Şampuan ve Saç Kremleri Sizi kendisine geri döndüren şampuanınız hangisi?

Diktorya Secret

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2018
5.472
24.409
Merhaba hanımlar hani her seferinde farklı şampuanlar deneriz istediğimiz sonucu alamayınca da herdaim elimizin gittiği bir nevi kürkçü dükkanı olan şampuanlarımız vardır ya sizin ki hangisi?
Benim ki dönüp dolaşıp kendimi bulduğum loreal elseve komple onarıcı 5 şampuan :21:

Son düzenleme:
Yok ki... illa bir error veriyor saçım şişenin bitimine doğru
çözümü cok başka buldum ben bir kac aydır
Sacimi yikayacagim zaman neye ihtiyaci var ona bakiyorum
Bu yüzden dönüşümlü olarak 3 4 sampuan kullaniyorum su an ve cok daha sağlıklı duruyor saç
Ben eğer kullandığım üründen istediğim sonucu alamadıysam elim loreal elseve den başkasına gitmiyor.. bu şampuanı okadar uzun süredir kullandım hiç bir şikayetim olmadı.. ama işte yeni ürün deneme merakı oluyo herkeste olduğu gibi dayanamayıp ay bu nasılmış bi deniyim diyerek alıyorum şişenin sonuna yakın saçıma yaramışmı yaramamış mı anlaşılıyo yok ya bu iyi degilmiş deyip elseve alıyorum tekrar..

Ben eğer kullandığım üründen istediğim sonucu alamadıysam elim loreal elseve den başkasına gitmiyor.. bu şampuanı okadar uzun süredir kullandım hiç bir şikayetim olmadı.. ama işte yeni ürün deneme merakı oluyo herkeste olduğu gibi dayanamayıp ay bu nasılmış bi deniyim diyerek alıyorum şişenin sonuna yakın saçıma yaramışmı yaramamış mı anlaşılıyo yok ya bu iyi degilmiş deyip elseve alıyorum tekrar..
Saçın sevdiyse iyi,kac sise bitirdim ben ondan cesit çeşit her biri acayip döktü o yüzden gözümde bir öcü kendileri ☺

Bende de şu saç dökme olayını en çok pantene yapıyor gerçekten.. heralde içindeki pro-v ler benim saçıma fazla geliyor :KK70:
Pantenin en hafifi aqua olani bile ne bicim yaglandiriyor benim kafayı ... glissler de ağır geliyor bana ama mesela saçım baya birbirine girdiyse glissle yikamam yetiyor butun düğümlerin çözücüsü gliss 😂

Pantenin en hafifi aqua olani bile ne bicim yaglandiriyor benim kafayı ... glissler de ağır geliyor bana ama mesela saçım baya birbirine girdiyse glissle yikamam yetiyor butun düğümlerin çözücüsü gliss 😂
Gliss de sabah yıkıyorum akşamına yağlanıyor saçım fakat kokuları çok güzel.. hangi çeşitini denediysem saçım hiç temizlenmemiş gibi diplerim vıcık vıcık yağlı duruyor pek sevemedim o yüzden.. pantene aqua light tam aksine benim saçımı çok kuruttu duş sonrası durulanmayan kremler bile yetersiz kalmıştı.. :-) ben bir soraki seçimimi elseve in dream long şampuanında kullanıcam çok merak ettim bye bye makas sloganı kırık görünümünü baya azaltıyormuş saçı da çok güzel yumuşatıyomuş 🥰

Kuzucumm demiştim ya elidor- biotin ve çamterebentin şampuan kullanıyorum..

Çok güzel yumuşatıyor kırıkları kırılmış ve yıpranıklığı çoook güzel tolere ediyor.
Kesinlikle matlaştırmıyor dehşet güzel parlatıyor.
Galiba saçı sarıyor tel tel parlak yapıyor..

Saç diplerimde karıncalanma yapıyor,
Bir kıpraşım hissediyorum..

