Size onceden cok ac cektirmi biri daha sonra size muhtac olsa

çok yakın bir zamanda yaşadım malesef! bana çook acılar çektirmiş biri bana fena halde muhtaç olmuş ve kapıma gelmiş sırt çevirdim ama içimi bana sorun çok üzüldüm ama taviz yok:umursamaz:

aslında çok yufka yürekliyim ama karşımdakinin kim olduğuna bağlı yardım edip etmeyeceğim
asla yüzüne dahi bakmam dediğim insanlar var onlara etmem

tabiiki ederim, muhtaç durumda ki bir insana sırtımı dönemem ben, o an düşünmem bile

yardım edeceğimden eminim
allah rızası için yaparım
yarın benim muhtaç olmayacağım ne belli

eski ben olsa herşeyi untur yardım ederdim ama şimdi kıçınada bi tekme ben atarım ..napalım onlar beni bu hale getirdii...allahın belaları gitsinler ne ..ok ları varsa yesinler kimse görünmesin gözüme hemde hiç kimsee...:delphin::delphin:o kadar sinirliyimki bu konuda hatta ölüyorum azıma tükür iyleşecem dese bile dönüp bakmam ..okadar yanii...(aman allahım ben nasıl bu hale geldim )

Son düzenleme:
bu bi erkekse ve sevgi aşk meşk olayı varsa asla ama asla yardım etmem.Ama eski bi dostumsa ve beni çokta kırmış olsa yardım ederim ama yardımım o anlık olur daha soonrasında onunla barıştığım yada kırgınlığımın ortadan kalktığı anlamına gelmez kin besleyen birisi değilim sadece Allah korkusu olan bii insanım yardım ederdim.

Yardım ederdim herhalde zaten Allah vurmuş bir de ben vurmayım Allahından bulsun derdim yardımımıda esirgemezdim fazlası olmazdı ama.

Beni üzen kişi artık muhatabım değildir ki sorunlarından haberim olsun..
Yolda görsem yüzüne bakmam..:umursamaz:

beni nasıl üzdüğüne bağlı
duruma göre degişir kesin ve net bir cevap veremem...

hayatımda insanlara bir kez şans veririm ve o şansı değerlendiremediklerinde benim için bitmiştir artık hayatımda yoktur ve bunuda kendilerine hissettiririm o nedenle yardımımı istemeyez hayatımda yoktur çünkü.
verilen her ikinci şansda hüsranla sonuçlanıyor bu hayatta nasılsa affeder diye düşünerek hiç çekinmiyorlar kırmaktan incitmekten

kesinlikle bende yardim etmem zamaninda bana aci cektirmis insana neden yardim edeyim ki

benim basıma geldi .vaktınde çok kırdı yaraladı benı bununla kalmayıp iftira atıp butun ailemi bana karsı kotuledi... sonrasında bu kızın bası sıkıstı ve benden yardım istedi bende insanlık bende kalsın dedım (salağım ben salak) ve yardım ettım..
aradan zamöan gectı benım yaptıklarım havaya uctu.. ve aynı seylerı yaptı tekrar Allaha havale ettım .. şuan karsılasmak istemıyorum.
son olarak bu kız benım evıme gelmek istiyor şimdi yatılı 15gun kalcakmıs peeehh çok beklerrrr gitsin baska biyerde tatılını yapsın..
şeytan gorsun yuzunu..

bana çektirdiği acıları söylemeye dilim varmıyor. açıkcası bahsedemeyeceğim kadar büyük olaylar döndü. ve açıkcası, bu kişi bir gün benden daha beter bir duruma düşse, onu kaldırmak için yardım dahi etmem. ilahi adalete inanan biri değilim. bu dünyada kötüler hep kötüdür, içlerinde tek iyilik yoktur, kendimizi kandırmayalım. ve bu insanlar ne yapar ne eder, sonunda yine çıkar kapısı bulurlar. o yüzdenki umarım bir gün kat kat çekecektir...

Back