Şampuan ve Saç Kremleri Sizi kendisine geri döndüren şampuanınız hangisi?

Tony&guy. Hem saçımı yumuşacık yapıp parlatiyo. İçindeki keratin le çok güzel bakım yapiyo. Hem market sampuanalrinin aksine bununla yikadgmda saclarimin gerçekten temzilendginini hissdeyiorym. Hemde mis gibi tertemiz yumuşacık bı kokusu var. O koku bile insana mis gibi temizlik hissi veriyo. Ben maskesiyle beraber kullanıyorum daha etkili oluyo. Gratis indirimlerinde mutlaka yakalayıp bı şans verin
Hangi serisini kullanıyorsun canım?

Aslında en güzel olanı şampuanınızdan bir şişe bitirdikten sonra farklı bir çeşide geçmek. Çünkü sürekli aynı şampuanı kullandığınızda gördüğünüz etki azalır.
Benim dönüşümlü elimin altında sürekli olan şampuanım
Sante Organik Şampuan (Hindistan Cevizi ve Portakal Özlü Parlaklık)
Çok güzel bir portakal kokusu var. Saçları yumuşacık yapıyor. Portakal yağı dengeliyor, hindistan cevizi saça yoğun nem veriyor.
İçerisinde Paraben, Silikon, sülfatın zararlı çeşitleri, Petrokimyasal maddeler yok.
Köpürme için SCS kullanılmış. Ayrıca Betain içeriyor. Saç için faydalıdır. Özellikle dökülme, cılızlaşma varsa saçta saç yüzeyini Betain onarır.

Son zamanlarda en sevdigim şampuan Farmasi sarımsakli şampuan koparak dökülen bakımsız saçlarımı harika bir şeklide yumuşacık yaptı ve dökülmesi çok çok azaldi tararken bir kaç tel geliyor sadece iki üç ay öncesine kadar avuç avuç dökülüyordu. Tavsiyemdir Farmasi ürünleri isteyene yardımcı olurum ❤️😊😊

Memnun kaldığınız ürünleri yazabilirsiniz ama reklam veya satış yapmanız yasaktır.

Yıllardır blendax kullanıyorum saçımı daha dolgun yapıyor ve ağırlaştırmıyor, saçlarım zaten yumuşak olduğundan daha da yumuşatan keratinli vs şampuan sevmiyorum herkesin aksine ☺️

Aslında en güzel olanı şampuanınızdan bir şişe bitirdikten sonra farklı bir çeşide geçmek. Çünkü sürekli aynı şampuanı kullandığınızda gördüğünüz etki azalır.
Benim dönüşümlü elimin altında sürekli olan şampuanım
Sante Organik Şampuan (Hindistan Cevizi ve Portakal Özlü Parlaklık)
Çok güzel bir portakal kokusu var. Saçları yumuşacık yapıyor. Portakal yağı dengeliyor, hindistan cevizi saça yoğun nem veriyor.
İçerisinde Paraben, Silikon, sülfatın zararlı çeşitleri, Petrokimyasal maddeler yok.
Köpürme için SCS kullanılmış. Ayrıca Betain içeriyor. Saç için faydalıdır. Özellikle dökülme, cılızlaşma varsa saçta saç yüzeyini Betain onarır.
Bende tam tersi sampuan degisimi sacimi dokuyor ve kurutuyor ozellikle bitkisel icerikli olanlar asiri kurutuyor krem bile fayda etmiyor taranmiyor tariycam derkende kopup kiriliyor daha beter oluyor durulanmayan krem yada yaglar anlik cozum veriyor bitkisel sampuan kullandigimda.. yani bana kesinlikle silikonlu sampuan daha iyi geliyor bunu farkettim.. cunku bitkiseller oyle matlastirip kurutuyorki cansiz sekil almayan saclarim oluyor.. ama ornegin elidor kullaniyorum suanda sampuan ve durulanmayan bakim yagi bana yeterli oluyor yag gibi kayiyor tarak sacimda ne dokuluyor ne matlasiyor nede sekil vermem zorlasiyor asiri kuru degil ama kuru sayilacak saclara sahibim o sebeple bitkisel tercih edemiyorum ben ve devamli bi urunde sabit kalmam sart degistirdigim anda tekrar basliyor kuruluk ve dokulme.. en dogrusu temiz icerik kullanmak evet ama keske bana fayda etse..

