Cozum gayet basit konu sahibesi.
Siz de gidin baskasina asik olun. Hayat kisa, adam size deger vermiyor, mutlu hissettirmiyor, kadin gibi hissettirmiyor. Madem oyle hissettirecek baska biri mutlaka vardir. Baskasina asik olun sonra da vurun tekmeyi gitsin. Benim cozumum bu.
Bosanma son cozum Cherry derseniz, bu adam degismez yani gozu surekli disarda. Bir de sizi sevdigini sanmiyorum bazi seyler olmayinca olmuyor iste ask, sevgi de bunlardan biri. Hayat kisa, mutsuz gecirmeyin. Sevmiyorsa da sevmiyor, ne olmus yani mutlaka seven, deger verecek biri vardir dunyada milyonlarca erkek var.
Evet dusunuyorum. Aylardir dusunuyorum. Yillardir dusunuyorum. Hep iyi olacak diye umut ediyorum. Iyi olan seyler de var ama olmuyor iste tam anlamiyla. O kadar havada kalan sey var ki. O kadar rahatsiz eden icimi kemiren sey var ki. Dusunuyorum dusunuyorum ama simdi zamani diyemiyorum. Su an uzaktayim. Bosanirsam hep bu sehirde kalacagim. O kadar cikmazdayim ki anlatamam.Güven kaybedilince şüphe kalıyor.
Şüphede insanı kemirip bitirmeden bırakmıyor.
Eşiniz sex konusunda da saçmalıyor.
Oturmayan çok şey var ilişkinizde. Boşanmayı mı düşünüyorsunuz?
Sevgi degil artik. Sevmek degil bu. Aliskanlik. Ama yuk gibi bir aliskanlik artik. Icime oturan asla kabul edemedigim asla aklimdan cikmayan ve olsem dahi cikmayacak seyler var. Ben mutlu rolu yaoan cok mutsuz bir kadin oldum. O kadar iyi rol yapmayi ogrendim ki mutsuzluktan.Kizlara nasil zaafi olabilir karisi varkene , ya biri bana soylesin nasil kabullenilebilir bu. Benim isim gucum yok meslegim yok mesela. Baska biriyle flörtlese zerre duramam. Madem sosyal olanaklariniz var neden bu adam neden yani? Aliskanlikmi, sevmek mi nedir bu? Bence siz onun destek alarak hayatinizdan cikartin. Elinizi salasaniz ellisi.
Kesinlikle haklisin. Taktik filan istemiyorum zaten ben. Amacim alin iste hayatim bu berbat bir durumdayim ama bir de sizden duymaya ihtiyacim var demek.Konu sahibesi bence siz onunuzu gormek adina durustce konusun bu adamla
Alin karsiniza
Bak, beni mutlu etmek istemiyorsun, ilgi gostermiyorsun eh baska kadinlara da ilgi duyuyorsun bu evliligi surdurmekteki motivasyonun nedir?
Beni mutlu etmek istemiyorsan benimle neden evlendin 8 yildan sonra mecbur mu hissettin? Benimle evlenme sebebin nedir?
Bu 2 soruyu net sorun. Madem beni mutlu etmek gibi bir derdin yok, 1. Benimle neden evlendin 2. Benimle neden evli kalmaktasin diceksiniz. Burda ya da baska yerlerde genelde kadinlar taktik falan yapar ama bence sizin onunuzu gormeye net ihtiyaciniz var. Bir de bu sorularin cevabini siz de bilmiyorsunuz ve merak ediyorsunuz diye dusunuyorum. Sorun, ogrenin, merak giderin derim.
Bazen aynisini diliyorum yemin ederim. Tamam cok okudu isine girmek icin cok emek verdi ama su an parmagini kipirdatmadan gecirdigi onlarca gunu oluyor. Keske diyorum keske biraz zor kazansa da parayi kiymetini bilse parasinin hayatinin isten arta kalan zamaninin. Kiymet bilmez hem de hocbirseyin.Bulmus hazir para hazir kadin umru degil, rahatlik batiyo bolelerine. Sokcan bi insaat isine bi yapsin amelik elleri bi kanayarak para kazanip yedigi ekmegin kiymetini bilecek. Bu adamdan bi cacik olmaz.. sevismeyi bile komik bulan bi adama nedir? Robotmuyuz biz? Gitsin robot alsin kendine, çinliler onuda icad etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?