ilk gelın oldugumdan ıstıyerek ve severek taktılar hangı zengınlerden oldugunu soylesem tanıyabılcekmısınız CADIARZUaz takmışlar kızım hangi zenginlerden bunlar CADIARZU
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk gelın oldugumdan ıstıyerek ve severek taktılar hangı zengınlerden oldugunu soylesem tanıyabılcekmısınız CADIARZUaz takmışlar kızım hangi zenginlerden bunlar CADIARZU
Heh iştee böyle saçma bir konu açılırsa,biri bişey der diğeri alınır.Sonuçta nefis denen bişey olduğu için bazıları ister istemez etkilenir.Bütün mesajları okumadım sadece bikaçı bana bu fikri vermeye yetti.Neyse ben zaten altın vs hiç sevmem ve takmam da.Ama bilirim ki bizim toplum çok değer verir ...Sonuçta bence yazık böyle konular açmayında ,bazıları gerksiz yere üzülmesin arkadaşlar...Bu bir abla tavsiyesi idi.Kimseyi taşlamak amacım yoktu.
sorun olmadı canım. baya takılmış da ondan dedik.gözümüz yok
Yaa uff bana göre boş yatırımmış faso,fiso bi ark.evlendi annesi kız kardeşine 6 bilezik bir set istemiş,ark.set istemediğinden 7 bilezik gr vermişler CADIARZU
Ya bide bana herşeyi eşim yaptı blezikleri aldı diyo sadece bilezikle çözülse geri kalanları kim yaptı acaba??
Durumları yoksa yatırımmış falan boş çünk, diyelim 10 bilezikk istediler adamın durumu yokk zaten, onu borçla alır düğünden sonrada eldekilerde gider:1closedeyes:
Bunları yazma amacım bazı ailleler işte iilede istiyoruz diye diretirler ya ondandıı:1closedeyes:
kimsenin kımsede gozu yoktur Allah olana olmayana daha cok sevrsın ama soyleyıs tarzınn cok farklıydı canım alınganlık felan yaptıgımı sanmayın sen cok dıyorsunn ama bızım akrabalarda az dıyoo herkez bır ayrı konusuyo anlıycann dıyceksın sızın akrabalar ne ac gozmusss ama bızım koken doguu asıret o yuzden her kafadan bır ses zaten su altın meselesı bır ayrı dert sırf bunun yuzunden nıkah ıstıyorum sadece
yok canım hıı köken öyleyse çok olur. ama biz de nişanlarda takılmaz pek. hatta normalde kız evi hiç takmaz ama takıldı bizde..biz de fazla takılmadığı için bana tuhaf geldi o yüzden yani.
ay_82 canım soruyorlar soyluyoruzzz bu seferdeee sacma sacma konusuyorlar ya sormayın yada soyleyınceee alay gecmeyınnn sankı bız meraklıyız altına suya buna huzurum olmayınca ben napıyım altını parayı pırlantayı benım esımın bana sevgısı altına deger
BENDE ONU DİYORUM CANIM ALLAH İNSANA HUZUR VERSİN O EN BÜYÜK ZENGİNLİK...SORUYOLAR SÖYLÜYORUZ EVET NE VAR BUKADAR SORUN EDECEK ANLAMIYORUM HELE ÜZÜLMEK NE DEMEK? VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH ARKADAŞLAR MAKSAT MUHABBET:hulya: