Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şöyle yorumlara baktımda bız bayanlar ne kadar duygusalız ve bır ilgi alaka küçücük bir hedıye bizi şımartıyor..aslında biz çok şey istemiyoruz. keşke bu soruyu ve yorumları erkeklerde okusada şımartsa bız duygusal bayanları..ve degerlerımızı anlasalar...
ben iltifatlara güzel sözlere karşı dayanıksızım hemen gevşerim aşkım da arka arkaya başlar sıralamaya aşkım, bebeğim, bitanem ,herşeyim...Allaaah ben iptal tabihihoyyyt
gecenin bi yarısı romantik msjlar yazar., seviyorum diye bir suru makyaj malzemesi alır; bir poset dolusu cikolata alır:) bir istedigimi ki etmez kısacası :asigim:
Aynen canım bitanem herşeyim aşkım meleğimler başlar..Ama beni en çok etkileyen.. Ne kadar yoğun olursa olsun haftaiçleri iş çıkışı aniden beni 5 dk dahi olsa görmeye gelmesi "Meleğim Bak Bakalım Aşağıda Ne Var " demesi :asigim: Çok şımarıyorum :1rolleyes:
hiç beklemediğim anlarda hep akrostiş yapar cüzdanıma koyardı.bn cüzdanımı tesadüfen b çardım k süper b şiir ayrıldık hala arada cüzdanıma bakma isteği duyuyorum.bi de tüm günaydın mesajları bi şarkı sözü olurdu........AH AH NEREDE O ESKİ GÜNLER :S
güzel bi baslik olmus tesekkürler canim... eskidendi falan diyebilecegim bisey yok...sadece sabahlari(bazen ters tarafindan kalkmadiysa) bebek gibi uyandirir,oy oy oyyyyyyy prenses uyurmusss falan filan iste.hosuma gidior ama fazlasi yok iste...
çok istediğimi bildiği şeyleri alır sürpriz yapar...asla çok yorulmama izin vermez..en önemlisi de şöyle içten sarılıp beni öpmesi sabahları işe giderken ....
ben ne kadar tok olup olursam olim magnuma daima yer vardır.eşimde alıp gizlice buzdolabına koyar bahaneyle dolaptan bişe ister o zaman çok mutlu olurum. daha cok seylerde vardır ama ilk aklıma bu geldi.:asigim:
senağlamasenağlamasenağlama şımartılmadım kızlar... kötükedihüso şımartmıştım ama.... nese arada güzel sözler söylerdi çok nadir ama hoşuma giderdi şımarırdım doğal olarak :dilcikar: