• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size nasıl bi evlenme teklifi geldi :)

mannitol

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
49
1
6
34
İstanbul
Arkadaşlar hadi herkes sözlüsünün/nişanlısının/eşinin nasıl evlenme tekkifi ettiğini yazsınn :)

BEn başlim ;

Benim sözlüm bi kotunun içine bebek kıyafeti, emzik ve patiklerini koymustu patiğin ipinde yüzük vardı tişörttede bebişlerimin annesi olur musun yazıyodu :)

Arkadaşlar hadi herkes sözlüsünün/nişanlısının/eşinin nasıl evlenme tekkifi ettiğini yazsınn :)

BEn başlim ;

Benim sözlüm bi kotunun içine bebek kıyafeti, emzik ve patiklerini koymustu patiğin ipinde yüzük vardı tişörttede bebişlerimin annesi olur musun yazıyodu :)

Benim evlenme teklifim fazlasıyla romantikti :) 5 Haziran benim doğum günümdü.. 5 Haziran bildiginiz gibi Gezi Olayları Dönemi idi .. Biz de tabi ki direnişteydik.. Günler hep Gezi Parkında geçiyordu :) Nişanlım 5 Haziran'da Gezi Parkı'nda sürpriz bir şekilde hem doğumgünümü kutladı hem de evlenme teklif etti :)

Bu da evlenme teklifini pankartım :))

$IMG_4595401742837.webp

Doğum günü pastamın üzerinde de " Nice Direnişlere ... " yazıyordu :)

$IMG_5773 (1).webp $IMG_5778.webp

Benim paşam da ulusu çok sever, orada ulus cafe var orda teklif etmiştı, diz çöküp çok sasirmistim hatta bi müşteri resimlerimizi çekip sonradan mail atmıştı bize :)

Son düzenleme:

BEn başlim ;

Sanırım benim sözlüm pek bi romantik :)

Beni işten aldı arabaya bindim önümde bi kutu duruyo elime aldım bu ne bu neee diye kurcalarken bi düğmeye bastım '4 şubat 2014 sümeyyem hayatımız bu çikolata kadar tatlı olsun' dedi bana sevdiceğim :) konuşan çikolata diye birşey almış :) daha sonra gttik biyerde yemek yedik elinde sürekli telefon sinir ediyodu beni :) meğer planlar içerisindeymişş:)) yemek yedik kalktık arabaya bindikk ben yine nereye gidiyooozz diye sorarken bebek sahilde indik yürümeye başladık derken tuttu elimden gel dedi bi baktım tekneyi gösteriyor bana :)) tekneye bittik çok hoş bi masa hazırlanmış bizi karşıladılar falan derken sevgilim cebinden küçük not kağıtlarına yazılmış notlar çıkardı hepsini okudum çok duygulandım orda ayaklarım yerden kesildi resmen derken teknede olan kız geldii sizi ön tarafa alalım dedi kalktık ön tarafa geçtik şubat ayı hava buz tekne sallanıyo boğazın ortasındayız acaba ne olucak diye düşünürken şarkımız çalmaya başladı. Mustafa ceceli sevgilim :)) sevgilimin gözlerine baktım köprüyü gösterdi bana adım yazıyodu sözler yazdı hep kendi söylemiş en sonda benimle evlenir misiin yazdı köprüde sonrada sevgilim yüzüğü çıkarıp teklif etti :) benim için çok güzeldi çok özellikle konuşan çikolata harikaydı :)

millet ewlilik tekli,fi almışş ben almadım wala herşey çok hızlı gelişti =))

nişanlımın ailesi bize geldi oturuyorduk bi baktım babası beni istedi şok oldum haberimiz yoktu gerçi nişanlımın da haberi yokmuş sürprizi yapan babası oldu yanii=)

haha sonrası malum iştee =))

benimkide nişandan sonraa bizi yemegee götürdüüü yemek yerinee benim tabagımdan yüzük cıkmıstı ve o aradaa benimle evlenirmisin müzigi calmaya basladı müsterilerr alkıs falan tuttu güzeldi yaa:D:D

26 temmuz 2012 idi :D ben kızmıştım bi konu hakkında konuşmuyordum bir gün iş yerime geldi çıkışta konuşalımmı biraz dedi caddebostana gittik yemek yedik içtik eve bırakacaktı beni bende eve gidicez sanıyordum meğer başka planı varmış evlilik teklifi için kafasında planlıymış herşey bende tesadüf arabada torpidoyu açasım geldi orda minik bi çiçek vardı gülümsedim kapattım ama ben sadece çiçeği gördüm hani ona kızdımda affediyim diye aldı sandım arkada kalpli bi kutu içinde çikolata vardı hadi al onuda dedi benim onu gördüğümü sandı halbuki görmemiştim :D tam e-5 optimumun önünden geçerken benimle bir ömürü paylaşırmısın dedi sanki ben dilimi yuttum bişey diyemedim :D neyse asıl gideceğimiz yere gittik orda tekrar söyledi bagajda kocaman başka çiçek varmış onuda verdi tektaşımıda taktı parmağıma eylüldede evleniyoruz :D

5 buçuk senedir bekliyom nişanlandık 7 martta nikahımız tık yok teklifin amacı kalmadı zaten :47:

Hemen bende anlatayım o zaman :17:

