sizi nasıl şımartır??

hep güzel sözler söyler zaten mesajında konuşmalarında tek güzel söz olmadımı kavga sebebidir sarılır kucağına yatırıp bebek gibi sever beni bana mısır alır hep ben çok severim ben çok korur sahiplenir bunlarda beni şımartıyo ama ona daha çok bağlanıyorum

benimki bir keresinde bana "ben seni şımartmak istiyorum ama şımarırsın diye yapmıyorum" demişti

tam dayaklık klava:

kesinlikle katiliyorum kaydirigubbakcemile

yaaa neden böyle yaparlarki benim sevigilim öyle değilll nazar değmesinnn maaşallaahh sevgilimeee

solistine ilk aşkım dediğim bir yabancı rock grubunu var. 12-13 yaşlarındayken aşıktım diyebilirim.

hiç beklenmedik bir anda o grubun CD sini ya da özel CD mizi çalmaya başlar arabaya bindikten sonra. Önceden hazırlık yapılmıştır zaten. Tabii ben yol boyunca:1rolleyes::asigim:sırnaşık şey şeklinde kalırım.

ilk zamanlar akşam iş çıkışıma geldiğinde, yürürken birden en sevdiğim çikolatayı cebinden çıkarırdı. ama bende de hipoglisemi(insülin direnci) çıkınca, bu sürpriz tarihe karıştısenağlama

Bacım benimki hiç şımartmaz....Herif gibi heriftir kendisi..kaydirigubbakcemile
Kadın milletini şımartacaksın da kafana mı çıkartacaksın Sümme haşaaa:1closedeyes:....Benim kocam yapmaz öle şeylerrklava:

Övgü dolu sözler söyler,iltifat eder güzel ve romantik şeyler söyler.Bana da aşkım en sevdiğim çikolata ve jelibon alır her buluştuğumuz da, bana romantik ve aşk dolu mesajlar atar.:asigim:

ben bunları hiç tatmadım nedense üstelik daha 1 yıl oldu sadece çok duygusalım üstelik hep böyle çikolata alsın sevdiğim şekerleri alsın çocuk gibi sevineyim isterdim şu an ağlamak istiyorum çok şey mi istiyorum kızlar yaÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm: bi gün yaparmı acaba oda bana böyle güzel süprizlerklava:

canım benim ya aşkım
her sabah o işe gider ben tekrar uyurum ve ben uyurken bana güzel mesajlar atar,
günde 30kere arar
bana sevdiğim çikolatadan alır,cips alır bi bakarım çiğ köfte alır hep abur cubur
kaynanamda takılır sağolsun evde bebek var galiba der,
sürekli öper koklar,
gıdıklar,
güreşiriz,:)
bana sarılıp tv izler,
kucağıma yatar,
öperek yandırır,
kahvaltı hazırlar ay ya ben ne şanslıyım ya rüyalarımın erkeki o benim,süper bi eşya eee bende fena sayılmam

dur gidip yılışayım azıcık bari :))))

Eşime karşı günün belkide 24 saati şımarık ve sevgi arsızıyım..sengözlerimebaksanab

Evet,bir kadının isteyebilceği her türlü jesti yapıyor eşim..

Beni kaybetme korkusu var içinde...

Tek tek yazmayayım nazar değmesin:asigim:

yaa sanki bizimki beni şımartmıyo gibi geldi senağlama

Beni benden çok düşünür...Bu şımarmama yeter bile sırnaşık şey:asigim:

sevdiğini belli eder bu yetiyor aslındaŞeniz
jestler de yapara.s.

ayy bi kere böle cafede oturuyoruz çok kalabalık ama cafe işte bööle yüksek sesle aşkım seni çok sewiyorum dedi herşeyden herkesten çok sultanım benim dedi utandım ama ondan sonra 1 ay şımarık şımarık ortada gezdimm

ilk ay süperdi... her sabah mesajlaar, ayrildiktan sonra "simdiden özledim" demeler.... o zamanlar daha bi sevmistim,askima ask katmisti bu yaptiklari.. ama sonra ilgisizlesti, artik nasilsa seviyordum vazgecilmezimdi... ee bunlar olduktan sonra daha da simartmaya ne lüzum.... sabah güzel mesaj yazsam, okula mi gidiyosun gibi sacma bi cevap verebiliyor... gece güzel bi mesaj beklerken hadi ben yatiyorum diyebiliyor.... simarirsam neme lazim, ele güne karsi kötükedihüso sinir oluyorum buna.. niye ilk baslardaki gibi degilsin, önceden söyle söyle yapardin deyince de onlari yaptim diye pisman mi olayim diyor :çok üzgünüm:
simartmaz....ve sanirim o tatli duyguyu bi daha asla yasayamicam.... klava::a015:

valla bizede tüyo ver bakalım
kaybetme korkusunu nasıl yarattın eşindekaydirigubbakcemile3

bizimde 2, yılımız biticek inş hani derlerya ilişkiye ilk başladığında herşey güzel olur evlilerde cicim ayları derler biz 3, senemize gireceğiz ama hala ilk günkü giibi ilgili şevkatli ve aşk doludur bnm aşkm allah herkese sevgisinin kıymetini bilecek insanlar versin herkes mutlu olsun inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…