Sizi üzen akrabaları Engeller misiniz ?

Vakti zamanında adları normal yazan vasıfsızlar
Rehberimde sonrasında

Öküz 1
Öküz 2 oldu ilerleyen zamanla engeller basılıp rehberden silindi.

Çok şükür iki kişide olsa yoklar hayatımda kafa rahat ben rahat

Vakti zamanında adları normal yazan vasıfsızlar
Rehberimde sonrasında

Öküz 1
Öküz 2 oldu ilerleyen zamanla engeller basılıp rehberden silindi.

Çok şükür iki kişide olsa yoklar hayatımda kafa rahat ben rahat
Düğünde bayramda cenazede gördüğünüzde ?

Gereksiz yere kimsenin numarası yok. Varsa da öyle duruyor. Mesaj vs atmam. Annemin akrabalarından biri beni çok darladı onu da engelledim gitti🥴

Nasıl sinirim bozuluyor anlatamam sana
İnsanlar hiç üstüne vazife olmayan şeylere bulaşıyorlar
Çoğumuzun akrabalarında böyle her şeye burnunu sokan, ukala, laf soktuğunu sanıp mutlu olan, arkadan konuşup yüzüne rol kesen tipler oluyor.
Ne kadar kırılgan olursan ne kadar susarsan o kadar üzerine gelirler defne, anne baba hatrı tamam ama onların hatırı da bir yere kadar, yerinde olsam bir deliririm hakaretse hakaret küfürse küfür içimdekileri kusar sonra o abuk sabuk akrabaların hepsini hayatımdan çıkartırım, bir rahatlama gelecek inan, annen neden yaptın derse yeter tepeme çıktıkları herkes haddini bilecek sen bu işe karışma dersin, rahmetli annem de aman kimseyle kötü olmayın diyen annelerdendi, annemin çocukları akrabaları sayan hatırnaz edepli çocuklar olmalıydı ne güzel çocuk yetiştirmiş desinler diye düşünen annelerdendi, valla kimse ne güzel çocuk yetiştirmiş diye kimseyi takdir etmiyor, aksine sessizsen çok rahat üzerine basıyorlar yeri geliyor maddi manevi hakkını bile yiyorlar, saygı da hak edene duyulur ağzı durmayana hak ettiği dilden konuşulur, akrabalar kötü çocukları sevmezmiş aman çok da umurumda deyip dümdüz gideceksin o zaman kimse buluşamıyor.

Bayramda çok az kalmışım
Hayırsız birisi imişim falan filan
e sen "bana bunca lafi dedin daha bayramda bile gelmem" diyemedin mi?
Annem tepki gösterecek şimdi sen nasıl engellersin diye
annene de "bikmadin küçüklükten beri el icin bizi ezdirmeye. ben sen degilim engelledim oh iyi yaptim. daha canımı sıkarlarsa kavga da ederim. herkes haddini bilsin" de
insanlar ne kuzu ya
biz de ablamla yasimiz da daha küçükken ayri ayri zamanlarda annemin iki kardeşini evden kovduk. hala daha birisiyle hic konuşmuyorum. annem degil bana trip atsin duyup arayip kinayanlara "valla haksiz degillerdi" demisti.
annemiz böyle olunca kimse gik diyemedi - herkes konuyu unuttu bile. ama annem bizi ezip (yuzde bin hakli olmamiza ve az bile yapmamiza ragmen) bizi haksiz bulsaydi o elalem bizim suratimiza bile ne eleştirilerde bulunurdu

Sevmediğim ne akrabam ne arkadaşım hiç kimse ekli değil.
Ama o sevmediklerim de beni eklemiyor, demek ki onlar da beni sevmiyor:halay:

Düğünde bayramda cenazede gördüğünüzde ?
Denk gelirsen görmezlikten geleceksin, ben bir tanesiyle annemin cenazesinde karşılaştım ki zaten kendisi dayım olur ne kendisiyle ne karısıyla ne çocuklarıyla konuşmadım, cenaze diye sustular kavga çıkmadı ama kavga çıkarsalardı ağızlarının payını alırlardı, başka bir tanesiyle de maalesef bir ortak tapu meselemiz vardı satış için bir araya geldik kavgamızdan kurum inledi 😂 başlatan ben değildim sus burası resmi kurum dedim susmadı aldı ağzının payını, dayı olacak şahıs bu kavgaları biliyor ondan da direkt yüzüme bir şey demeye çekinir kendisi pısıktır zaten onun yerine karısı kavga eder, o da annemin cenazesinde kavga edemedi içinde patlamış hastanelik olmuştu.

