Sizden Yaşça büyük birisi sizinle olmak isteseydi napardiniz ?(yardıma ihtiyacım var )

Bu konuda birşey yazmaya korkar oldum ayol adamla evlendirdiler beni dndmdmdm
Ne evliliği ? Adam gelip size, sizinle evlenmek istediğini mi söyledi ?

O kadar tanınan, bilinen bir adam 21 yaşında bir kadınla evlenmeye mi karar verdi bir anda ?

Annenizle siz: adamın tanınırlığı, zenginliği ve görünümünden etkilenmişsiniz belli ki. Bu işin sonunda ne olacağını görmek istiyorsanız; haber sitelerine ve gündüz kuşağına göz atabilirsiniz.

Mubala nedir bilir misiniz? Benim adamla aslında olmak istediğimi onay almak için soruyu actigimi ve evleneceğimi soyleyenler oldu onlara karşı yazdım bu yorumu? Ortada evlilik lafı da yok aslında hiç evlenirim evlilik düşünürüm yazmadım ki ? Yorumlarımı okumadınız galiba

Nerden tutsan elinde kaliyor. Cocugu var neden bosanmis cocugu almaya calisiyor. Yasi buyuk. Bunlarin hepsi onun meslegini taninmis olmasini bir kerede siler gecer......umrumda dahi olmazdi. Bakin arkadaslar ikinci evlilik yapacak adamlarin neden bosandigini arastirin. Eski eslerine ulasin. Cocuk varsa zaten bulasmayin.kimse gül gibi yuvasini birakip cikmaz biseyler vardir elbet. Kadinlarin bana evine donmesi her zaman zordur. O yuzden cogu zaman bilin ki boyle durumlarda erkeklerde sikinti var. Benim esim gayet yakisikli adam bir uniforma giyiyor milletin dibi dusuyor. Ee maasi yuksek rutbesi var. Ama suan ben ailemin evindeyim. Disarda ayilip bayilanlar gelsin bana sorsun. Maas nereye gidiyor her sene kislari ailesi evime yapisiyor. Anladiniz mi yani. Sizdede ilk esindeki gibi sorunlar olabilir. Hic dusunmeyin

Polis komiser falan diyorum ben. Konu zaten saçmalık. Adam öyle zengin bile değil yani annenin hayal ettiği rahatlık da asla olmayacak. Zaten 36 yaşında biri 21 yaşında birinde ne bulabilir ya yarım saat bile tahammül edemiyorum ben o yaş grubuna.

Ne olacak bu kart heriflerdeki, genç kız aşkı. Aşk derken gerçekten aşık değil tabi ki sana. Aklı sıra 'bakın ben evlendim boşandım, çocuğum da var, ama 15 yaş küçük kızı da aldım, hala piyasam var' diyecek. Aman akıllı ol. Herkes dengiyle.

Aklın yolu birdir demişler bak yorumlarda bir kişi bile onaylamamış bence yorumları annede okut ve bu yaşlarının tadını çıkar çünkü gençlik gitti mi bir daha gelmiyor...

Ben de arttırıyorum ve adam bence avukat diyorum :d işim düştü bir sebepten demiş bana kalırsa bir konu danışmak için gitti adama sonra adam yürümeye başladı. Küçük şehirlerde avukat az olur o yüzden çoğu kişi tanır. Annesi bu sebeple tanınan biri olduğunu sanmış olabilir.

Yani herkes niçin meslegini bu kadar merak etti anlayamadım dfhjdmd

Yahu zaten oluru yokta , bence siz analı kızlı kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi, konuda bir adam var da adam size evlenme teklifi etmemiş bir şey etmemiş.

Kaba tabirle ( çok özür diliyorum) anneniz kafalayabilirsen kaçırma adamı demiş.

Son cumleniz doğru da ortada evlilik lafını ben hiç gecirmedim ya da yazmadım hatta böyle birşeyi düşünmem dusunemem bir iliskim olsaydı bile. Yorumlarıma göz atabilirsiniz yani bunu evlilik için değil flört için konuyu açtım aslında yani flortlesmem doğru olur muydu gibisinden ama maşallah herkes yok evlilik yok çocuk yok şu yok bu başladı gitti ortada gelin güvey olacak bir durum söz konusu değildir

Ee adam size arkadaşlık ya da flört teklifi etti mi peki öyle sorayım o zaman ?

Yorumların tamamını okumadım ama son sayfa yorumlarını gördüm. Meslek üzerine farklı tahmin yürütmüş herkes.
Bende kendi tahminimi söylüyorum, akademisyen :)
Üniversitede akademisyenlere bir hayranlık oluyor genelde.

Başlamadan bitir kafanda.
Anlattığın kadar mükemmel ise neden boşanmış ? Diğer eş neden bırakmış böyle mükemmel adamı ?

Yani herkes niçin meslegini bu kadar merak etti anlayamadım dfhjdmd
Meslekle alakalı bir merak yok ama konuda boşluk kalıyor Mesela yaşını söylemeseydiniz veya çocuğu olup olmadığını söyleseydiniz de bir şeyler eksik olacaktı. Ayrıca çok iddialı bir giriş yaptınız tanınıyor şöyle böyle diye insanlar o yüzden sorma ihtiyacı duydu. Mesela avukat olmuş olsa kolpacı bir adam olduğu daha da ortaya çıkar. Arkana bakmadan kaç derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…