• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size Ne Takildi..

az takanda cok takanda oluyo herkes durumuna göre yapıyor yerimseniben
bana künye saat bir set 2 bilezik takıldı eşim taraftan :1closedeyes:
ailemde 2 bilezik bir set bir künye takmıstı :utangac:

bana eşim set taktı
10 bilezik takdılar kaynanamlar
nişanda takılan saat ve künyeleri vermedim bilezikleri verdim geri sadece
bide eşim yüz görümlüğü taktı bana kelepçe bilezik

cok sacma bi konu bence de ... ne anlamsiz herkes gucune gore butcesine gore takar gelinine damadina..

Arkadaşlar nişandamı yoksa düğündemi damada saat takıcaz?peki onlar ikisindedemi set takar,bide,sevgili senayburge geri verdim demişsin neden geri verdin?

biz nişanda taktık saat.ama düğünde de takılabilir. isteğe göre değişir.bi arkadaşım hem nişana hem düğüne saat taktılar ayrı ayrı.set de duruma göre bana nişanda set ve saat takıldı

Sizlere bi soru:Düğünde yada nişanda takılan takılar gelin ve damadın olmazmı?birde neden nişanda takılan bilezikler geri veriliyor?düğünde takılsın diyemi?e ozaman herkesi kandırmış olmuyorlarmı?

Sizlere bi soru:Düğünde yada nişanda takılan takılar gelin ve damadın olmazmı?birde neden nişanda takılan bilezikler geri veriliyor?düğünde takılsın diyemi?e ozaman herkesi kandırmış olmuyorlarmı?

bu soru yöreye ve ailenin maddiyatına göre değişir.

mesela geline 5 bilezik takacaklarsa 2 sini nişanda 3 ünü düğünde taksınlar hem böylece kimse kırılmamış olur.

nişanda ve düğünde takılanlar elbette gelinle damadın olur. ama ailelerin maddi gücüne de bağlıdır.boshayallersmile

bana 8 adet kalınlardan bılezık set takımı 5 adet yuzuk 2 saat 2 adet bıleklık onların taktıkları bunlar hepsını kayınvalıdemelr aslında esim aldıda onlar taktılar yanı kayınvalıdemn bana 1 tek tas yuzugu gectı yınede sagolsun esıme tabı ayrıca tesekkur edıyorum canm askım yaa sevıyorum bu adamıkaydirigubbakcemile3

Kızlar nişan ve düğünde kız ve erkek tarafı birbirine ne takar?biz nisan gbi yapcaz nişanı seneyede düğün nişanda babamlar ona saat banada bilezik takıcaklar.kayınvalidem ağzımı yokladı 3-4 kez bilmiyorum dedim utandım ama inad ediyo ne istiyosun diyo sizce ne söylemeliyim?

Kızlar nişan ve düğünde kız ve erkek tarafı birbirine ne takar?biz nisan gbi yapcaz nişanı seneyede düğün nişanda babamlar ona saat banada bilezik takıcaklar.kayınvalidem ağzımı yokladı 3-4 kez bilmiyorum dedim utandım ama inad ediyo ne istiyosun diyo sizce ne söylemeliyim?

neyi uygun görürseniz onu takın demen yerinde olur diye düşünüyorum.

a.s

tebrik ederim bu arada:)

maddi durumu olanlar takar tabi.. ya olmayanlar???

özendirici olmuyor mu hanımlar biraz ? ben şahsen yazamam oonu taktılar bunu taktılar diye cidden utanırım...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::içelim::içelim::içelim::içelim:

kızlarrr benim düğün 4 ay sonra..şimdiden 9 bilzk ve trbzon seti aldlar....gösterişşş olarak söylemiyorumm olmasada olur allah huzur saglık versin altın denilen hiç bşy...belki bana bşy takmasalar zoruma gider üzüledebilirdim..ama nebilim çok önemsemiyorum..

sevgili nem arkadaşım eşinin taraf nereli?maşşallah sadece nişan için çook iyi takmışlar düğün +nişanda bunları bulamayan var.şimdi sana yapıldıyo diye anlamıyosun ama yapılmasaydı emin ol azda olsa üzülürdün değerini bil.allah mesud etsin
herkese önce sağlık sonra huzur arkasındanda mutluluk dilerimmm

bana nisanda kenarları pırlantalı zumrut kolye ve kupe takıldı birde 5 tas takıldı ben sectım hepsini babam bana degısık bır bılezık taktı annemde saat ve kolye taktı

sevgili nem arkadaşım eşinin taraf nereli?maşşallah sadece nişan için çook iyi takmışlar düğün +nişanda bunları bulamayan var.şimdi sana yapıldıyo diye anlamıyosun ama yapılmasaydı emin ol azda olsa üzülürdün değerini bil.allah mesud etsin
herkese önce sağlık sonra huzur arkasındanda mutluluk dilerimmm

cnm malatyalıyım:)belki dedigin gibi takılmasa bşy üzülürdüm tabi bukdr takmaları grurumu okşamıyor deil..ama inan huzur saglık bunlardan daha önemli:)allah herkesin gönlüne göre versin inş:)

Back