Eskiden hep ipek kullanırdım. Elidor,Clear bebek şampuanı uzun vadede saç derimi kurutup kepek yapiyo. Hele Elidor saçımi yumuşacık yapsa da sac derine asla iyi gelmedi. Sanırım en beğendiğim şampuan şu ana kadar organix biotin ve Yves Rocher hacim vereni

Bende tam tersi sampuan degisimi sacimi dokuyor ve kurutuyor ozellikle bitkisel icerikli olanlar asiri kurutuyor krem bile fayda etmiyor taranmiyor tariycam derkende kopup kiriliyor daha beter oluyor durulanmayan krem yada yaglar anlik cozum veriyor bitkisel sampuan kullandigimda.. yani bana kesinlikle silikonlu sampuan daha iyi geliyor bunu farkettim.. cunku bitkiseller oyle matlastirip kurutuyorki cansiz sekil almayan saclarim oluyor.. ama ornegin elidor kullaniyorum suanda sampuan ve durulanmayan bakim yagi bana yeterli oluyor yag gibi kayiyor tarak sacimda ne dokuluyor ne matlasiyor nede sekil vermem zorlasiyor asiri kuru degil ama kuru sayilacak saclara sahibim o sebeple bitkisel tercih edemiyorum ben ve devamli bi urunde sabit kalmam sart degistirdigim anda tekrar basliyor kuruluk ve dokulme.. en dogrusu temiz icerik kullanmak evet ama keske bana fayda etse..

Daha yumuşak bitkisel şampuanlar kullanabilirsiniz ne olur küsmeyin bitkisel şampuanlara. Mesela duş sonrası durulanmayan sprey formda bazı ürünler var Betain içeren saçı güçlendiren.
İlk etapta tüm saçlarda bitkisel şampuanlar sertleştirme yapabiliyor. Ama bunu alışma süreci olarak düşünün.
Çok fazla çeşitte ürünler var bitkisel şampuan çeşitlerinde. Ama özellikle dikkat etmeniz gereken sertifikası olsun. Sertifikası yoksa bile içeriğinde ilk 5 ve sonraki 5 çok önemlidir.
Artı köpürtücü ajanları nedir?
Mesela SCS oldukça güzel bir köpürtücüdür. Hindistan cevizinden gelir özelliği Ama SCES olduğunda zararlıya döner.
ALS gene çok güzel bir köpürtücüdür kimyasal özelliği yoktur ama ALES olduğunda işte bu kimyasaldır.
Kullandığınız sizi küstüren ürünleri tekrar bir araştırın nacizane tavsiyem. Acaba içerikleri nasıldı? Size belki portakal baskın olan şampuan yaramıyor hindistan cevizi baskın bir şampuan olmalı.
Biliyorum deneme yanılma yapmak çok zorluyor insanı ama lütfen küsmeyin temiz içeriğe. Benim rahatsızlığımda insanlar saç dökülmesinden kellik sorunu yaşıyor (haşimato+nodül+guatr) ben 2 ayda bi saçlarımı kestiriyorum çünkü çok hızlı uzuyor ve hacminde bir değişiklik veya saçlarımda azalma olmadı.
Hemen elde ettiğim bir sonuç değildi sabırla yaklaştım tüm kullandığım ürünlere

Merhaba hanımlar hani her seferinde farklı şampuanlar deneriz istediğimiz sonucu alamayınca da herdaim elimizin gittiği bir nevi kürkçü dükkanı olan şampuanlarımız vardır ya sizin ki hangisi?
Benim ki dönüp dolaşıp kendimi bulduğum loreal elseve şampuan :21:
Pantene kullaniyorum cok memnunum pantenin icinde farkli serilerini kullandim ama saclarim yagli oldugu icin aquayi begendim. Sampuan+sac kremi olandan. Uclarina da dus sonrasi durulanmayan kremini suruyorum inanilmaz derecede pamuk gibi oluyo.

