Sizden Yaşça büyük birisi sizinle olmak isteseydi napardiniz ?(yardıma ihtiyacım var )

Hadi anası cahil de kızı nie konusunda elin adamını öve öve öküz etmiş
Aslında ilk başta çok iyi anlasiyorduk benim hayatıma çok yardımcı oldu bazı anlarda o yüzden ona minnet duyuyorum ama bana yaklaşımı bozması kafamı karıştırdı ve beni kendimi tehlike de gibi hissettirdi üstüne anne lafları eklenince konuyu açma gereksinimi duydumm

Bir anne böyle bir şeye nasıl müsaade eder ya? Kaba tabirle buna ''kızını satmak'' gibi bir şey denir. Ayrıca bu adam size evlenmek istediğini mi söyledi nasıl bu kadar eminsiniz?

Nasıl bir yardım ki bu kadar minnet duydunuz anlamadım. Neyle alakalı

Bir anne böyle bir şeye nasıl müsaade eder ya? Kaba tabirle buna ''kızını satmak'' gibi bir şey denir. Ayrıca bu adam size evlenmek istediğini mi söyledi nasıl bu kadar eminsiniz?
Yok aslında evlilik niyetinden emin degilim ki annem emin üstelik ben zaten evlilik istemem

Adamın sohbeti değil kariyeri konumu statüsü hoşunuza gidiyor yoksa gencecik bi kızın kendinden yaşca büyük evlenip ayrılmış çocuklu bi adamla ne işi olur? Olmamalı..

Yahu 21 yaşındasın.Hayatının en güzel, en özgür dönemindesin. Önünde keşfetmen gereken duygular, yaşaman gereken heyecanlar var. Karşındaki adam ise 36 yaşında, hayatın bambaşka bir evresinde, tüm heyecanları zaten yaşamış. Üstelik bir de çocuğu var.

Aşk zamanla yerini alışkanlığa ve saygıya bırakıyor, annen bunun farkında. Bu yüzden kendince mantıklı düşünüyor, adamin kariyerine gelirine odaklaniyor.. Ama atladigi bir nokta var.. Gençliğinin renklerini, tutkularını yaşamadan, sırf mantıkla bir evlilik yapmak yıllar sonra senin icinde keşkelerle dolu bir boşluk bırakabilir. Ben olsam böyle bir evliliğe asla sıcak bakmazdım.

Yok aslında evlilik niyetinden emin degilim ki annem emin üstelik ben zaten evlilik istemem
Hadi diyelim sevgili oldunuz görüşüyorsunuz bu adam anneni lüks içinde mi yaşatacak ona da mı bakacak? Öyle bir hayali var galiba ama o işler öyle olmuyor evlilik olsa bile. Adam neredeyse annenle yaşıt gerçekten çok şaşırdım. Annenin bu olayda sağlam bir tepki vermesi gerekirdi bu adam seni kullanacak mı 20 yaşındaki kızla ne işi var gibi gibi. Eski eşide demek ki kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınmış ki bu çok prestijli abimiz ile boşanmış.

Kendisini ifşa etmemek adına açıkça mesleğini vb. Yazamayorum ama kendisi gerçekten de tanınan birisi ama özel hayatı hakkında bir bilgi yok daha doğrusu ben bulamadım

Ha bu arada dediğine göre adam bu kadar prestij sahibi biriyse sevilen ve tanınan biriyse seni elinden tutup ''sevgilim'' diye çevresine sokmaz. Çünkü bilir ki itibari bozulur. Yaş farkı çok.

