Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kayınvalidem 1 bilezik taktı
kayın pederim set taktı
amcası 1 bilezik taktı
eltimin 1 bilezik taktı
bi eltim kolye taktı
dedesi 1 bilezik taktı
halası yüzük artı çeyrek taktı
babaanne yüzük taktı
annem damada yarım altın taktı
ve onun devamında paralar takıldı işte :)
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehircanım benim nişanımda 3 tane burma bilezik 1 tane trabzon hasırı 1 tane künye 1 tane annem yazılı kolye pırlanta kolye ve 5 ve tek taş ve pırlanta halka küpe set saat felanda dügünde
canım benim nişanımda 3 tane burma bilezik 1 tane trabzon hasırı 1 tane künye 1 tane annem yazılı kolye pırlanta kolye ve 5 ve tek taş ve pırlanta halka küpe set saat felanda dügünde
az takmışlar kızım hangi zenginlerden bunlar CADIARZU
Eşimle para biriktirdik 5 bilezik aldık düğünde takması için,onunda üstüne sevgili kayınbabam ve kayınvalidem kondu,biz takıcaz bunları düğünde diye.Eşimin amcası incecik bir bilezik taktı,takarken kırıldı zaten salonda akannehir
ya bişi merak ettim damada nişanda mı altın takdınız bende öyle diyorum da bizimkiler olmaz nişanda takılan kızın oluyo ayıp olur dedıler saat takcaz ama cok saatı oldugundan ben altın takalım dıyorum