Sizi üzen akrabaları Engeller misiniz ?

Kimsenin gözünün yaşına bakmadan tak tak tak basarım ama şöyle bi durum var kimse ekli değil eklemem de ne münasebet ayolll

33
Buraya 2 yas büyük yazmıştım taaa kaydolduğumda
Ben hesap vermem kimseye yaşın da varmış annene de şikayet ederlerse etsinler. Ben direk dedim şunu şunu engelledim kimse ile muhatap olamıycam diye ailem de karışmaz. Çocuk muyuz da elimden tutup götürecek konuşmaya sanki

sosyal medya sadece bir yanılsama, gerçek hayatta ne yaptığınız önemli. sosyal medyada ekli olsa ne olmasa ne. sadece akraba için de değil, genel konuşuyorum. enerjinizi düşürüp üzüyorlarsa sizi öncelikle fiziksel hayattan engelleyin. sosyal medya çok da önemli değil.

En çok ben üzülüyorum diye beni manipüle ediyor annem
Kızarsa kızsın sallama ya, benle yaşıtsın. Büyüklere saygı başka bir husus büyüklerin kuklası olmak başka bir konu
Sen yetişkin bireysin kimle görüşmek istediğine ne zaman karar vereceksin 60'ında falan mı?

Hastaneler paklasin onu, cok gicik oldum.

Yani bir iki lafıyla engellemezdim ama görüşmeyi keserdim. Olumsuz mesajları taciz boyutuna geldiğinde lafımı söyler engellerdim.

Engellemişliğim var. Düğünüme de çağırmadım. Mümkünse ömür boyu görmeyi düşünmüyorum.

Sizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Ya şimdi bişey diyicemde gerçekten insnaı delirtiyolar kadını engelledim heryerden (görümcem) engelleidğimi biliyo görüyo. Gelmiş bana çocukların gotosunu çek bana at diyo nasıl atayım engellisin. Saf ya. Sabahtan akşama kadr stalk ypaıyo tabi engellerim herşeyi ss alıyo

Ne güzel ailen karışmıyormuş şanslısın
Benim anam olsa
Defneeeeee der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…