki, sana da önereceğim, anne şiddeti hayatta yaşanabilecek en büyük travma ve kendi kendine atlatmak imkansızEn çok ben üzülüyorum diye beni manipüle ediyor annem
Merhaba. Engellemek işe yaramıyor kiinim geçene kadar. Numarayı başka yere yaziyom gözümün önünde yani telefondaki kayıttan siliyorumSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Hakaret içeren mesajlar yazıyorlarsa
Aşırı kalp kırıyorsa
Ne güzel ailen karışmıyormuş şanslısınBen hesap vermem kimseye yaşın da varmış annene de şikayet ederlerse etsinler. Ben direk dedim şunu şunu engelledim kimse ile muhatap olamıycam diyeailem de karışmaz. Çocuk muyuz da elimden tutup götürecek konuşmaya sanki