Sizden Yaşça büyük birisi sizinle olmak isteseydi napardiniz ?(yardıma ihtiyacım var )

Parası var sizce para için boyle biriyle evlensem mi sorusunun kibarcasini sormuşsun. Ben para için kendimi , duygularımı veya hayallerimi itecek bir insan değilim . En kibar cevabım bu olabilir

Evet doğru bildiniz teorik olarak imkansız zaten böyle birşey dndmdmd
Evet adamın yaşını da yazdım zaten yorumlara

Peki benım babam milletvekili Türkiye tanıyor diyince ifşa oldu mu ?
İnsanları neden akılları yokmuş gibi cevaplıyorsunuz ? Defalarca kez meslegı soruldu

Kendini annenden koru önce

Kesinlikle ama üstümde anne baskısı ve manipülasyon olunca bu durumda mantıklı karar vermekten korktum acikcasi

Nasıl bir anneymiş bu böyle? Ben 23 yaşında iken 40 yaşında aşırı zengi ve statülü biri ısrarla benimle görüşmek istemişti. Çalıştığım yere pahalı bir hediye ve çiçek gönderince durumu annemle paylaştım. Annem bana derhal hediyesini ona gönderip net bir şekilde red etmemi istedi. Bana onun yaşının çok büyük olduğunu, genç bir erkeğin vereceği o gençliğin tatmin duygusunu asla bana vermeyeceğini söylememişti.

Aşkından ölüp bitmesen de parasından dolayı ölüp bitebilirsin. Seni parası ile satın alabilir belli ki hayata karşı ideali olmayan iki çift lafa kanan birisin.
Bu çok sempatik adam harika insan olsaydı karısı onu boşamazdı.
4 yaşında çocuğuna da şirin bir abla olacağını düşünerekten sana pek âlâ kancasini takip elde edebilir.

Şöyle ki annem yillar önce çok yoksulluk çekti durumumuz şuan da düzeldi şükür ama kız kardeşleri de maddi sıkıntılar yaşadı bosandi vb. O yüzden annem galiba benim de aynı durumu yasamamdan son derece korkuyor

Hiç anneni gözünde aklama. Birincisi cinsel hayat denilen birşey bir süre sonra bu adamla olamaz . O zaman ne olacak sen ya aldatacaksin ya da ayrılacaksın . Sonuç zaten mutsuz bir evlilik olacak . Para çözüm mü ? Bu adam aldığı gibi seni yönlendirecek . 16 yaş ne demek??

Para tek kriterim olsa konuyu hiçburaya açmam direkt kabul ederdim öyle değil mi ? Elbette maddiyat da önemli ve dikkat edilmesi gereken bir husus olsa da benim için tek başına yeterli bir unsur değil .Kimse de absürt ve yargılayıcı yorumlar almama da gerek kalmazdı böylelikle fakat ben içten içe bu durumdan rahatsız oldum çünkü ortada bir yanlış var sadece başkalarının da onayını ve fikrini istersin bazen

21 yaş 36 yaş yaslarimiz ve cidden bana da fazla geliyor

35 yalındayım. 21 yaş demek çocuk demek. O yaştaki bir adamın size yönelmesi de farklı bir anlam bence. Gerçekten 21 yaş çok küçük. Uyum açısından da zor. Adamın çocuğu var o da ayrı zorluk zaten. Ben olsam hiç o topa girmem. Tamam erkek büyük olsun ama birkaç yaş sadece. Neredeyse babanız yaşında. Benim eşimle kayınvalidem arasında 20 yaş var, kayınvalidemle annesi arasında ise 16 yaş mı ne var. Kadın 36 yaşında anneanne olmuş, öyle söyleyeyim sana. Düşün aradaki kuşak farkını.

Benim annemde çok sıkıntıları çekti. babam öldükten sonra bizi tek başına büyüttü.
Birde sizin bu adamın parasına ihtiyacınız yok ki. Emin olun sizden 5-6 yaş büyük birinin vereceği şeylerden pek fazla bir şey vermeyecektir.

Sen onları bırak benim farklı yorumum var
Bu adamı hemen engelliyosun görüsmüyosun
Canim kendisine son görüşmemizde son derece mesafeli konuştum ve herhangi bir yeşil ışık yakmadim zaten ama bundan sonra kendisi ile kesinlikle gorusmeyecegim hatta bir kaç ay sonra da durum guncellemesi yapacağım konuyla ilgili

Adam heyecan arıyor olabilir dikkat etmek gerek. İşin sonunda sen bile sıkılabilirsin. Ucu çok açık bir ilişki olur bu. Eski eşi , çocuk vb..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…