• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden Yaşça büyük birisi sizinle olmak isteseydi napardiniz ?(yardıma ihtiyacım var )

Kart zamparaya bak sen ! Derhal iletişimi kes. Küçücüksün sen. Bak 30 larına geldiğinde çabuk çökersin. Cinsellik o kadar önemli ki. Yanındaki adamı beğenmeyeceksin. Genç erkekler hoşuna gitmeye başlatacak bak demedi deme ! 10 yaş bile bu zamanda çok çünkü her 10 yılda bir nesil değişiyor. Hayatın kayar mahvolursun. Kadının mal gibi görüldüğü yörelerde toplumlarda 15 ya da 20 yaş önemsenmez ama zaman değişti. Uçuruma atma kendini. 21 yaşında ne evliliği ne aşkı !! Yanımda olsan seni omuzlarından sarsardım. O adamı engelliyorsun her yerden. Birlikte çalışıyorsanız hemen iş değiştir. Yağmurdan kaçarken değil doluya tutulmak tsunamiye yakalanırsın. İyi bi nane olsa karısı bırakmazdı. Hiç bir kadın hele ki çocuğu varsa kocasını kolay kolay bırakmaz. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır öyle ki toplum baskısını bilr gözü görmüyordur boşanmıştır. Her nedense bu boşanmış çocuklu adamlar , çocuksuz genç ama mutlaka çalışan kariyerli kızcağızları seçerler. Neden kendi gibi çocuklu ve yaşıtı birini bulmuyor da sana salça oldu ?!
Çok haklısınız yorumunuzu sonuna kadar okudumu ve çok dikkate alacağım teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz yorumlarınız için size çok katılıyorum bir daha kendisiyle iletişime geçmeyi düşünüyorum

Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Çocuksuz adamlarla anlaşılmıyor kaldı ki Küçük çocuklu yaşlı bir adam. Yaslidan kastım 16 yaş aranızda olması. Sen kendini neden böyle baban yaşında bir adama layık görüyorsun. Daha dur bakalım gençsin okuyorsun önüne ne kültürlü ne eli yüzü düzgün ahlaklı çocuklar çıkar. Bu kaosa girip yazık etme kendine.
Ben bu derece büyük adamlarin küçük kızlara karşı farklı duygular hissetmesini sapıklık olarak görüyorum. Misal senin 16 yaşında kızın var 32 yaşında ki adam kızına bu gözle bakabilecek kadar zihniyeti pis.

Ay yok ne belediye başkanısı ne tanınması. Adamın boşandığını, çocuğu olduğunu bile konu sahibi didikleyerek öğrenmiş. Öyle çok tanınmış birisi değil. Konu sahibinin annesi bence cahil bir insan, kızını da aşağı görüyor bu yüzden adamı büyütüyor gözünde. Geçen bir üye konu açmıştı: Kocası fizyoterapi okumuş, özel hastanede asgari ücretle çalışıyormuş. kaynanası oğlu için doktor oldu diye millete hava atıyormuş. Bazıları bir şey görmediği için her şeyi büyütüyolar.
Hadi anası cahil de kızı nie konusunda elin adamını öve öve öküz etmiş 😱

Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Çocuklu biriyle gencecik bir kız.. İlk evliliğimden sonra yasca büyük bir evlilik yapmış kırkli yaşlarda bi adamla görüşmüştüm ayyy kabus kesinlikle olmaz tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum sorunlu olmasa zaten karısı boşamazdi anneniz de çok tuaf mis gencecik kızının başını mi yakacak

