Kız ne iş yaptığını söylesene 100 kişi sordukKeskeee
Başınızdaki bela ne bilemem yorumları okumadım aralarda olanAh ablacım başımda ki belayı bir bilsen sürekli baskı ve manipüle ister istemez korktum ve buradaki üyelerin yorumlarıyla benim yanlışa yonelmeme engel olmalarını istediğim için konuyu açtı
Muhtemelen belediye başkanı falan olabılır bütün şehir nası tanısın yoksa adamıKız ne iş yaptığını söylesene 100 kişi sordukannenin gözünü bu derece döndürecek kadar nesi var bu adamın
Anneme bu durumu istemediğimi mantıklı bulmadigimi söylediğim de de aldığım tepki su " daha iyisini de zor bulursun " maalesef kızını aşağı da gören bir anne benimki elbette bu baskı ve manipülasyona boyun eğmeye niyetim yok adam da kafama yatmadı zatenBoşanmış bir adam sana gelip eski eşini kötülüyorsa kaçarak uzaklaş, 21 yaşında bir kızın, 36 yaşında çocuklu bir adamla evlenmesi için aklını kaçırmış olması lazım ki bu aklı sana annen veriyorsa ona da yazıklar olsun.
Oğlu olduğunu söylerken de çok zorlandı ve baya bir düşündü bu durumu ben sormasam söyleyeceği yoktu hatta bekarım demişti ama boşanmış bekar olduğunu da ben didikleyince ogrendimHiç mi utanmıyor bu çok görgülü prestijli herif 20 yaşında bir kıza göz koyarken.Ne gibi bir ortak paydası olur? Etraf cidden zampara dolu ya.
Sakın, sakın kendini bile bile ateşe atma. Arada ciddi bir yaş farkı var, çocuk var ve adam sana eski karısını kötülüyor. Böyle dışarıdan çok saygın görünen nice insanların içinde bir psikopat yatar bunu bilemezsin. Madem bu kadar iyiydi de eski karısı çocukla niye bıraktı, hiçbir kafın kolay kolay arada çocuk varken boşanmak istemez.Anneme bu durumu istemediğimi mantıklı bulmadigimi söylediğim de de aldığım tepki su " daha iyisini de zor bulursun " maalesef kızını aşağı da gören bir anne benimki elbette bu baskı ve manipülasyona boyun eğmeye niyetim yok adam da kafama yatmadı zaten
Sakın, sakın kendini bile bile ateşe atma. Arada ciddi bir yaş farkı var, çocuk var ve adam sana eski karısını kötülüyor. Böyle dışarıdan çok saygın görünen nice insanların içinde bir psikopat yatar bunu bilemezsin. Madem bu kadar iyiydi de eski karısı çocukla niye bıraktı, hiçbir kadın kolay kolay arada çocuk varken boşanmak istemez.Anneme bu durumu istemediğimi mantıklı bulmadigimi söylediğim de de aldığım tepki su " daha iyisini de zor bulursun " maalesef kızını aşağı da gören bir anne benimki elbette bu baskı ve manipülasyona boyun eğmeye niyetim yok adam da kafama yatmadı zaten
Ay yok ne belediye başkanısı ne tanınması. Adamın boşandığını, çocuğu olduğunu bile konu sahibi didikleyerek öğrenmiş. Öyle çok tanınmış birisi değil. Konu sahibinin annesi bence cahil bir insan, kızını da aşağı görüyor bu yüzden adamı büyütüyor gözünde. Geçen bir üye konu açmıştı: Kocası fizyoterapi okumuş, özel hastanede asgari ücretle çalışıyormuş. kaynanası oğlu için doktor oldu diye millete hava atıyormuş. Bazıları bir şey görmediği için her şeyi büyütüyolar.Muhtemelen belediye başkanı falan olabılır bütün şehir nası tanısın yoksa adamı
Ya doktor ya savcı hakim falandır bence annesibu kadar istekliyse. Bana öyle geldi en azındanAy yok ne belediye başkanısı ne tanınması. Adamın boşandığını, çocuğu olduğunu bile konu sahibi didikleyerek öğrenmiş. Öyle çok tanınmış birisi değil. Konu sahibinin annesi bence cahil bir insan, kızını da aşağı görüyor bu yüzden adamı büyütüyor gözünde. Geçen bir üye konu açmıştı: Kocası fizyoterapi okumuş, özel hastanede asgari ücretle çalışıyormuş. kaynanası oğlu için doktor oldu diye millete hava atıyormuş. Bazıları bir şey görmediği için her şeyi büyütüyolar.
