sizi nasıl şımartır??

• Konu Sahibi EU1
kim?..............................

• Konu Sahibi EU1
bolca öper..........................
ben sölemeden her istedıgımı yapar bıde.

• Konu Sahibi EU1
Yavru ceylanım,minik kuşum,yavru kuşum,bebeim felan diye şımartır :asigim:

• Konu Sahibi EU1
aman arkadaslar sımartması ıyı degıl kı,
benımkı de yalandan pöhpöhler sonra aniden ılgıyı alakayı keser
damdan dusmus gıbı olurum, hem sımarınca cok tutarlı olamıyorum her seye bagarabılıorm
sımarmak ıyı dııl bence hem kullanıolar bu durumu bıze karsı once sımartıppp snra gerı alıolar

• Konu Sahibi EU1
sürekli eleleyizdir beraber olduğumuz zamanlar bişey dediğim an yapar:asigim: ama arasıra benim gıcığıma bazı şeyleri yapıo:sm_confused: sonra diorum neden bole yaptın fazla şımarma die dio ahh ahhkaydirigubbakcemile

bi dolu sevgi sözcüklerini siralarken kendi şimararak söyler... Bu çok hoşuma gider...

ben zaten şımarığım...
eşim özel bir şey yapmıyor....

benim her an istedğimi yapması hatta aklımdan geçenleri bile anlayıp o anda yapmasıyla beni şımartır gözümün içine bakar işte benım kadınım dıye haraket eder herkesın ıcınde ve çok şımarık olurum:)

hadı ya hayalınmıydı hıc almadımı ole bı kutu cıkolata kıs

almadı henuz valla bılmıyor kı sevdıgımı de hatta hayalım oldugunu bır gun alırsa ıste super olcak da bılmıyokaydirigubbakcemile2

okuduğum zaman beni müthiş etkileyen bambaşka bir ruh haline sokan bu şiiri sizlerlede paylaşmak istedim bu konuyu görünce..
ilk okuduğum zaman gözyaşlarımı tutamamıştım, şimdiyse boşver deyip sadece gülümseyip geçiyorum:)

Şımarmamdan mı korkuyorsun?
Hey, sevdiğim adam sana diyorum!
Beni çok mu seviyorsun?
Sakın çok seviyorum deme...
Ben görebiliyorum
Ne kadar sevdiğini.
Şımarmamdan korkup ta söylemiyorsun ha?
Seni seviyorum bir tanem sözünü esirgiyorsun
Neden?
Çok mu şımarıyorum?
Şımarınca çekilmez mi oluyorum?
Hem ben kimim ki? Sevmediğin biri mi?
El mi?
Seni çok seviyorum canım benim, güzel aşkım
Desen?
Neler kaybedersin be adam?
Beni kaybetmezsin ya...
Cimrilik yapıp da söyleyemediğin
Bana çok gördüğün o kelimeleri
Başkasına mı saklıyorsun?
Bende bitmesinden mi korkuyorsun?
İyi öyle olsun...
Bende sevmiyorum seni, şımarma en iyisi
Olur ya sevgimi hak edecek birini daha bulurum
Gözlerine baktığımda kaçmaz, oda bana bakar
Elini tutmamı ister, canı gönülden sever
Sevgisine ihtiyacım olduğunda hep yanımda olur,
Etrafımda pervane, dilinde adım dua olur
Sen sakın söyleme, sahip ol duygularına
Kaybettiğinde anlarsın, yüreğin yandığında
Ben kadınım, hissedebiliyorum sende ki değerimi,
Sevseydin şımartırdın çocuklar gibi...
Değmez miydim?

Hmm Şekey der böyle sevimli sevimli... Beni el üstünde tutar... Dünya benim etrafımda dönüyomuş gibi davranır bu da bana yeter...

şımartmazz ..................

her an bana ne kadar değer verdiğini hissettirerek şımartır benimki :asigim: istediğim şeyleri ona çok zıt değilse -ki zıt şeyler istemem zaten- hemen yapar. yardıma ihtiyacım olduğunda, moralim bozuk olduğunda 1 dk yalnız bırakmaz beni, hep yanımdadır. :asigim:bide sık sık hediye alır, en basitinden kendine birşey alırken aklına gelirim 1 tane de bana alır. (elektronik şeyler için geçerli olabiliyor bu tabi :dance:) zaten diyor iyice şımarık oldun diye :tomato:

Aşkım demesinde bile gevşiyom ben:roflol::lepi:sırnaşık şey

arada sınırı aşmadan şımartıyo işte nasıloldugu önemli değil önemli olan şımartması gerisi aşkımızzz:1closedeyes:

sürekli öper ilgilenir tatlı kelimeler söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…