Biliyorum aslında ama sohbeti çok hoşuma gidiyor ve adam da resmen şeytan tüyü var inanılmaz sempatik geliyor yoksa aşkım dan ölüp bitmiyorum tabi mantıklı karar verebilmek için sizlere sordum teşekkür ediyorum yorumunuz icinYas farki çok. Okulu bitirip meslek sahibi olduktan sonra kendi yasitiniz birisini bulun bence. Ayrıca çocuğu var. Bu durum sizi çok zorlar.
Rica ederim. İyi birisidir olabilir ama aranızda kuşak farkı var. 10 yaş olsaydı hadi belki olabilirdi. Ama bir de çocuk var. Tabi son tercih sizin ama ben tercih etmezdim sahsen.Biliyorum aslında ama sohbeti çok hoşuma gidiyor ve adam da resmen şeytan tüyü var inanılmaz sempatik geliyor yoksa aşkım dan ölüp bitmiyorum tabi mantıklı karar verebilmek için sizlere sordum teşekkür ediyorum yorumunuz icin
Size çok katılıyorum. Esasında aklımı kurcalayan başka bir durum var ki o da annem bu durumu biliyor ve adamın konumundan kaynaklı adamla gorusmemi istiyor çünkü ona göre bu harika bir fırsat yaşının büyük olması da çok iyi çünkü olgun olur diyor annemin yorumları ve baskısı beni yordu bu sebepten bende buraya danışmak istedimm16 yas demek adam belki 50-100 sene once kirsalda falan dogup buyuseydi bugun sizin kadar cocugu olurdu demek. Yas farkina takilan biri degilimdir ama yinede bi bu kisi dogru sartlarda ebeveynim olabilecek kadar benden buyuk mu diye bi dusunurdum sizin yerinizde olsam. Hem kimse bu riski alacak kadar bu kadar kisa surede taninabilir mi? Hayatta cok seyi gormus gecirmis hevesini almis biridir o kisi, hicbir konuda sizinle ayni heyecani yasayamaz, yer yer siz ona toy gelirsiniz o size eski kafali yada sıkıcı. Bence olacak sey degil. Yinede siz bilirsiniz.
21 yaş 36 yaş yaslarimiz ve cidden bana da fazla geliyorYaş ve tecrübe farkı çok fazla bence. Siz de olgun bir yaşta olsanız boşanmış olması çok önemli olmayabilirdi fakat o zamanda çocuğu olması bence illaki problem olurdu.örnek 20 yaş kadın 35 yaş erkek ilişkisi bana normal gelmiyor.Hiç o toplara girmeyin derim.
Kesinlikle ama üstümde anne baskısı ve manipülasyon olunca bu durumda mantıklı karar vermekten korktum acikcasiDerede yüzmen gerekirken okyanusta bogulmanin anlami ne..bak şöyle düsün birden kendini kaosun icinde bulabilirsin..4 yasinda ilgiye ihtiyaci olan masum bir cocuk, iletisimde olmasi gereken eski es, artik muhtemelen senin heyecanina ayak uyduramayacak bi adam.. sirf meslegi iyi diye bu secimi yapmamalisin..
Annenizde o sahis gibi hevesini almis, icinde genclik atesi kalmamis birisi. Ona mantikli gelebilir o yuzden. Ama onemli olan sizin hevesleriniz, yasamak istediginiz heyecanlar ve evlendiginizde bu tatmini yasayacaginiz biriyle olmaniz.Size çok katılıyorum. Esasında aklımı kurcalayan başka bir durum var ki o da annem bu durumu biliyor ve adamın konumundan kaynaklı adamla gorusmemi istiyor çünkü ona göre bu harika bir fırsat yaşının büyük olması da çok iyi çünkü olgun olur diyor annemin yorumları ve baskısı beni yordu bu sebepten bende buraya danışmak istedimm
Bey efendi çok iyi bir babayla velayeti almaya çalışıp el kadar cocugu annesinden ayırma gayretine girmezdiSevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Daha çok küçüksünüz. Sizden bu kadar büyük bir adamın size yaklaşımı hiç masum değil. Eger sağlıklı birisi olsaydı kendi akranlarina bakardı.21 yaş 36 yaş yaslarimiz ve cidden bana da fazla geliyor
Normalde anneler hiç evlenmemiş kızına böyle hem yaş farkı hem çocuk olunca istemezler.Kesinlikle ama üstümde anne baskısı ve manipülasyon olunca bu durumda mantıklı karar vermekten korktum acikcasi
Eger 40 yasinin uzerinde oysaydiniz olabilirdi ama siz daha hayatinizin basinda, baharindasiniz. Boyle yasi buyuk bir adam sizi manipüle eder. Hayatta kendiniz olarak ilerleyemezsiniz. Uzak durun.Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Neden böyle biriyle olma fikrini aklınızdan geçiriyorsunuz adam kazık kadar siz genceciksiniz. Siz hayatı daha yeni öğreniyosunuz delidolu yaşlardasınız adam şimdiden 40 fırın ekmek yemiş sizi sulu getirir susuz götürür. Hem de boşanmış çocuklu. Bir kere boşanan bir insana yine evlenmek boşanmak koymaz emin olun. Genç kız arayışında biri evlenince eski karısına kötü davrandığı gibi size de kötü davranır sonuçta evlilik yürütememiş bir adamdan bahsediyoruz. Her şeyi geçtim adamın zaten çocuğu var daha önce düğün telaşlarını, evlat sevgisini her şeyi tatmış. Siz ise hiçbirini tatmamışsınız kendiniz gibi genç ve her şeyin ilkini yaşayacak birine layıksınız. Şunu da unutmayın adam için her zaman çocuğu önce gelecek sonra siz geleceksiniz. Eski karısıyla istemeden de görüşeceksiniz sonra devreye kıskançlıklar girecek adam hep çocuğunu koruyacak sizi değil. Bu forum bu şekilde 10000 tane konu görmüştür hepsi de aynı şekilde sonuçlandı. 100001.si siz olmayın gelmeyin bu oyunlara.21 yaş 36 yaş yaslarimiz ve cidden bana da fazla geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?