Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar nişandamı yoksa düğündemi damada saat takıcaz?peki onlar ikisindedemi set takar,bide,sevgili senayburge geri verdim demişsin neden geri verdin?
Sizlere bi soruüğünde yada nişanda takılan takılar gelin ve damadın olmazmı?birde neden nişanda takılan bilezikler geri veriliyor?düğünde takılsın diyemi?e ozaman herkesi kandırmış olmuyorlarmı?
Kızlar nişan ve düğünde kız ve erkek tarafı birbirine ne takar?biz nisan gbi yapcaz nişanı seneyede düğün nişanda babamlar ona saat banada bilezik takıcaklar.kayınvalidem ağzımı yokladı 3-4 kez bilmiyorum dedim utandım ama inad ediyo ne istiyosun diyo sizce ne söylemeliyim?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi::lepi::içelim::içelim::içelim::içelim:maddi durumu olanlar takar tabi.. ya olmayanlar???
özendirici olmuyor mu hanımlar biraz ? ben şahsen yazamam oonu taktılar bunu taktılar diye cidden utanırım...
Sizlere bi soruüğünde yada nişanda takılan takılar gelin ve damadın olmazmı?birde neden nişanda takılan bilezikler geri veriliyor?düğünde takılsın diyemi?e ozaman herkesi kandırmış olmuyorlarmı?
sevgili nem arkadaşım eşinin taraf nereli?maşşallah sadece nişan için çook iyi takmışlar düğün +nişanda bunları bulamayan var.şimdi sana yapıldıyo diye anlamıyosun ama yapılmasaydı emin ol azda olsa üzülürdün değerini bil.allah mesud etsin
herkese önce sağlık sonra huzur arkasındanda mutluluk dilerimmm