- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi Amphitrite35
bende 5 yıl önce PA ile karşılaştım ve iki yılda bir kendini hatırlatıyor, en son geçtiğimiz ay uykudan uyanarak yaşadım ama allaha çok şükür büyük bir sıkıntı yapmadı bu sefer pek,bende pa krizinden sonraki günler çok garip geçiyo, kafamda sürekli düşünceler sıkıntılar iç konuşmalar aynı şeyleri sorgulayıp durma, hiç olmıyacak bir anda bile bişeyi düşünken ,biri ile günlük hayattan konuşurken sanki o konu yada o andaki olaylar da sıkıntı yaratacak bişey varmış gibi his beliriyo içimde , buda hep neden böyle oluyo diye sorgulamama konuştuğumuz veya o anda yaşadığım olayda bana sıkıntı yaratacak şeyin ne olduğunu bulamamama neden oluyo ve sürekli aynı şeyleri düşünüp duruyorum. mesela sıkıntı yaratacak bir konu olsa ,şundan dolayı diyip kendimi rahatlatabiliyorum, ama sıradan bir anda mutlu bişeyden bahsederken bile içimde böyle bir his olunca içimde çatışmalar başlayınca acaba başka bir psikolojik rahatsızlık mı diye düşündüyüyor. sizde oluyomu böyle lütfen yorum yazın.
bu arada kızlar doğum yapmayı düşünüyorum sizce ne yapmam gerekir doktora filan girmek gerekiyormu, hamileyken bebeğede yansır diye endişe var içimde . doğurursam çocuğuma sağlıklı bir anne olamıycam diye korkuyorum
bu arada kızlar doğum yapmayı düşünüyorum sizce ne yapmam gerekir doktora filan girmek gerekiyormu, hamileyken bebeğede yansır diye endişe var içimde . doğurursam çocuğuma sağlıklı bir anne olamıycam diye korkuyorum
Son düzenleme: