sizi nasıl şımartır??

valla bizede tüyo ver bakalım
kaybetme korkusunu nasıl yarattın eşindekaydirigubbakcemile3

Kendisinde saygı uyandırarak..Haklı olduğum zamanlarda alttan almayarak..Hem cilveli,hem anaç,sevgi dolu hem de bazan çok cadı olarak,şirretimsi bir imajla....Ona bağımlı olmadığımı,bir gün gerekirse onsuz da yapabileceğimi,kendime güvendiğimi anlamasını sağlayarak..Bir de ona olabildiğim her zaman için bakımlı ve çekici görünerek..Şimdi onun için benden tatlısı yok..:asigim:... Hayatında en çok kıymet verdiği insanım..Onun İçin önce Allah,sonra ben sonra da annesi geliyor...yerimsenibena.s.

Bir de çok fazla yüz göz olmayıp onda merak uyandırarak,gizem uyandırarak...hihoyyyt:jeyyar:

ewet erkekler kendine acı çektirenleri sever herzaman kaybetme korkusu yaratmak için birde bihata yaptığında yada en azından çok çok ufak bi hata yaptığında uzak durmakla surat asmakla( ama abartmadan tabi) başarabiliriz bu korkuyu bende senin gibi başaranlardanımdır inşallah

aşkım der benden ses çıkmazsa beni sevmiosun der :icecream: en çokda sabah işe giderken ben uyuyo olurum ve piyensesim diyip sevip öpüp öyle gitmesi hoşuma gider :asigim:

Canım ama amaç illa üzüp acı çektirmek,psikopata bağlamak değil ki..kimse kendisine acı çektireni sevmez..sevmemeli de..insan ancak sevdiği insanı kaybetmekten korkar bunun için acı çeker..acı çektiği için sevmez...

badem ben de senin gibi davranıyorum, özellikle yaptığım bişey değil hem de..Ama benim eşim yine de çok şımartmaz beni...

badem ben de senin gibi davranıyorum, özellikle yaptığım bişey değil hem de..Ama benim eşim yine de çok şımartmaz beni...

Canım benim de özellikle bilerak yaptığım bir şey değil aslında..elimde olmadan yaptığım bir şey..karakteristik yani..

adamdan adama değişiyor bence...benim ki duygularını çok gösteremeyenlerden mesela.

yok canım psikopoata bağlayavak kadar acı çektiren zaten kendinden soğutur benim demek istediğim çok üzreine düşmemek lazım seninde yaptığın gibi haklıysa kişi hakkını savunması lazım

=) bnm aşkımın hiç öle alışkanlıkları yoktur ara sıra beni üzdüğünü hissettiğinde gıdıklar filan öper öper öper ve yine öper :)

öper-koklar-sarılır-bütün kaprislerime katlanır..
birtanem-herşeyim-hayatımın anlamı..der

ben istiyorum diğe benimle bol bol makarna-zeytinyağlı fasulye yer lokantada...(çünkü et severdir vatandaş)
o ben mutlu oluyum diğe çok caba harcıyor...
oysa varlıgı yeter...
aşkımı çok seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…