• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizede oluyormu yardım lütfen :(

Amphitrite35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
201
83
298
bende 5 yıl önce PA ile karşılaştım ve iki yılda bir kendini hatırlatıyor, en son geçtiğimiz ay uykudan uyanarak yaşadım ama allaha çok şükür büyük bir sıkıntı yapmadı bu sefer pek,bende pa krizinden sonraki günler çok garip geçiyo, kafamda sürekli düşünceler sıkıntılar iç konuşmalar aynı şeyleri sorgulayıp durma, hiç olmıyacak bir anda bile bişeyi düşünken ,biri ile günlük hayattan konuşurken sanki o konu yada o andaki olaylar da sıkıntı yaratacak bişey varmış gibi his beliriyo içimde , buda hep neden böyle oluyo diye sorgulamama konuştuğumuz veya o anda yaşadığım olayda bana sıkıntı yaratacak şeyin ne olduğunu bulamamama neden oluyo ve sürekli aynı şeyleri düşünüp duruyorum. mesela sıkıntı yaratacak bir konu olsa ,şundan dolayı diyip kendimi rahatlatabiliyorum, ama sıradan bir anda mutlu bişeyden bahsederken bile içimde böyle bir his olunca içimde çatışmalar başlayınca acaba başka bir psikolojik rahatsızlık mı diye düşündüyüyor. sizde oluyomu böyle lütfen yorum yazın.

bu arada kızlar doğum yapmayı düşünüyorum sizce ne yapmam gerekir doktora filan girmek gerekiyormu, hamileyken bebeğede yansır diye endişe var içimde . doğurursam çocuğuma sağlıklı bir anne olamıycam diye korkuyorum :(

Son düzenleme:
Evet canim ataklardan sonraki gunlerd3 bende de oluyordu bahsettigin his. Karsimdakinin konusmasi sikinti yaratiyodu. Ama bunun nedeni ataktan sonra kafanda dolasan dusunceler. Atagin etkileri hemen gecmiyorki.tekrar korku kaygi basliyor. Baska bir rahatsizlik değil kesinlikle.

çok geçmiş olsun öncelikle bende 4 yıl önce tanıştım payla ve sonrasındada anksiyeteyle senin yaşadığın anksiyete bozukluğu yani kaygı endişe bozukluğu çok si nir bozucu bir hastalık iyi düşünmeye bunu yapmak zorda olsa başka çaresi yok yoksa daha sonra içinden çıkılmaz bir hal alıyor her a korku her an endişe ince düşününen insan hastalığı hatta 10 gündür yaşıyorum ilaç içmemek için direniyorum acil şifalar diliyorum hepimize

Çok teşekkürler aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek çok iyi geliyor . Bende özellikle dikkat ettiğim adet dönemlerinde daha çok yaşıyorum bu garip duyguları ne olduğunu kendi içimde bile tarif edemiyorum çok garip hisler yaşıyosun o anda sanki dejavu yaşadığındaki gibi filan noldu bana şimdi böyle neden böyle hissettim durduk yere diye sorgulayıp düşünüp düşünüyorum kendi içimde uzun süre ...

ah ah o adet donemleri zaten ıkı katı oluyorum cnm herşeyi duşunmeyeceksin ince ince bende en mutlu ortsmda he bi huzursuzum sürekli düşünüyorum azcık bir yerim agrısa acaba bileymi var diyorum bizleri ancak bu rhtsızluğı yaşayanlar anlar onun için bende burda takılıyorum sohbet dertleşme iyi geliyor

çok geçmiş olsun arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun.

aminn, allah daha beter durumlara düşürmez inşallah.
bazen öyle oluyor ki delirmekten ve kendimi kaybedip sevdiklerimi üzmekten korkuyorum.
yakın zamanda çocuk düşünüyorum, ona sağlıklı bir anne olamamaktan , kötü bir anne olmaktan korkuyorum hep :(

Back