insanlar ne kuzu ya
Rahmetli babam evlilikler için de akraba ilişkileri için de tavuğun bacağını baştan ayıracaksın derdi, çok haklıydı.
Herkese vaktiyle yerini haddini bildireceksin yoksa gerçekten tepene çıkıyorlar, akraba her zaman çok iyi bir şey değil, iyisi de vardır da çoğunlukla kötü oluyor bunlar o yüzden atalarımız akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz demişler.

Denk gelirsen görmezlikten geleceksin, ben bir tanesiyle annemin cenazesinde karşılaştım ki zaten kendisi dayım olur ne kendisiyle ne karısıyla ne çocuklarıyla konuşmadım, cenaze diye sustular kavga çıkmadı ama kavga çıkarsalardı ağızlarının payını alırlardı, başka bir tanesiyle de maalesef bir ortak tapu meselemiz vardı satış için bir araya geldik kavgamızdan kurum inledi 😂 başlatan ben değildim sus burası resmi kurum dedim susmadı aldı ağzının payını, dayı olacak şahıs bu kavgaları biliyor ondan da direkt yüzüme bir şey demeye çekinir kendisi pısıktır zaten onun yerine karısı kavga eder, o da annemin cenazesinde kavga edemedi içinde patlamış hastanelik olmuştu.
ben annemin kardesiyle 1 dakika mesafede oturuyorum hep de gelirler benim ailem de gider
ne olacak yani gelince hosgeldin diyip odama çekiliyorum. 20 senede 20 cumle kurmadım:)
hic zor degil. hatta bir bayram otobusle köye gidecektim. bizim koy de bayram trafiğiyle 20 saat falan. annem dedi "kardeşim de gidiyor onla git" düşün arabasini pencereden bakinca görüyorum o yakınlıkta. ve tabii konforlu. ama "otostopla giderim daha iyi" dedim , ikili koltukta teyzenin tekiyle gittim:)

bence hic zor degil

Engellememe gerek yok.

Hiç biri ekli değil, en son amcamın kızını sildim. Arkadaş muhabbet 0, yazışma yok. görüşme yok, iletişim yok.
Sildim anında fark edip istek üzerine istek attı.
Sanırım istihbarat topluyordu😂😂😂.

Hiç biri kalmadı…
Sende benim kafadanmışsın direk siliyorum ne onlar beni görüyor ne ben onları kafa mis

Çoğumuzun akrabalarında böyle her şeye burnunu sokan, ukala, laf soktuğunu sanıp mutlu olan, arkadan konuşup yüzüne rol kesen tipler oluyor.
Ne kadar kırılgan olursan ne kadar susarsan o kadar üzerine gelirler defne, anne baba hatrı tamam ama onların hatırı da bir yere kadar, yerinde olsam bir deliririm hakaretse hakaret küfürse küfür içimdekileri kusar sonra o abuk sabuk akrabaların hepsini hayatımdan çıkartırım, bir rahatlama gelecek inan, annen neden yaptın derse yeter tepeme çıktıkları herkes haddini bilecek sen bu işe karışma dersin, rahmetli annem de aman kimseyle kötü olmayın diyen annelerdendi, annemin çocukları akrabaları sayan hatırnaz edepli çocuklar olmalıydı ne güzel çocuk yetiştirmiş desinler diye düşünen annelerdendi, valla kimse ne güzel çocuk yetiştirmiş diye kimseyi takdir etmiyor, aksine sessizsen çok rahat üzerine basıyorlar yeri geliyor maddi manevi hakkını bile yiyorlar, saygı da hak edene duyulur ağzı durmayana hak ettiği dilden konuşulur, akrabalar kötü çocukları sevmezmiş aman çok da umurumda deyip dümdüz gideceksin o zaman kimse buluşamıyor.
Ve de taktıkları şeyler de abuk sabuk suya sabuna dokunmayan şeyler

Örnek vermek gerekirse
Annanesi ölmüş cenazesine geldiğinde niye 1 hafta kalmamışta 3 gün kalıp dönmüş

X