Milletvekili benceKısmen tanıdığı biri ama hayır o bulmadi
Ayy alakası yok cidden değilMilletvekili bence
Torpil için gittiniz
Mv ise tepkisi anlaşılır annenin
Bana söyle bari yahu necidir bu sen harf ver biz tamamlarızAyy alakası yok cidden değil
Ne evliliği ? Adam gelip size, sizinle evlenmek istediğini mi söyledi ?Bu konuda birşey yazmaya korkar oldum ayol adamla evlendirdiler beni dndmdmdm
Mubala nedir bilir misiniz? Benim adamla aslında olmak istediğimi onay almak için soruyu actigimi ve evleneceğimi soyleyenler oldu onlara karşı yazdım bu yorumu? Ortada evlilik lafı da yok aslında hiç evlenirim evlilik düşünürüm yazmadım ki ? Yorumlarımı okumadınız galibaNe evliliği ? Adam gelip size, sizinle evlenmek istediğini mi söyledi ?
O kadar tanınan, bilinen bir adam 21 yaşında bir kadınla evlenmeye mi karar verdi bir anda ?
Annenizle siz: adamın tanınırlığı, zenginliği ve görünümünden etkilenmişsiniz belli ki. Bu işin sonunda ne olacağını görmek istiyorsanız; haber sitelerine ve gündüz kuşağına göz atabilirsiniz.
Nerden tutsan elinde kaliyor. Cocugu var neden bosanmis cocugu almaya calisiyor. Yasi buyuk. Bunlarin hepsi onun meslegini taninmis olmasini bir kerede siler gecer......umrumda dahi olmazdi. Bakin arkadaslar ikinci evlilik yapacak adamlarin neden bosandigini arastirin. Eski eslerine ulasin. Cocuk varsa zaten bulasmayin.kimse gül gibi yuvasini birakip cikmaz biseyler vardir elbet. Kadinlarin bana evine donmesi her zaman zordur. O yuzden cogu zaman bilin ki boyle durumlarda erkeklerde sikinti var. Benim esim gayet yakisikli adam bir uniforma giyiyor milletin dibi dusuyor. Ee maasi yuksek rutbesi var. Ama suan ben ailemin evindeyim. Disarda ayilip bayilanlar gelsin bana sorsun. Maas nereye gidiyor her sene kislari ailesi evime yapisiyor. Anladiniz mi yani. Sizdede ilk esindeki gibi sorunlar olabilir. Hic dusunmeyinSevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Bilemicem artık kendisinin dediğine göre ilk eşi kendisine çok kötü davranmış dndndmd
Aklın yolu birdir demişler bak yorumlarda bir kişi bile onaylamamış bence yorumları annede okut ve bu yaşlarının tadını çıkar çünkü gençlik gitti mi bir daha gelmiyor...Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Yani herkes niçin meslegini bu kadar merak etti anlayamadım dfhjdmdBen de arttırıyorum ve adam bence avukat diyorum :d işim düştü bir sebepten demiş bana kalırsa bir konu danışmak için gitti adama sonra adam yürümeye başladı. Küçük şehirlerde avukat az olur o yüzden çoğu kişi tanır. Annesi bu sebeple tanınan biri olduğunu sanmış olabilir.
Son cumleniz doğru da ortada evlilik lafını ben hiç gecirmedim ya da yazmadım hatta böyle birşeyi düşünmem dusunemem bir iliskim olsaydı bile. Yorumlarıma göz atabilirsiniz yani bunu evlilik için değil flört için konuyu açtım aslında yani flortlesmem doğru olur muydu gibisinden ama maşallah herkes yok evlilik yok çocuk yok şu yok bu başladı gitti ortada gelin güvey olacak bir durum söz konusu değildirYahu zaten oluru yokta , bence siz analı kızlı kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi, konuda bir adam var da adam size evlenme teklifi etmemiş bir şey etmemiş.
Kaba tabirle ( çok özür diliyorum) anneniz kafalayabilirsen kaçırma adamı demiş.
Ee adam size arkadaşlık ya da flört teklifi etti mi peki öyle sorayım o zaman ?Son cumleniz doğru da ortada evlilik lafını ben hiç gecirmedim ya da yazmadım hatta böyle birşeyi düşünmem dusunemem bir iliskim olsaydı bile. Yorumlarıma göz atabilirsiniz yani bunu evlilik için değil flört için konuyu açtım aslında yani flortlesmem doğru olur muydu gibisinden ama maşallah herkes yok evlilik yok çocuk yok şu yok bu başladı gitti ortada gelin güvey olacak bir durum söz konusu değildir
Yahu etmese neden konuyu açayım snsmsmsmEe adam size arkadaşlık ya da flört teklifi etti mi peki öyle sorayım o zaman ?
Başlamadan bitir kafanda.Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Meslekle alakalı bir merak yok ama konuda boşluk kalıyorYani herkes niçin meslegini bu kadar merak etti anlayamadım dfhjdmd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?