- 7 Ağustos 2017
- 9.948
- 36.916
- 548
- 29
Bayılsaydı feriha gshshshshshsBilemicem artık kendisinin dediğine göre ilk eşi kendisine çok kötü davranmış dndndmd
Evet doğru bildiniz teorik olarak imkansız zaten böyle birşey dndmdmdSayısaldan 3.kez üniversite sınavına hazırlanan genç bir kadınsınız. Siz 21 yaşındaysanız ve adam sizden 16 yaş büyükse; adam 37 yaşında olur.
Adam 1 yıl önce evlenip, boşanmış değil de 1 yıl önce boşanmış olabilir mi ?
Bu konuda birşey yazmaya korkar oldum ayol adamla evlendirdiler beni dndmdmdmBayılsaydı feriha gshshshshshs
Kendini annenden koru önceAnneme bu durumu istemediğimi mantıklı bulmadigimi söylediğim de de aldığım tepki su " daha iyisini de zor bulursun " maalesef kızını aşağı da gören bir anne benimki elbette bu baskı ve manipülasyona boyun eğmeye niyetim yok adam da kafama yatmadı zaten
Kesinlikle ama üstümde anne baskısı ve manipülasyon olunca bu durumda mantıklı karar vermekten korktum acikcasi
Üniversite ile şehir dışına gidip onu da olabildiğince arkamda bırakacağım inşallahKendini annenden koru önce
Aşkından ölüp bitmesen de parasından dolayı ölüp bitebilirsin. Seni parası ile satın alabilir belli ki hayata karşı ideali olmayan iki çift lafa kanan birisin.Biliyorum aslında ama sohbeti çok hoşuma gidiyor ve adam da resmen şeytan tüyü var inanılmaz sempatik geliyor yoksa aşkım dan ölüp bitmiyorum tabi mantıklı karar verebilmek için sizlere sordum teşekkür ediyorum yorumunuz icin
Sen onları bırak benim farklı yorumum varBu konuda birşey yazmaya korkar oldum ayol adamla evlendirdiler beni dndmdmdm
Şöyle ki annem yillar önce çok yoksulluk çekti durumumuz şuan da düzeldi şükür ama kız kardeşleri de maddi sıkıntılar yaşadı bosandi vb. O yüzden annem galiba benim de aynı durumu yasamamdan son derece korkuyorNasıl bir anneymiş bu böyle? Ben 23 yaşında iken 40 yaşında aşırı zengi ve statülü biri ısrarla benimle görüşmek istemişti. Çalıştığım yere pahalı bir hediye ve çiçek gönderince durumu annemle paylaştım. Annem bana derhal hediyesini ona gönderip net bir şekilde red etmemi istedi. Bana onun yaşının çok büyük olduğunu, genç bir erkeğin vereceği o gençliğin tatmin duygusunu asla bana vermeyeceğini söylememişti.
Daha o kadar küçüksün yani . Bu nasıl bir anne kötülükten koruyacağına seni mal gibi verecek birine .Üniversite ile şehir dışına gidip onu da olabildiğince arkamda bırakacağım inşallah
Hiç anneni gözünde aklama. Birincisi cinsel hayat denilen birşey bir süre sonra bu adamla olamaz . O zaman ne olacak sen ya aldatacaksin ya da ayrılacaksın . Sonuç zaten mutsuz bir evlilik olacak . Para çözüm mü ? Bu adam aldığı gibi seni yönlendirecek . 16 yaş ne demek??Şöyle ki annem yillar önce çok yoksulluk çekti durumumuz şuan da düzeldi şükür ama kız kardeşleri de maddi sıkıntılar yaşadı bosandi vb. O yüzden annem galiba benim de aynı durumu yasamamdan son derece korkuyor
Para tek kriterim olsa konuyu hiçburaya açmam direkt kabul ederdim öyle değil mi ? Elbette maddiyat da önemli ve dikkat edilmesi gereken bir husus olsa da benim için tek başına yeterli bir unsur değil .Kimse de absürt ve yargılayıcı yorumlar almama da gerek kalmazdı böylelikle fakat ben içten içe bu durumdan rahatsız oldum çünkü ortada bir yanlış var sadece başkalarının da onayını ve fikrini istersin bazenAşkından ölüp bitmesen de parasından dolayı ölüp bitebilirsin. Seni parası ile satın alabilir belli ki hayata karşı ideali olmayan iki çift lafa kanan birisin.
Bu çok sempatik adam harika insan olsaydı karısı onu boşamazdı.
4 yaşında çocuğuna da şirin bir abla olacağını düşünerekten sana pek âlâ kancasini takip elde edebilir.
21 yaş 36 yaş yaslarimiz ve cidden bana da fazla geliyor
Şöyle ki annem yillar önce çok yoksulluk çekti durumumuz şuan da düzeldi şükür ama kız kardeşleri de maddi sıkıntılar yaşadı bosandi vb. O yüzden annem galiba benim de aynı durumu yasamamdan son derece korkuyor
Canim kendisine son görüşmemizde son derece mesafeli konuştum ve herhangi bir yeşil ışık yakmadim zaten ama bundan sonra kendisi ile kesinlikle gorusmeyecegim hatta bir kaç ay sonra da durum guncellemesi yapacağım konuyla ilgiliSen onları bırak benim farklı yorumum var
Bu adamı hemen engelliyosun görüsmüyosun
Beni de etiketleseneCanim kendisine son görüşmemizde son derece mesafeli konuştum ve herhangi bir yeşil ışık yakmadim zaten ama bundan sonra kendisi ile kesinlikle gorusmeyecegim hatta bir kaç ay sonra da durum guncellemesi yapacağım konuyla ilgili
TabikiiiBeni de etiketlesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?