21 yaşında daha gencecik tazeciksin evet adam iyi olabilir ama kesinlikle dengin değil önce bi oku kariyerini işini bul kendi hayatını kur bence. İlerde çok pişman olursun birde çocuk var eski eş var arada ne gerek var böyle şeylerle uğraşmaya dertsiz başına dert mi alacaksın. Misal bundan bi 10 yıl sonra o 46 sen 31 olacaksın sen daha gençken o biraz daha yaşlanmış olacak ve yakışmayacaksınız bileSevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Yaşın küçük, aradaki yaş farkı çok fazla. Okulunu bitir işini eline al kim bilir kimler karşına çıkacak. Birde çocuğu var gerçekten uğraşabilecek misin? Maddiyata ben de önem veririm ama bu durum da olmaz. Annen de pek sağlıklı değil. Ayrıyetten bu adamın takıldığı tek kız da sen değilsindir gibime geliyor...Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Asla olmaz. Kendi eşiyle yaş farkı olan ve gayet mutlu bir evliliği olan biri olarak söylüyorum bunu hatta. Kendim bile eşimle daha genç yaşta tanışsaydım birlikte olmayı tercih etmezdim. Yaşınıza göre çok fazla fark var, özellikle güç ve mevki olarak.21 yaş 36 yaş yaslarimiz ve cidden bana da fazla geliyor
Kız ne iş yaptığını söylesene 100 kişi sordukannenin gözünü bu derece döndürecek kadar nesi var bu adamın
Kesinlikle size katılıyorum yorumlarınız o kadar doğru ki . Neden yaşıtı birini değilde beni seçiyor üstelik daha olayı tam detaylarıyla adamı ifsalamamak adına anlatamıyorum ama etik olmayan bazı durumlarda var ortada . Kesinlikle aklıma yatmamisti sempatik bulmuştum bu doğru ama asla ilerisini ya da farkli bir şekilde dusunmem kendisiyle keşke annemde anlasa...Kart zamparaya bak sen ! Derhal iletişimi kes. Küçücüksün sen. Bak 30 larına geldiğinde çabuk çökersin. Cinsellik o kadar önemli ki. Yanındaki adamı beğenmeyeceksin. Genç erkekler hoşuna gitmeye başlatacak bak demedi deme ! 10 yaş bile bu zamanda çok çünkü her 10 yılda bir nesil değişiyor. Hayatın kayar mahvolursun. Kadının mal gibi görüldüğü yörelerde toplumlarda 15 ya da 20 yaş önemsenmez ama zaman değişti. Uçuruma atma kendini. 21 yaşında ne evliliği ne aşkı !! Yanımda olsan seni omuzlarından sarsardım. O adamı engelliyorsun her yerden. Birlikte çalışıyorsanız hemen iş değiştir. Yağmurdan kaçarken değil doluya tutulmak tsunamiye yakalanırsın. İyi bi nane olsa karısı bırakmazdı. Hiç bir kadın hele ki çocuğu varsa kocasını kolay kolay bırakmaz. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır öyle ki toplum baskısını bilr gözü görmüyordur boşanmıştır. Her nedense bu boşanmış çocuklu adamlar , çocuksuz genç ama mutlaka çalışan kariyerli kızcağızları seçerler. Neden kendi gibi çocuklu ve yaşıtı birini bulmuyor da sana salça oldu ?!
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için katılıyorum sizeAsla olmaz. Kendi eşiyle yaş farkı olan ve gayet mutlu bir evliliği olan biri olarak söylüyorum bunu hatta. Kendim bile eşimle daha genç yaşta tanışsaydım birlikte olmayı tercih etmezdim. Yaşınıza göre çok fazla fark var, özellikle güç ve mevki olarak.
Siz şimdi gençliğin baharında, civil civil bir genç kadınsiniz, o ise bazi şeyleri çoktan yaşamış geçmiş, bir de üstüne üstlük çocuk sorumluluğu olan bir adam. Siz onun için muhteşem bir “catch” olabilirsiniz (tam karşılığı aklima gelmedi) ama o sizin için değil. Yaşınıza uygun, evlenmemiş biriyle görüşmeniz daha iyi sizin için. Hele ki çocuk gibi sizin için agir olacak bir yüke hiç ihtiyacınız yok. Ay tadını çıkarın şu güzel yılların yahu. Benzer özelliklerde ama size denk olan bir adam vardır illa ki.
Bana hakım gıbı geldı nedense..Ya doktor ya savcı hakim falandır bence annesibu kadar istekliyse. Bana öyle geldi en azından
DeğilBana hakım gıbı geldı nedense..
Benim bir arkadaş katıptı adlıyede kız daha 24 iken 50 yaşındaki hakım evlenelim dıye peşinden koşuyordu.
Benim adama bir konuda isim düştü ve kendisi bu konuyu biraz da suistimal ederek ve etik dışı davranarak bana yaklaşmış oldu diyeyimAdam sana nasıl açıldı peki nerden bulmuş bu cesareti
Valla abla tepkin de haklisin kizamam annem böyle bir kadın maalesefBir şey derdim de annendir susayım. Sen yapma böyle şeyler güzelim kim ne derse desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?