Daha yumuşak bitkisel şampuanlar kullanabilirsiniz ne olur küsmeyin bitkisel şampuanlara. Mesela duş sonrası durulanmayan sprey formda bazı ürünler var Betain içeren saçı güçlendiren.
İlk etapta tüm saçlarda bitkisel şampuanlar sertleştirme yapabiliyor. Ama bunu alışma süreci olarak düşünün.
Çok fazla çeşitte ürünler var bitkisel şampuan çeşitlerinde. Ama özellikle dikkat etmeniz gereken sertifikası olsun. Sertifikası yoksa bile içeriğinde ilk 5 ve sonraki 5 çok önemlidir.
Mesela SCS oldukça güzel bir köpürtücüdür. Hindistan cevizinden gelir özelliği Ama SCES olduğunda zararlıya döner.
ALS gene çok güzel bir köpürtücüdür kimyasal özelliği yoktur ama ALES olduğunda işte bu kimyasaldır.
Kullandığınız sizi küstüren ürünleri tekrar bir araştırın nacizane tavsiyem. Acaba içerikleri nasıldı? Size belki portakal baskın olan şampuan yaramıyor hindistan cevizi baskın bir şampuan olmalı.
Biliyorum deneme yanılma yapmak çok zorluyor insanı ama lütfen küsmeyin temiz içeriğe. Benim rahatsızlığımda insanlar saç dökülmesinden kellik sorunu yaşıyor (haşimato+nodül+guatr) ben 2 ayda bi saçlarımı kestiriyorum çünkü çok hızlı uzuyor ve hacminde bir değişiklik veya saçlarımda azalma olmadı.
Tresan otaci naturway ve down under natural nude bunlari denedim hepside zamanla saclarimi cok kuruttu :110: ama simdilerde eyup sabri tuncerin argan yagli, zeytin yagli, macademia yagli sampyanlarini cok merak ediyorum sertifikaliymis bu urunler zeytin yaglisini almak istiyorum denemek istiyorum nasildir acabao_O

Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz

Tresan otaci naturway ve down under natural nude bunlari denedim hepside zamanla saclarimi cok kuruttu :110: ama simdilerde eyup sabri tuncerin argan yagli, zeytin yagli, macademia yagli sampyanlarini cok merak ediyorum sertifikaliymis bu urunler zeytin yaglisini almak istiyorum denemek istiyorum nasildir acabao_O

Eyüp Sabrinin şampuanında
Sodium Laureth Sulphate

Yani sülfatın içerisine etilen oksit eklenmiş halidir.
Ne yapar;
Saç yüzeyini kazır ve saçınızı güçsüzleştirir
Sonuç;
İncelen saçlar, hacmini kaybeden saçlar
Uzun süreli etkisi;
Uzun süreli kullanımda saçlar inceldiği için seyrekleşir ve dökülmeye başlar
Argan yağlı olduğu bahsedilen şampuanda argan yağı en son sıralarda
Neden?
Şöyle size tarif edicem.
Hani sosyal medyada limonsuz limonata çıktı bir instagram sayfasının açıklamalarında. İşte onun gibi eğer aktif ana görselde, şişe önünde belirtilen ana hammadde argan olur, hindistan cevizi olur bunlar eğer son sıralardaysa koklatılmıştır o şişenin içerisine. Yani 400grda %0,01 oranında eklenmiştir. Siz bundan ben argan yağılı şampuan kullanıyorum sanarak aslında kandırılıyorsunuz.
Bir şişe fiyatı 23,75tl bana göre bu içeriğe bu fiyat çok fazla.
Uygun fiyatlı alternatif arıyorsanız mesela YeşilMarka var. Çokda sevdim kullandığım süre içerisinde aynı fiyat bandındadır, Helal sertifikası vardır, içerisinde sülfatın hiçbir çeşidini kullanmaz. Paraben vs kullanmaz asla koruyucu olarak. 19 Bitki özlüsünü deneyebilirsiniz. gerçekten içerisinde 19 bitki vardır hemde ilk sıralarda okursunuz bu maddeleri.
Aslında uzun uzun yazmak isterim sizlere şu şampuanlarda dönen dolapları ama firmalar genellikle engelliyor beni sevdiğim bu siteyede zarar vermek istemiyorum.
ödeyeceğiniz ücreti ambalaja, marka ismine lütfen ödemeyin. İçeriğe ödeyin inanın çok güzel faydasını görürsünüz.

Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz
Ben şişeden şişeye değiştiriyorum bittikçe çünkü kullanmak ve bilgi vermek zorundayım blog yazarıyım (ama beni parayla satın alınan blog yazarlarıyla lütfen kıyas etmeyiniz, hiçbir firma beni kıskacına alamaz, aldırmam)
Mesela uygun fiyatlılarda
Ecowell (yerli markadır, organik sertifikalıdır)
YeşilMarka (yerli markadır, helal sertifikalıdır)
Orta segment fiyat aralığında
Sante (organik sertifikalıdır, ithaldir)
Logona (organik sertifikalıdır, ithaldir)
Urtekram (organik sertifikalıdır, ithaldir)
Markaların çok fazla çeşitlerini denedim.
Örnek sante hindistan cevizi+portakal özlüsü çok güzeldir.
Logona kına özlüsü saçı çok güzel yatıştırır
Urtekram Aloe Vera özlüsü saçın nemini geri kazandırır
Ecowell Organik Mersin Suyu çok güzel saçı yatıştırır, yumuşacık yapar.
Bu markalar sodium coco sulfate kullanır. Google yazın bu maddeyi blogumda uzun uzun anlattım nedir diye. saçı kazımaz asla, köklerde birikmez.
Logona Organik Tüm Saç Tipleri İçin Bakım Spreyi mesela 2.şişemi kullanıyorum saç kremi kullanmanıza gerek kalmadan saçınızı yumuşacık yapar. İçerisinde doğal betain vardır. Çok hızlı saçın uzamasını ve beslenmesini sağlar.

John frieda nin mucizevi etki ve düzlestirici özellikli olani tek gecerim kullandiklarim icinde ama gel gör ki artik cok pahalilandi.indirimlerden yakalardim dolara bu kadar zam gelmeden önce .loreal elseve boyali saclar icin olani da ikinci tercihimdir.Ama şu an dove yipranmis saclar icin ani aldim sasirtici derecede memnun kaldim.sac kremi de aynisi.tavsiye ederim.

Eyüp Sabrinin şampuanında
Sodium Laureth Sulphate

Yani sülfatın içerisine etilen oksit eklenmiş halidir.
Ne yapar;
Saç yüzeyini kazır ve saçınızı güçsüzleştirir
Sonuç;
İncelen saçlar, hacmini kaybeden saçlar
Uzun süreli etkisi;
Uzun süreli kullanımda saçlar inceldiği için seyrekleşir ve dökülmeye başlar
Argan yağlı olduğu bahsedilen şampuanda argan yağı en son sıralarda
Neden?
Şöyle size tarif edicem.
Hani sosyal medyada limonsuz limonata çıktı bir instagram sayfasının açıklamalarında. İşte onun gibi eğer aktif ana görselde, şişe önünde belirtilen ana hammadde argan olur, hindistan cevizi olur bunlar eğer son sıralardaysa koklatılmıştır o şişenin içerisine. Yani 400grda %0,01 oranında eklenmiştir. Siz bundan ben argan yağılı şampuan kullanıyorum sanarak aslında kandırılıyorsunuz.
Bir şişe fiyatı 23,75tl bana göre bu içeriğe bu fiyat çok fazla.
Uygun fiyatlı alternatif arıyorsanız mesela YeşilMarka var. Çokda sevdim kullandığım süre içerisinde aynı fiyat bandındadır, Helal sertifikası vardır, içerisinde sülfatın hiçbir çeşidini kullanmaz. Paraben vs kullanmaz asla koruyucu olarak. 19 Bitki özlüsünü deneyebilirsiniz. gerçekten içerisinde 19 bitki vardır hemde ilk sıralarda okursunuz bu maddeleri.
Aslında uzun uzun yazmak isterim sizlere şu şampuanlarda dönen dolapları ama firmalar genellikle engelliyor beni sevdiğim bu siteyede zarar vermek istemiyorum.
ödeyeceğiniz ücreti ambalaja, marka ismine lütfen ödemeyin. İçeriğe ödeyin inanın çok güzel faydasını görürsünüz.
Onerebilecegin bir urun varsa denemek isterim ozelden de yazabilirsin 🥰

X