• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size Ne Takildi..

Babyke

♥
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
5.860
2
358
Diğer
sohbet olsun diye konuyu actik.. katilmak istemeyen yazmasin.. sacma bulanda yazmasin

Son düzenleme:
kpederim takti ince burma 2 tane :delphin:
büyük görümce küçük görümce ve en büyük abisi bilezik taktilar düz ince bişi
diğer iki kaynım bişi takmadı mirmirmirmir
akrabaları zaten yoktu kimse de gelmedi kaydirigubbakcemile
bütün tahsilat bizim tarafın buyrunnnnnnnnn
:lepi:

benim kayınvalidem 1 bilezik taktı
kayın pederim set taktı
amcası 1 bilezik taktı
eltimin 1 bilezik taktı
bi eltim kolye taktı
dedesi 1 bilezik taktı
halası yüzük artı çeyrek taktı
babaanne yüzük taktı
annem damada yarım altın taktı
ve onun devamında paralar takıldı işte :)

kayınpederim ve kayınvalidem toplamda 6 bilezik taktılar
kayınbiraderim de 1 tane

benim kayınvalidem 1 bilezik taktı
kayın pederim set taktı
amcası 1 bilezik taktı
eltimin 1 bilezik taktı
bi eltim kolye taktı
dedesi 1 bilezik taktı
halası yüzük artı çeyrek taktı
babaanne yüzük taktı
annem damada yarım altın taktı
ve onun devamında paralar takıldı işte :)

ya bişi merak ettim damada nişanda mı altın takdınız bende öyle diyorum da bizimkiler olmaz nişanda takılan kızın oluyo ayıp olur dedıler saat takcaz ama cok saatı oldugundan ben altın takalım dıyorum

biz de saat taktık canım. değerinden çok hatıra bence nişanlın için. yine saat takın siz. ona hatıra nişanımda takıldı die.ama düğüne damada altın takarız belki

canım bizde çok düşündük ama nişan aile arasında yapıldı ama tabi kalabalık oldu yinede.saat ve künye düğünde takıcağımız için en güzeli annemin yarım altın takması güzel olur dedik sonra düğünde ne takıcaktık düğün daha önemli düğünde hatıra kalır işte :) zaten niişan kız içindir kız eksiğini alır nişanda takılanlarla bende nişan ertsi gittim bozdurdum bankaya attım para ve altınları nişanlımında haberi var o bize yatırım olarak kalıcak.nişanda saati takarsan düğünde ne takıcaksın ikisinde de saat takarsan anlamı kalmaz bencee.

canım benim nişanımda 3 tane burma bilezik 1 tane trabzon hasırı 1 tane künye 1 tane annem yazılı kolye pırlanta kolye ve 5 ve tek taş ve pırlanta halka küpe set saat felanda dügünde

canım benim nişanımda 3 tane burma bilezik 1 tane trabzon hasırı 1 tane künye 1 tane annem yazılı kolye pırlanta kolye ve 5 ve tek taş ve pırlanta halka küpe set saat felanda dügünde
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

az takmışlar kızım hangi zenginlerden bunlar CADIARZU

az takmışlar kızım hangi zenginlerden bunlar CADIARZU

olan var olmyan var demü amasırnaşık şey
bana da şeey kem küm-tatlicadiarzu-
aman işte üç beş kuruş takıverdiler işte 5 taşım halan yok mesela:delphin:

Eşimle para biriktirdik 5 bilezik aldık düğünde takması için,onunda üstüne sevgili kayınbabam ve kayınvalidem kondu,biz takıcaz bunları düğünde diye.Eşimin amcası incecik bir bilezik taktı,takarken kırıldı zaten salonda akannehir

Eşimle para biriktirdik 5 bilezik aldık düğünde takması için,onunda üstüne sevgili kayınbabam ve kayınvalidem kondu,biz takıcaz bunları düğünde diye.Eşimin amcası incecik bir bilezik taktı,takarken kırıldı zaten salonda akannehir

oha diyorum başka bir şey demiyorum

Kzılar benim düğünümde de çok bilezik dakıltı benim abim ablam babam annem hepsi tektek burma taktılar eşimin de annesi babası ayrı ayrı taktı 2 görümcem de öyle taktı ama ince idi.. iş yerinden de taktılar toplamda baya bir bileziğim oldu gelen çeyrekler vs ile bir ev için önden vermeğe çok işe yaradı daha sonra da borçlara gitti şimdi şimdi eşim bana tekrar yapacağına söz verdi ama altın çoooook pahalı...
EŞ olarak keyfiniz yerinde olsun varsın takı takılmasın...Ama kadına da altın yakışıyo öle burma değilde diğerleri güzel...hihoyyyt

Kayinvalidemler 8 Bilezik, 1 normal set, 1 Hasir set, 4tane yüzük, ayriyetten bir Trabzon bilezigi taktilar,

El öpmede ise 23 resatli olan su bilezik midir,künyemidir anlamadim,onlardan taktilar ve 2 bilezik

Son düzenleme:
30 tane bilezik takıldı,tabi içinde çok incesi de var çok kalınıda
dlkkcr canım üzülme benim amcamın oğlu taktı incecik bileziği
neyseki kırılmadı kaydirigubbakcemile2
ya çok önemli değilde adı bilezik olsun diye niye takarlar ince bilezik anlamam
satsan çeyrekten az eder:)))
360 tanede çeyrek takıldı.
hepsini sattık
hiç bişey kalmadı

ya bişi merak ettim damada nişanda mı altın takdınız bende öyle diyorum da bizimkiler olmaz nişanda takılan kızın oluyo ayıp olur dedıler saat takcaz ama cok saatı oldugundan ben altın takalım dıyorum

bizimkiler nişanda nişanlıma altın taktılar. Düğün sonunda annesi "al kızım altını" dedi. "yok onda kalacak o" dedim. almadım. Çünkü paşazade ne künye takar, ne saat takar, ne kol düğmesi ne kravat iğnesi. Altın gayet iyi oldu.

Back