- 25 Aralık 2012
- 893
- 261
- 323
Benimde ayın 4'ünde geldiler sonra 6'sında geldiler cumartesi alışveriş pazar nişan
bana halaa saka gibi geliyooo nişan falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ayın 4'ünde geldiler sonra 6'sında geldiler cumartesi alışveriş pazar nişan
Sanırım benim sözlüm pek bi romantik :)
Beni işten aldı arabaya bindim önümde bi kutu duruyo elime aldım bu ne bu neee diye kurcalarken bi düğmeye bastım '4 şubat 2014 sümeyyem hayatımız bu çikolata kadar tatlı olsun' dedi bana sevdiceğim :) konuşan çikolata diye birşey almış :) daha sonra gttik biyerde yemek yedik elinde sürekli telefon sinir ediyodu beni :) meğer planlar içerisindeymişş:)) yemek yedik kalktık arabaya bindikk ben yine nereye gidiyooozz diye sorarken bebek sahilde indik yürümeye başladık derken tuttu elimden gel dedi bi baktım tekneyi gösteriyor bana :)) tekneye bittik çok hoş bi masa hazırlanmış bizi karşıladılar falan derken sevgilim cebinden küçük not kağıtlarına yazılmış notlar çıkardı hepsini okudum çok duygulandım orda ayaklarım yerden kesildi resmen derken teknede olan kız geldii sizi ön tarafa alalım dedi kalktık ön tarafa geçtik şubat ayı hava buz tekne sallanıyo boğazın ortasındayız acaba ne olucak diye düşünürken şarkımız çalmaya başladı. Mustafa ceceli sevgilim :)) sevgilimin gözlerine baktım köprüyü gösterdi bana adım yazıyodu sözler yazdı hep kendi söylemiş en sonda benimle evlenir misiin yazdı köprüde sonrada sevgilim yüzüğü çıkarıp teklif etti :) benim için çok güzeldi çok özellikle konuşan çikolata harikaydı :)