Anneme bu durumu istemediğimi mantıklı bulmadigimi söylediğim de de aldığım tepki su " daha iyisini de zor bulursun " maalesef kızını aşağı da gören bir anne benimki elbette bu baskı ve manipülasyona boyun eğmeye niyetim yok adam da kafama yatmadı zaten
Çok istiyorsan kendine al demeyi hak etmiş bir anne 🙈

fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum

Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var
Sen küçüksün seni manipüle etmeye çalışıyor. Kafanı bulandırmış. Evleneceğini düşünüyorsun onun düşündüğünü sanmam, o adam daha yeni çıkmış o cendereden, seninle takılır gezip tozar herkes bunu görür ve bilir sonra yollar ayrılır. Hem yaşı büyük hem çok tanınmış biriyle olup sonra kendini değersiz hissetme ihtimalini hesaplaman lazım. O standartları yeniden yakalayamama ihtimalin yüksek ayrıca. Sonrasında yanına yaklaşanlar da pek hayırlı olmayabilir.
Ha ben takılırım bi tane çocuk yaparım kendimi garantiye alırım gerisi umrumda olmaz diyorsan, sana bütün imkanların sunulacağını düşünüyorsan bu işin altından kalkacağını düşünüyorsan iyi fırsat.

Kısmen tanıdığı biri ama hayır o bulmadi
Ay bu hikaye bana tanıdık geldi benim eski eş te kendini bekar tanıtirdi. Tabi beni sorunlu bir insan olarak tanıtirdi. Halbuki aldatma sebebiyle boşandık. Ama bunu kimse bilemez. Çünkü aldatsa da eski eş sorunlu aile içini başkasına anlatan biri

Sen küçüksün seni manipüle etmeye çalışıyor. Kafanı bulandırmış. Evleneceğini düşünüyorsun onun düşündüğünü sanmam, o adam daha yeni çıkmış o cendereden, seninle takılır gezip tozar herkes bunu görür ve bilir sonra yollar ayrılır. Hem yaşı büyük hem çok tanınmış biriyle olup sonra kendini değersiz hissetme ihtimalini hesaplaman lazım. O standartları yeniden yakalayamama ihtimalin yüksek ayrıca. Sonrasında yanına yaklaşanlar da pek hayırlı olmayabilir.
Ha ben takılırım bi tane çocuk yaparım kendimi garantiye alırım gerisi umrumda olmaz diyorsan, sana bütün imkanların sunulacağını düşünüyorsan bu işin altından kalkacağını düşünüyorsan iyi fırsat.
Asla düşünmüyorum sempatik bulsamda beyefendiyi ben evlilik ve çocuk fikirlerine çok uzak okumaya çalışan bir insanım çocuk hele evimden ırak istemem

Benım kız kardeşimin arkadası yası 32.
Şuan bırını önermisler yası 41
Kız yaslı dıye tanısmadı.
Adam da öğretim görevlisi.
Kız ben 40 olunca adam 50 lerde olacak dıye hoşlanmadı.
Sızın yaş farkı çok çok fazla.
Anneniz de değişik.
Benım annem ile babam arasında 8 yaş var ve babam dinçtır.
Annem hep benden yaslısın der durur.
Kı annem daha çöktü zaman geçtikçe..
Ama sürekli babama sen benden yaslısın sen ıkıncı sınıfa gıderken ben daha yeni doğmuşum derdı😂

Ay bu hikaye bana tanıdık geldi benim eski eş te kendini bekar tanıtirdi. Tabi beni sorunlu bir insan olarak tanıtirdi. Halbuki aldatma sebebiyle boşandık. Ama bunu kimse bilemez. Çünkü aldatsa da eski eş sorunlu aile içini başkasına anlatan biri
Aynen eski eşi ni kadincagizi konustursak neler anlatır kadın Allah bilirr

Asla düşünmüyorum sempatik bulsamda beyefendiyi ben evlilik ve çocuk fikirlerine çok uzak okumaya çalışan bir insanım çocuk hele evimden ırak istemem
Sana göre değil bu kişi.
Adamın derdi belli genç kaçak et kesmek istiyor. Evlenmek mevlenmek işin sosu, üç gün takılır paralelden başka arar bulur.

Back