Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
benimde bi sohbet alanım olsun istedim.
sizce zor olana ulaşınca o hayallerde büyütülenler gerçekleşir mi yoksa bütün sihir kaçar mı?

Ben de çoğu zaman düşünüorum bunu.
Benle çok ilgilenen,peşimden ayrılmayan çıkana kadar elinden geleni yapan bazı erkeklerle çıktığımda sanki benimle olabilmek için çabalayan uğraşan adam o değilmiş gibi birden değişiverdiler
Erkeklerde çok vardır bu huy.hayatına girene kadar canım cicim,girdikten sonra sorumsuzluk diz boyu

ben sevdiğime hep uzak kaldım. gözümde büyütmüşüm sanırım. vazgeçtiğimde o zaman güzel gördüğüm yanları şimdi itici geliyor. birlikte olamamamıza rağmen.

Son düzenleme:
Ama senin dediğin farklı bişey.Sen aşk bitince olan duygu değişiminden bahsetmişsin.başlık da benim söylediğim konuyla daha bi alakalı
Senin cevabına gelelim:Aşık insan karşıdakini kosskocaman görür,bulunmaz hint kumaşı sanır herşeyi mükemmeldir ona göre hataları bile.
Ama aşk bitince aslında öyle değilmiş yahu,şu huyu kötüymüş bu yaptığı yanlışmış dersin...aşkın büyüsü bozulmuştur işte o zamann

yok ben söyledim sadece. merak ettiğim birini ulaşılmaz sanıyoruz ya kavuşunca biter mi o büyük aşk. bunu öğrenmek istiyorum.:26::26:

Son düzenleme:
Anladım canıım.kişisine göre değişir.uzaktan görüldüğü gibi biri değildir kabadır mesela derinine inince anlamışsındır saçma huyları vardır vs,o zaman biter evet ben bunu gözümde çook büyütmüşüm dersin.
Amaa tanıdıkça daha da sevceğin,matruşka misali açtıkça içinden daha güzel bi insan çıkan,hayatına daha da girdikçe çook daha iyi bi insan olduğunu gördüğünde o büyük aşk daha daa büyür.
Pek şairane bi yazı oldu sanki

sanki güzel anlattın valla. karşıma çıkmazki o matruşka bebeklerden ben nedense diğer şıkı ihtimal alıyorum:86: erkeklerin genel olarak huyları öyle sanırım değişiyorlar hani diyorlar ya dereyi geçene kadar o misal.

5 yıl şu eşim olan kişiye platonik aşıktım
ve o kadar havalı kendini beğenmiş hep elit kızlarla takılan biriydiki
benimle sohbet etmesi bile imkansızdı
kardeşiyle arkadaştım ona ramen hiçbir şekilde sohbetimiz olmadı düşünün
benden büyük güzel ve havalı kızlarla takılırdı hep
sonra kafama koydum kardeşine msnde anlattım herşeyi
hoşlandığımı uzun zamandır falan filan
ama yemin ettrdim abine söyleme die
oysaki yanındaymış msn konuşmalarını izliomuş
sonra fotoğrfını göster falan demiş gösterince msnimi eklesn demiş bende ekledm
sonraaaaa 2,5 yıl sevgili olduk o geceden itibaren hiç ayrılmadan
ve evlendik şimdi 1 yıllık evliyiz
büyüsü şöyle bozuldu aşırı havalı olarak gördüğüm kişinin çok sıcakkanlı ulaşılmaz olmayan biri olduğunu öğrendim onun haricinde herşeyi süperrr

çok şeker :) inşallah bozulmaz da. bende platonik birini düşünüyorum. kafamda büyütüyorum galiba acaba olursa ( hiç sanmıyorum ) bozulur mu herşey.:26:

Bak duy bunları olmaz diye bişey yok hayatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…