İçimde kalmasını istemedim açıkçası. Kafam çok karışıkHayir
Neden bitti bilmiyorum ama hayir
Yani ben onu terk ettim gibi bir şey oldu.Olay anlatmiyorsunuz ama hic bir sebebe degmez.
Tabi ki hayır.Sizi bu kadar muallakta bırakmış adam gibi ayrılmayı bile beceremeyen birinin kapısına gitmek size ne katacak???Sevgilimle 6 aylık birlikteliğimiz vardı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz fakat her hafta görüşürdük. Ya o gelirdi ya ben giderdim. Hiç ayrı kalmadık yani. Şu an ayrıldık. Yüz yüze gelme fırsatımız olmadı. Telefonda bitirmiş gibi olduk. Barışmak için onun yaşadığı şehire gitmek istiyorum. Yani içimde kalmasın istiyorum. Bu şekilde bitmesi yani yüz yüze oturup konuşamamak beni çok üzüyor. Sizce gitmeli miyim?
O zaman niye gidiyorsunuz??? Bu daha saçmaYani ben onu terk ettim gibi bir şey oldu.
Ayrılan ben olduğum için. Onu dinlemedim bile ayrılırken. Şimdi de pişman oldum ayrıldığımaO zaman niye gidiyorsunuz??? Bu daha saçma
Karşınızdaki insanin kalbi cocuk oyuncagi mi?Ayrılan ben olduğum için. Onu dinlemedim bile ayrılırken. Şimdi de pişman oldum ayrıldığıma
Çocuk oyuncağı ile alakası yok. Siz hiç sinirlenip ne yaptığınızı bilmediğiniz bir an olmadı mı? Ben ne yaptığımı bilmiyordum sonradan pişman oldum. İnsanız sonuçtaKarşınızdaki insanin kalbi cocuk oyuncagi mi?
Ayrılan ben olduğum için. Onu dinlemedim bile ayrılırken. Şimdi de pişman oldum ayrıldığıma
Bende öyle yapmak istiyorum aslında ama. Birazda korkuyorum nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum çünküO zaman olur, ben olsam süpriz yapar damlardım
Bilemiyorum hic toksik biri olmadim.Çocuk oyuncağı ile alakası yok. Siz hiç sinirlenip ne yaptığınızı bilmediğiniz bir an olmadı mı? Ben ne yaptığımı bilmiyordum sonradan pişman oldum. İnsanız sonuçta
2 hafta oldu aslında ayrılalı. Geçen hafta bu gün tekrardan konuştuk ama çok isteksiz konuştu gibi hemimle öyle hissettim. Konuşunca barışma olmadı ama. Yine ayrıydıkBence biraz bekleyin olaylar sıcakken hemen giderseniz hoş karşılamayabilir biraz sizi özlesin merak etsin.
Sonra düşünebilirsiniz
Teşekkür ederim. Umarım düzelirBilemiyorum hic toksik biri olmadim.
Gidin bari adamin ayagina affetmese de en azindan iciniz rahatlar. Dilerim düzelir
Bi sebebi var ki ayrilmissiniz, tabi ki geri adim atmayin..Sevgilimle 6 aylık birlikteliğimiz vardı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz fakat her hafta görüşürdük. Ya o gelirdi ya ben giderdim. Hiç ayrı kalmadık yani. Şu an ayrıldık. Yüz yüze gelme fırsatımız olmadı. Telefonda bitirmiş gibi olduk. Barışmak için onun yaşadığı şehire gitmek istiyorum. Yani içimde kalmasın istiyorum. Bu şekilde bitmesi yani yüz yüze oturup konuşamamak beni çok üzüyor. Sizce gitmeli miyim?