01Ekim12 doğum günümde.. :16: Piknik alanına götürdü beni tabi ben hiç beklemiyorum ya :17: Neyse araba durduğunda inmek için kapıya uzandım ve bana 'sen dur az gözlerinide kapat' dedi. Tabi doğum günüm yaa o yüzden sanıyorum :17: Gözlerimide kapattım bekliyorum, yarım saat oldu ve hala bekliyorum sıkıldım artık gözlerimi açtım baktım yok etrafta bi korku sardı içimi :27: Camı açtım, seslendim nerdesin diye sesime gel hadi diye cevap geldi. :9: İndim arabadan yürüyorum konuş benimle ya diye söyleniyorum arada bi sonunda sesinin geldiği yere geldim. Paşam yere kilim atmış :27: Bi pasta tabak çatal falan pastanın üstünde 'soyadaşım iyiki doğdun' yazısı. :17: Neyse herşey o saate kadar normal ondan sonra baktım bunda bi heyecan var suratı kızarıyor durduk yere, elleri titriyor. Ve benden çöpleri toplamamı istedi. Bi poşet verdi elime, bende çatal tabak falan atıyorum içine çöpe atmak için ayaklandım. Kalktım tuttu elimden otur bi poşetin içine bak belki birşey kalmıştır atma yalnışlıkla dedi. Poşette ne varsa boşalttım yere bi baktım küçük bi poşet daha aldım elime çıkarttım, içinden bi poşet daha onuda çıkarttım kırmızı kutu :17: Elimden aldı hemen, ellerimi tuttu. 'Benim nefesim, yaşama nedenim, soyadaşım olur musun?' diye mırıldandı. Benim gözler doldu tabi ''EVET'' dedim. :16: 09.12.12'de nişanlandık :17: Askerlik dolayısıyla 1 senede öyle geçti :ssz:
Allahın izniyle 21 Haziran'da evleniyoruz :17:

Son düzenleme:
Hemen bende anlatayım o zaman :17:

01Ekim12 doğum günümde.. :16: Piknik alanına götürdü beni tabi ben hiç beklemiyorum ya :17: Neyse araba durduğunda inmek için kapıya uzandım ve bana 'sen dur az gözlerinide kapat' dedi. Tabi doğum günüm yaa o yüzden sanıyorum :17: Gözlerimide kapattım bekliyorum, yarım saat oldu ve hala bekliyorum sıkıldım artık gözlerimi açtım baktım yok etrafta bi korku sardı içimi :27: Camı açtım, seslendim nerdesin diye sesime gel hadi diye cevap geldi. :9: İndim arabadan yürüyorum konuş benimle ya diye söyleniyorum arada bi sonunda sesinin geldiği yere geldim. Paşam yere kilim atmış :27: Bi pasta tabak çatal falan pastanın üstünde 'soyadaşım iyiki doğdun' yazısı. :17: Neyse herşey o saate kadar normal ondan sonra baktım bunda bi heyecan var suratı kızarıyor durduk yere, elleri titriyor. Ve benden çöpleri toplamamı istedi. Bi poşet verdi elime, bende çatal tabak falan atıyorum içine çöpe atmak için ayaklandım. Kalktım tuttu elimden otur bi poşetin içine bak belki birşey kalmıştır atma yalnışlıkla dedi. Poşette ne varsa boşalttım yere bi baktım küçük bi poşet daha aldım elime çıkarttım, içinden bi poşet daha onuda çıkarttım kırmızı kutu :17: Elimden aldı hemen, ellerimi tuttu. 'Benim nefesim, yaşama nedenim, soyadaşım olur musun?' diye mırıldandı. Benim gözler doldu tabi ''EVET'' dedim. :16: 09.12.12'de nişanlandık :17: Askerlik dolayısıyla 1 senede öyle geçti :ssz:
Allahın izniyle 21 Haziran'da evleniyoruz :17:

ayynııı günn nişanlanmısızzzzzzzzzzz:52:

Benim evlenme teklifim fazlasıyla romantikti :) 5 Haziran benim doğum günümdü.. 5 Haziran bildiginiz gibi Gezi Olayları Dönemi idi .. Biz de tabi ki direnişteydik.. Günler hep Gezi Parkında geçiyordu :) Nişanlım 5 Haziran'da Gezi Parkı'nda sürpriz bir şekilde hem doğumgünümü kutladı hem de evlenme teklif etti :)

Bu da evlenme teklifini pankartım :))

Eki Görüntüle 992571

Doğum günü pastamın üzerinde de " Nice Direnişlere ... " yazıyordu :)

Canim cok güzel bir evlilik teklifi almissin cok mutlu olun inşallah birlikte nice direnisleriniz olsun :) çocuklarınıza anlaticaginiz güzel bir aniniz var.

Canim cok güzel bir evlilik teklifi almissin cok mutlu olun inşallah birlikte nice direnisleriniz olsun :) çocuklarınıza anlaticaginiz güzel bir aniniz var.

Teşekkür ederim canım :16: Evet, sanırım hayatım boyunca yaşadığım en güzel andı.. Ahmet Kaya'nın dediği gibi " şehirlere bombalar yağardı her gece, biz durmadan sevişirdik.. " ... Gökyüzünden helikopterlerle gaz bombaları atılırken evlilik teklifi aldım :21:

Teşekkür ederim canım :16: Evet, sanırım hayatım boyunca yaşadığım en güzel andı.. Ahmet Kaya'nın dediği gibi " şehirlere bombalar yağardı her gece, biz durmadan sevişirdik.. " ... Gökyüzünden helikopterlerle gaz bombaları atılırken evlilik teklifi aldım :21:

:) gerçekten çok güzel bir anı canım bir ömür boyu mutluluklar

Back