Ne zaman belli olur peki ne zaman ögren bilirimbelirtiler için henüz çok erken
4-5-6 haftalıkken belirtiler oluşur bence 1 haftaya kan testi verinNe zaman belli olur peki ne zaman ögren bilirim
Bu konuda acemiyim zaten ilk defa yaşadım bu belirtileri oyüzden paylaşmak istedim cevabınız için teşekkür ederimBen hamileliğimi 6 haftalikken ogrendim çünkü o zamana kadar adet gecikmesi dışında belirtim olmamişti. Sizin belirtileri yaşamak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin regliniz gecikirse test yaparsınız.
Ben hamileliğimi 6 haftalikken ogrendim çünkü o zamana kadar adet gecikmesi dışında belirtim olmamişti. Sizin belirtileri yaşamak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin regliniz gecikirse test yaparsınız.Belirtiler beta hcg hormonunun artmasıyla başlar, döllenme ile değil. Yani ilişkiden 3-4 gün sonra belirtileri deneyimlemeniz çok olası değil. Adetiniz gecikirse test yaparsınız
4-5-6 haftalıkken belirtiler oluşur bence 1 haftaya kan testi verin
Teşekkür ederim4-5-6 haftalıkken belirtiler oluşur bence 1 haftaya kan testi verin
Belirtiler beta hcg hormonunun artmasıyla başlar, döllenme ile değil. Yani ilişkiden 3-4 gün sonra belirtileri deneyimlemeniz çok olası değil. Adetiniz gecikirse test yaparsınız
Bu konuda acemiyim zaten ilk defa yaşadım bu belirtileri oyüzden paylaşmak istedim cevabınız için teşekkür ederimBen hamileliğimi 6 haftalikken ogrendim çünkü o zamana kadar adet gecikmesi dışında belirtim olmamişti. Sizin belirtileri yaşamak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin regliniz gecikirse test yaparsınız.
Rica ederim inşallah hamilesinizdirBu konuda acemiyim zaten ilk defa yaşadım bu belirtileri oyüzden paylaşmak istedim cevabınız için teşekkür ederim
Size soru sorabilir miyimRica ederim inşallah hamilesinizdir
TabikiSize soru sorabilir miyim
Reglime 6 gün var erken gebelik testi için erken mi sizce?Ben hamileliğimi 6 haftalikken ogrendim çünkü o zamana kadar adet gecikmesi dışında belirtim olmamişti. Sizin belirtileri yaşamak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin regliniz gecikirse test yaparsınız.
Bence çok erken düzenli adet görüyorsanız 2 gün kala falan yapabilirsiniz ama en garanti sonuç için gününüzün gecmesini bekleyin ve kan daha doğru sonuç verecektir diye düşünüyorumReglime 6 gün var erken gebelik testi için erken mi sizce?
Cinsel birleşme olmadan adetin son günlerinde yaşanan boşalmadan ele kıyafete bulaşma sonucunda gebelik olması endişesi duyuyorum. Çok saçma ama belimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum 8 gün oldu 10. Günde kanda test yaptırsam sonuç alır mıyım? Doktorların kimi 8-10 çok yeterli kimi ise 12 gün demişTabiki
Evet düzenli adet görüyorum belirti yok sadece iştahım çok fazla ve halsizlik arttı bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum. 3 gün daha bekleyip yapayım o zamanBence çok erken düzenli adet görüyorsanız 2 gün kala falan yapabilirsiniz ama en garanti sonuç için gününüzün gecmesini bekleyin ve kan daha doğru sonuç verecektir diye düşünüyorum
Bu bence mümkün değil ama 14.gun kan testi yaptirarak öğrenebilirsinizCinsel birleşme olmadan adetin son günlerinde yaşanan boşalmadan ele kıyafete bulaşma sonucunda gebelik olması endişesi duyuyorum. Çok saçma ama belimde ve kasıklarımda ağrı hissediyorum 8 gün oldu 10. Günde kanda test yaptırsam sonuç alır mıyım? Doktorların kimi 8-10 çok yeterli kimi ise 12 gün demiş