Tek kötü yani erken yağlandırıyor sanki.
:KK76:

Kuzucumm demiştim ya elidor- biotin ve çamterebentin şampuan kullanıyorum..

Çok güzel yumuşatıyor kırıkları kırılmış ve yıpranıklığı çoook güzel tolere ediyor.
Kesinlikle matlaştırmıyor dehşet güzel parlatıyor.
Galiba saçı sarıyor tel tel parlak yapıyor..

Saç diplerimde karıncalanma yapıyor,
Bir kıpraşım hissediyorum..

Tek kötü yani erken yağlandırıyor sanki.
:KK76:
elidorlarda şu saç derisinde karıncalanma hemen hepsinde oluyo uyuz oluyorum hiç durmuyor devamlı kaşınıyo ister istemez kaşıyorum kaşıyıncada pul pul oluyo diplerim kepek gibi böyle hiç hoşuma gitmiyo o görüntü kaşıntı oluyo sendede dimi bu iyi bişeymi yoksa kötü bişeymi bilmiyorum ama ben çok rahatsız oluyorum kuzum yaa :KK19:

Fena halde dökülen saçlarımı pantene saç dökulmelerine karşı olanı kendine getirdi özellikle banyo yaparken elim sürekli saç olurdu elime gelirdi saçlarım şuan 1 tane bile gelmiyo

Fena halde dökülen saçlarımı pantene saç dökulmelerine karşı olanı kendine getirdi özellikle banyo yaparken elim sürekli saç olurdu elime gelirdi saçlarım şuan 1 tane bile gelmiyo
Pantenein dökülmelere karşı şampuanı bile oluk oluk döktü saçlarımı çektikçe elime geldi saçlar resmen.. mevsim geçişlerinde dökülmelerim olur benim ozamanda loreal elseve arginine kullanıyorum çok faydasını görüyorum..

Pantenein dökülmelere karşı şampuanı bile oluk oluk döktü saçlarımı çektikçe elime geldi saçlar resmen.. mevsim geçişlerinde dökülmelerim olur benim ozamanda loreal elseve arginine kullanıyorum çok faydasını görüyorum..
O zaman demek ki herkesin saç tipi farklı herkese her şampuan yaramıyo ben çok şampuan degistirdim bunda kaldım artık deneyerek bulmak en iyisi tavsiyeler pek işe yaramıyo bende yaramadı yani

O zaman demek ki herkesin saç tipi farklı herkese her şampuan yaramıyo ben çok şampuan degistirdim bunda kaldım artık deneyerek bulmak en iyisi tavsiyeler pek işe yaramıyo bende yaramadı yani
Aynen öyle bana iyi gelen ürün sana iyi gelmeyebilir sana iyi gelen de bana.. Herkesin saç tipi farklı bende öneriyle çok ürün denedim ama hiç bir faydasını görmedim..

Merhaba hanımlar hani her seferinde farklı şampuanlar deneriz istediğimiz sonucu alamayınca da herdaim elimizin gittiği bir nevi kürkçü dükkanı olan şampuanlarımız vardır ya sizin ki hangisi?
Benim ki dönüp dolaşıp kendimi bulduğum loreal elseve komple onarıcı 5 şampuan :21:
Ben yves rocher hacim veren şampuan kullanıyorum çok memnunum. Paraben, tuz ve boya yok

Tony&guy. Hem saçımı yumuşacık yapıp parlatiyo. İçindeki keratin le çok güzel bakım yapiyo. Hem market sampuanalrinin aksine bununla yikadgmda saclarimin gerçekten temzilendginini hissdeyiorym. Hemde mis gibi tertemiz yumuşacık bı kokusu var. O koku bile insana mis gibi temizlik hissi veriyo. Ben maskesiyle beraber kullanıyorum daha etkili oluyo. Gratis indirimlerinde mutlaka yakalayıp bı şans verin

X