Galiba bir cinnet her şeyi çözer
Şaka yolla inşallah çok yaşamaz erken ölürsün , sen ölmeyecek misin diyorlarBende iyi akrabalardan çok bataklık gibi akrabalar var, dedikodu, hak yeme.
Bu yaşıma kadar bir faydaları olmasını beklemedim ama zararları da olsun istemedim, bunların elleri dilleri durmuyor, insanın bir edebi utanması ahlakı olur değil mi?
Bu akraba denen insanlarda o olmuyor işte, o yüzden annem üzülür mü, millet ne der diye düşünmeyeceksin defne, sessiz uyumlu biri de olsan demediklerini bırakmıyorlar çünkü, bir laf var ya Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin diye, heh aynen olayın özeti bu.
defne anında laf yapıştırman yok galiba.Şaka yolla inşallah çok yaşamaz erken ölürsün , sen ölmeyecek misin diyorlar
Bu denecek şey mi
Bunların şakası mı olur değil mi yani
Sadece aptal olduklari icinse mesafe koyarim, bariz uzerime oynuyorlarsa mevzu cikarip engellerim.Sizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Hep annemi düşünüyorumdefne anında laf yapıştırman yok galiba.
Aynı lafı bana söyleseler, hepinizi gömmeden ölmeye niyetim yok, mezarına gelirken hangi çiçekleri getireyim der gülerim.
Espriyi severim de şaka adı altında laf sokup ehuehu gülen yılıklara hiç katlanamam, onlar sana şaka yapıyormuş ya, aynı şakayı yapıştır, ben böyle abuk sabuk şaka yaptım diyen ayarsız laf sokuculara çok daha ağır şakayla karşılık veriyorum, herkesin illa ki hassas bir noktası var can acıtanın canını o noktalardan acıtırım, senin canını acıtıyorlarsa acıtmaktan çekinme.
Evet numaralarini bile sildimSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
hiç düşünmedenSizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Annen istediği kadar suçlasın, annendir hürmetin saygın sevgin vardır anlıyorum ama şaka yaptık, aaa onu demek istemedik vs kurnazlıkların arkasına sığınılıp üzülen laf sokulan sensin annen değil.Hep annemi düşünüyorum
İnan bana ben bu sözü söylesem hiç onların demediğine bakmadan annem defneeeeeee der beni suçlar
Tas yakından gelir munecimAnnen istediği kadar suçlasın, annendir hürmetin saygın sevgin vardır anlıyorum ama şaka yaptık, aaa onu demek istemedik vs kurnazlıkların arkasına sığınılıp üzülen laf sokulan sensin annen değil.
Hayatının bazı anlarında bencil ve kimseyi düşünmeden hareket edebilmelisin, annem üzülür annem suçlar annem ne der diye her söylenene her yapılana susarsan ezmeye devam ederler.
Annem şöyle düşünür annem böyle söyler diyorsun ya, Allah sağlıklı ömürler versin inşallahlakin anneciğine Allah muhafaza bir şey olsa gör sen bak o akrabalar ne terbiyesizlikler yapıyorlar, sen acıdan bastığın yeri bilmezken daha ananı babanı toprağa yeni vermişken herkes etinden bir parça koparmaya çalışınca akrabalık ilişkilerin de domino taşı gibi birer birer yıkılıyor, başlarım akrabasına da sülalesine de diyorsun, ne anne ne baba hatrı hiçbir şey de durduramıyor seni.
Ben zaten eskiden de çata çat hakkını savunup laf altında kalmazdım ama anne baba ölümüyle dünyayı yakacak hale getirdiler, konunda kendimle ilgili çok örnek verdim ama anne engelini yıkıp herkese hak ettiği cevabı ver diye yazıyorum, babamın öldüğü gün, bak 1 ay 1 yıl sonra demiyorum öldüğü gün insan en yakınlarından darbe yer mi?
Üstelik bu en yakınlardan biri babanın kardeşi biri de öz be öz babası olabilir mi?
Benim kadar acıdan yanmaları gerekirken öküz öldü ortaklık bozuldu denir mi peki?
Hani sen diyorsun ya ölümün şakası mı olur diye, babası ölmüş ağlamaktan içi çıkmış bir toruna bir yeğene böyle bir laf edebilir mi?
Ben o gün akrabalık ilişkilerini de babamla beraber gömdüm, dede de öldü ölüm haberini verdiler öküz ölmüştü ortaklıkta bitmişti kimle kaldırırsanız kaldırın cenazesini dedim gitmedim, diğeriyle de zaten yıllardır konuşmuyorum.
Benim tüm ailem kardeşim, eşim ve kızım, daha da kimseyi sallamıyorum, hayatımda olmaya devam etmek isteyen akrabaları da bir falsolarında harcarım, sen de kendini kimseye harcatma ileride sustukların için pişman olursun.
KorkunçAkrabaların hepsinin Allah belasını versin. Çıkar olmadan kimse yaklasmiyor. Ben kendi öz abilerimle görüşmüyorum.
Teyzemin kocası beni yıllardır taciz etti hatta tecavüze yeltendi.. küçüktüm sustum kimseye bir şey diyemedim. Şimdi anneyim. Anne ve babam vefat ettikten sonra eşime soyledim. İlişkiyi kestik onlarla ,onlarlailgili ola herkesle. Kendi abilerime de dedim. Ama hala onlarla görüşüyorlar. Ben de hepsi ile ilişkimi kestim. Kafam rahat. Ne kimseye gidiyorum ne de evime alıyorum artık. Ben kan bağına inanmıyorum.
Engelledim, yine olsa yine engellerim..Hakaret içeren mesajlar yazıyorlarsa
Aşırı kalp kırıyorsa
Elti miWp den yazıyorlar
Huzurumu değilde sinirimi bozan kv.deyi engelledim bir ay önce.Sizi üzen akrabaları , huzurunuzu bozan kişileri engeller misiniz ?
Yok kuzen hala teyze falanElti mi
Sefan olsunHuzurumu değilde sinirimi bozan kv.deyi engelledim bir ay önce.
Teşekkür ederim. Evet çok ama çok korkunç.Korkunç
Geçmiş olsun
Terapi alın mutlaka