Hamilemiyimm sizce

zeliha2000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
3
0
1
25
Kızlar merhaba yeni üye oldumm.. size bir kac sorum olucak... 5,6 aylık evliyimm cocuk düṣ̌ünüyoruz eşimle ... yurt dışında yaşıyoruz ..adetim her zaman cok düzensizdir 2 ayda bir 3 ayda bir oluyodumm.. son adetim şubat ayının başlarindaydi ... mart ayında bir akşam kahverengi bir akıntım oldu adet oldum sandim fakat bu sadece o akşamnik bişeymiş sabah hic bişey yoktu.. hafif kasık,bel ağrılarım oluyor arada .. ve de cok halsiz gibiyim ... icime bir şüphe düṣ̌tu ve hamilelik testi yaptımm ... ilk 15 dakika kadar tek cizgi olan test sonradan ikinci cizgi acık pembe oldu ... dikkate almadim aslinda sandim ki cizgi kaybolur falan .. ama hala duruyor ... ikinci bir test daha yaptim ve o da ayni şekilde oldu 2 ci cizgi hafif pembe ve bi 30 dakika sonra falan oldu ... sizce hamilemiyim yoksa yaniliyormuyum
1000006629.webp

30 dakika çok uzun ilk 5 dakika da çıkması lazım ama kan verme imkanınız varsa kan verin emin olursunuz

30 dakika çok uzun ilk 5 dakika da çıkması lazım ama kan verme imkanınız varsa kan verin emin olursunuz
Şu Anda kan veremem bu hafta ici vericem ... aslında bu kadar uzun sure sonra cikmasi benide ṣ̌aşirti ilk testimde 10-15 dakika sonra belirgenleşti ama 2 ci test tek cizgi diye bi kenara koymuştum ve atmak icin elime aldigimda 2 ci pembe cizgi vardi aslinda 30 dakika sonra elime aldim .. belki daha erken belli olmuştur bilemiyorum .. bide fotoraftaki ilk testim o 10-15 dakika sonra Boyle oldu

Şu Anda kan veremem bu hafta ici vericem ... aslında bu kadar uzun sure sonra cikmasi benide ṣ̌aşirti ilk testimde 10-15 dakika sonra belirgenleşti ama 2 ci test tek cizgi diye bi kenara koymuştum ve atmak icin elime aldigimda 2 ci pembe cizgi vardi aslinda 30 dakika sonra elime aldim .. belki daha erken belli olmuştur bilemiyorum .. bide fotoraftaki ilk testim o 10-15 dakika sonra Boyle oldu
Kuruma çizgisi olabilirse olmayabilirde dediğim gibi en neti kan vermek

Kızlar merhaba yeni üye oldumm.. size bir kac sorum olucak... 5,6 aylık evliyimm cocuk düṣ̌ünüyoruz eşimle ... yurt dışında yaşıyoruz ..adetim her zaman cok düzensizdir 2 ayda bir 3 ayda bir oluyodumm.. son adetim şubat ayının başlarindaydi ... mart ayında bir akşam kahverengi bir akıntım oldu adet oldum sandim fakat bu sadece o akşamnik bişeymiş sabah hic bişey yoktu.. hafif kasık,bel ağrılarım oluyor arada .. ve de cok halsiz gibiyim ... icime bir şüphe düṣ̌tu ve hamilelik testi yaptımm ... ilk 15 dakika kadar tek cizgi olan test sonradan ikinci cizgi acık pembe oldu ... dikkate almadim aslinda sandim ki cizgi kaybolur falan .. ama hala duruyor ... ikinci bir test daha yaptim ve o da ayni şekilde oldu 2 ci cizgi hafif pembe ve bi 30 dakika sonra falan oldu ... sizce hamilemiyim yoksa yaniliyormuyumEki Görüntüle 3571671
Markayı bilmiyorum ama 30 dakika uzun bir süre 5 dakika içinde çıkması lazım bir de çok belirsiz muhtemelen kuruma çizgisi ama umarım hayırlı sonuçlar alırsınız

Back
X