Sizi kiskandigini kesin olarak anladiginiz, sizi surekli demoralize etmeye calisan ama yine de sizinle iliskisini tamamen kesmeyen insanlara karsi nasil bir tavir alirdiniz? Hataya hata ile karsilik verilmez ama yok mu sayardiniz, iliskinizi koparir miydiniz yoksa siz de yeri geldiginde onun gibi lafi koyar miydiniz?fikirleriniz........
arkadaşım var öle biri hayatımda önceleri lafı koydum ama anlamazlığa verdi şimdide mesafe koydum. ay sevgilimin doğum günlerinde benden önce msj atardı daha gece 12 yi 1 geçe düşün artık ..kötükedihüsoona kızdığımı belli etmem hataydı.şimdi gülüp eğlenyorum yanında ..çatlasın walla demekki özelim güzelim ki kıskanılıyorum .sende böyle düşün kıskanılıyosan kendini iyi hisset o kudursun lülülülülülüSizi kiskandigini kesin olarak anladiginiz, sizi surekli demoralize etmeye calisan ama yine de sizinle iliskisini tamamen kesmeyen insanlara karsi nasil bir tavir alirdiniz? Hataya hata ile karsilik verilmez ama yok mu sayardiniz, iliskinizi koparir miydiniz yoksa siz de yeri geldiginde onun gibi lafi koyar miydiniz?fikirleriniz........
Sizi kiskandigini kesin olarak anladiginiz, sizi surekli demoralize etmeye calisan ama yine de sizinle iliskisini tamamen kesmeyen insanlara karsi nasil bir tavir alirdiniz? Hataya hata ile karsilik verilmez ama yok mu sayardiniz, iliskinizi koparir miydiniz yoksa siz de yeri geldiginde onun gibi lafi koyar miydiniz?fikirleriniz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?