Kendisini ifşa etmemek adına açıkça mesleğini vb. Yazamayorum ama kendisi gerçekten de tanınan birisi ama özel hayatı hakkında bir bilgi yok daha doğrusu ben bulamadım
Allah aşkına tc kimlik nosu mu veriyorsunuz da kimliği çıksın meydana ifşa olsun daha sacmalayacak mısınız

Hadi benım babam milletvekili . Hadi ifşa olsun nası olcak hadi tüm Türkiye tanıyor ifşa oldu mu

konuda da çok iyiydi,
ilk yorumlarda hoşlantı vardı sohbeti güzeldi sempatikti

Şimdi zorla öğrendım gecmısını Annemın baskıları yüzündene döndü mevzu
Kendi de istiyor da hatta evlenecek bence ama gelen tepkilerden korktuğu için konuyu çevirdi
Ne diyeyim mutluluklar. Evlenmiş ayrılmış çocuklu adamlara kolay güvenmeyin tavsiye ederim. Çok istiyorsanız da bir boşanma dilekçesini inceleyin derim

Nasıl bir yardım ki bu kadar minnet duydunuz anlamadım. Neyle alakalı
konuda da çok iyiydi,
ilk yorumlarda hoşlantı vardı sohbeti güzeldi sempatikti

Şimdi zorla öğrendım gecmısını Annemın baskıları yüzündene döndü mevzu
Yok zorla ogrenmedim biraz sikistirdim kendisini . Benim bu kadar erken soracağımi düşünmedi herhalde. Ha adamı sempatik bulduğumu ve çok iyi bir kariyeri olduğunu bana yardımı dokundugunu bu yüzden minnet duyduğumu hatta şeytan tüyü var gerçekten adam da o yüzden ilgisinin hoşuma gittiğini annemin de yorumları eklenince bu sebepten de yanlış bir yola sapmamak adına konuyu buraya actigimi çünkü silkelenmeye ve yabancı birilerinin objektif yorumuna ihtiyacım olduğunu çok kez yazdım aslinda ama insanlar yasamadiklari durumları kınamak ve yargilamakta bir numara galiba yine de doğru kararı vereceğime inanıyorum

Bize ne ki yaşayacak olan kendısı her sabah uyandığında onu görecek onunla el ele tutuşup kocam die tanıtacak olan o …

Daha öncede soyledım konu başkaydı 5-6 tepkiden sonra yorumlar başkalaştı . Bu sizin sorununuz mınnettarlık için evlenılmez . Ama madem öyle aklınızda en ufak şüphe olan yerden uzaklaşın .

Hanımefendi sizden neden korkayim ? Burası sosyal medya . Sizle bir daha nerede karsilasacagim ya da bana ne tür bir yaptırım uygulayabileceğiniz de sizden korkup cekinecegim ? Yaşımın küçük olması bu durumun absürt olduğunu fark etmediğim anlamına gelmez . Kendinizi bu kadar da etkili girmeyiniz lütfen. Bir kız kardesiniz olarak yaşımın küçüklüğü ve adamın da duygusal boşlukta olduğum bir dönemde beni manipüle etmesinden biraz da çekinerek ve herşeyi de göze alarak konuyu buraya getirdim mahallede ki teyzeler gibi konuyu saptirmayalim lutfen

Daha öncede soyledım konu başkaydı 5-6 tepkiden sonra yorumlar başkalaştı . Bu sizin sorununuz mınnettarlık için evlenılmez . Ama madem öyle aklınızda en ufak şüphe olan yerden uzaklaşın .
Ben bir başkalaşım göremedim bence siz insanlara bu kadar yargılayıcı yaklasmamalisiniz yine de saygı duyuyorum tabiki

Yok ben konu sahibini anlıyorum, ben de zamanında sırf eski sevgilim Hakim diye bütün mallıklarını sineye çekmiştim
Orta da bir ilişki yok ki bir karsilik ta yok ki sineye çekmiş olayım kendisine de son derece mesafeli konuştum ve bir daha da gitmedim hatta. Bu şekilde yargılanıp yanlış anlaşılmakta hoşuma gitmedim ne diyebilirim ki. Üstelik başınızda 7 24 dırdır eden birileri varsa ister istemez kafa karisikligi yasiyorsunuz tabi

Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var .

21 yaş 36 yaş yaslarimiz ve cidden bana da fazla geliyor
Sayısaldan 3.kez üniversite sınavına hazırlanan genç bir kadınsınız. Siz 21 yaşındaysanız ve adam sizden 16 yaş büyükse; adam 37 yaşında olur.

Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var.

Adam 1 yıl önce evlenip, boşanmış değil de 1 yıl önce boşanmış olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…