• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri size göstermek istedim

Üzgünüm ama hiç beğenmedim..
1- Çok göz yoruyor..
2-Gelinlikte kibarlık ve asalet gerek ve bunda ikisi de yok :19:
3- Çok yapay..

İlk gördüğümde sargı bezi gibi dedim,yorumlara baktım bir arkadaşta aynı şeyi söylemiş.
Mumya tarzı yorumlarda olmuş..Demek ki özetle genel olarak gelinliğin ilk izlenimi bu.Bende beğenmedim ancak emeğinize sağlık.​

bu ne ya..amma sarmışlar sarmalamışlar..kundak gibi..nasıl hareket etcek ki bu kız..beğenmedim..

alıntıyınerdenyaptınız acaba çok nerak ettim

Canım Hasret Moda Evinde dikildi bu model. ben provaya gittiğimde resimdeki gelin arkadaşın başı yapılıyordu.
Ayrıca bu daha bitmiş hali değil, sonrasında kollarına pelerin gibi tüller takıldı, taşlarla düğmelendi falan..........
Ben çok çok gösterişli olduğunu düşünüyorum, ama gelinlikçimin dediği gibi, "tamamen zevk meselesi" :50:

zaten anladığım kadarıyla bu tarz çok gösterişli işli taşlı gelinlikleri hasret gelinlikle nüans gelinlik çalışıyor. etrafta dolaşıp de bu gelinlik nerde dikildi diye düşündüklerimizin çoğu bu fatihteki ünlü moda evlerinden sanırım...

güzellik herkese göre görecelidir ama ben de beğenemedim bu haliyle
pronoviasta straplez gelinlik olduğu için o tül kol kısmı yapılmış kapalı gelinlikte bunun bir manası yok kollu badi üstüne askılı body giymek gibi birşey bu durum.
ne serden ne yardan durumu olamıyor malesef o bağı isteyen gelinliği açık giyer...
baş kısmı fena değil ama ben gene de sadelikten yanayım
kapalı olunca abartıya meyil artıyor başçrtü tasarlamada ama klasiğin dışına çıkmak için zorlamamnında manası yok
farklı ayrı bir şey güzel ayrı

o ne ya omuzdan sarmışlar:37:mumyanın çiçeklisi:19:
kusura bakmayın beğenemedm

bayıldımmmmmm .. kısmet olurda evlenirsem buna çok benzer bi gelinlik düşünüyorum .. kollar banada sıkıntılı geldi ama değiştirilebilir onun dışında muntazam bence ..:16::16::16:

gelinlik çok güzel de o kızın kollarının üstünden sardıkları tül neyin nesi ? :52: yani amaç ne Allahaşkına :32:

Back